Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

Recommended Posts

Μελη του parents καλησπερα!!!και χρονια πολλα!!ειχα μερες να σας επισκεφθω και φανταζομαι θα κανω ακομη περισσοτερες,ως νεα μανουλα που ειμαι!!!!

βρηκα ευκαιρια τωρα πο ο γιοκας μου κοιμαται να σας γραψω κι εγω τα νεα μου!!!

γεννησα με καισαρικη την παραμονη των χριστουγεννων!!!!

φυσικα χριστουγεννα δεν καταλαβα και πολυ,αλλα δεν με πειραζει!!!

η εμπειρια ηταν μοναδικη,παρολο που δεν ηταν φυσιολογικος τοκετος!!!

δοξα τω θεω ολα πηγαν καλα!!!ο μπεμπης μας βγηκε 3410γρ. και 52εκ.!!!!

ειναι ενα κουκλακι,οπως φανταζομαι λενε ολες οι μανουλες για τα παιδακια τους!!!σημερα ηταν η τριτη μερα στο σπιτι μαζι του και μπορω να πω οτι εχουμε εγκληματιστει!!!

δεν μπορω να σας περιγραψω πως αισθανομαι,γιατι δεν μπορω να βρω τις καταλληλες λεξεις!!!!φανταζομαι καταλαβαινετε τι εννοω...!!

σας ευχομαι λοιπον ολοψυχα ολες οσες προσπαθειτε να κανετε παιδακι να σας πανε ολα κατευχην και να αισθανθειτε αυτο που αισθανομαι εγω τωρα οπως και ολες οι "παλιες"!!!!

ευχομαι το 2008 να φωτισει τις καρδιες ολων μας,να φερει υγεια,χαρα,περισσοτερη αγαπη και ευτυχια!!!

να περασετε μια πανεμορφη πρωτοχρονια!!!

υ.γ.κλεινω γιατι παω να δω το γιο μου που με φωναζει..!!!

Διαφημίσεις

Καλή Χρονιά και ΝΑ ΣΟΥ ζησει το πλασματακι !!! Καλως ορισες στον κοσμο των μαμάδων... χχαχα ! Ηδη εζησες την καλυτερη πρωτοχρονια της ζωης σου μεχρι σημερα ε ??? :D:D:D

Εύη μου να χαίρεστε το νέο μέλος της οικογενειας σας!!!!Να είναι γερό, τυχερό και καλοφώτιστο παιδάκι!!!!Μια που γεννήθηκε και τέτοια μέρα να το ακολουθεί σ'ολη του τη ζωη το λαμπρό Άστρο των Χριστουγέννων και να φωτίζει το δρόμο του!!!΄Καλή Χρονιά να έχετε με υγεία σε εσάς και στο καμάρι σας!

192330w69jt3a3vk.gif

n3kPp3.png

zewgp3.png

ΕΗΥ μου να χαιρεστε το αγγελουδι σας!Το καλυτερο Χριστουγεννιατικο δωρο!!!!Ετοιμασου για τις πιο συναρπαστικες στιγμες της ζωης σου....

bxBwp2.png EgDTp2.png

Διαφημίσεις

glitterfy011352339D37.gif

Το καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα και το προμήνυμα για την πιό ανεπανάληπτη χρονιά σας!! Να σας ζήσει και να δείτε το "φασολάκι" σας να μεγαλώνει με υγεία, χαρά και ευτυχία!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω ολες σας κοριτσια!

Απο δω και περα μαλλον θα αργω να επισκεπτομαι το φορουμ,οποτε συγνωμη για την καθυστερηση της απαντησης!

Ειναι ο μικρος μας αγγελος βλεπετε που εχει απορροφησει ολο το χρονο μας!!

καληνυχτα!!!!

Ευη να σας ζήσει ο μπεμπάκος σας, φαντάζομαι ότι δεν έχετε πάρει καλύτερο χριστουγενιάτικο δώρο!!!!!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol:

Να είστε καλά και καλή χρονιά με το νέο μέλος!!!

db0ip3.png

Διαφημίσεις