Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γνώμες για τα καλύτερα Relax και παρκοκρέβατα

Recommended Posts

Καλησπέρα! Έχω καταφέρει και έχω βγάλει άκρη με τα περισσότερα πράγματα που πρέπει να αγοράσω για τον πριγκηπάκο μου, αλλά δυστυχώς η αγορά relax και παρκοκρέβατου παραμένει γκρίζα περιοχή για μένα.

Για τον λόγο αυτό θα εκτιμούσα οποιαδήποτε γνώμη έχετε να προσφέρετε από εμπειρία και μη.

Ευχαριστώ πολύ πολύ :)

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

Διαφημίσεις

Εμείς έχουμε αυτό, έχει 50 ευρώ και μας αρέσει πολύ. Link-a-Doos Infant-to-Toddler

Ριλάξ/Κούνια

(http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&pid=34297&selcat=bgb)

Παρκοκρέβατο ένα από mothercare Basinette 129 ευρώ αλλά 2 μέρες που κοιμήθηκε δεν πολυβολεύτηκε. Θα του πάρω και έξτρα στρωματάκι. Για τα λεφτα του πάντως δεν το προτείνω.

Έλενα Μπ.

Εγω πήρα για τη μικρή μου της fisher price ενα ροζουλίνι μούρλια, αφού όμως εψαξα στο υπεροχο site του parents διαπίστωσα ότι έπρεπε να προσέξω το ρηλάξ που θα πάρω να εχει πολλές θέσεις και να μπορείς να το σέρνεις χωρίς να χρειαζεται να το σηκώνεις όταν είναι το μωρό μέσα, και αγόρασα της chicco.Τώρα που είναι 6,5 μηνών την ταίζω στο ρηλάξ.Είναι φανταστικό με πολλές θέσεις και με δόνηση για να χαλαρώνει το μωρό.Αξίζει πάρα πολύ.Για κούνια μου έκαναν δώρο της fisher price και εμεινα ευχαριστημένη, γιατί βάζεις το μωρό και με ένα κουμπί κουνιέται μόνο του και εχει και μουσική.

Εγω πήρα για τη μικρή μου της fisher price ενα ροζουλίνι μούρλια, αφού όμως εψαξα στο υπεροχο site του parents διαπίστωσα ότι έπρεπε να προσέξω το ρηλάξ που θα πάρω να εχει πολλές θέσεις και να μπορείς να το σέρνεις χωρίς να χρειαζεται να το σηκώνεις όταν είναι το μωρό μέσα, και αγόρασα της chicco.Τώρα που είναι 6,5 μηνών την ταίζω στο ρηλάξ.Είναι φανταστικό με πολλές θέσεις και με δόνηση για να χαλαρώνει το μωρό.Αξίζει πάρα πολύ.Για κούνια μου έκαναν δώρο της fisher price και εμεινα ευχαριστημένη, γιατί βάζεις το μωρό και με ένα κουμπί κουνιέται μόνο του και εχει και μουσική.

Αγγελική, μήπως θυμάσαι να μου πεις τα ονόματά τους για να τα ψάξω;

Ευχαριστώ πολύ :)

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

Ρηλάξ έχω της Chico και συμφωνώ ότί είναι καλύτερα της fisher γιατι και εγώ εκεί την τάιζα το πρώτο διάστημα, παρκοκρέβατο πήρα από το KOYKOY μάρκα Zibos με 80? με έξτρα πάτωμα που το λέω εγώ για να βάζεις το μπεμπε μέχρι 9 κιλά να μην κοψομεσιάζεσαι αλλά εννοείται ότι έιναι απαράιτητη η αγορά στρώματος παρκοκρέβατου για ύπνο πάνω από 1-2 μέρες. Δεν είναι ανάγκη να πάρεις ακριβό παρκοκρέβατο αρκεί να έχει ροδάκια να το τσουλάς για να μην το σηκώνεις, όλα την ίδια δουλειά κάνουν!!

Διαφημίσεις