Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΝΝΗΣΑ!!!

Recommended Posts

Η μέρα μου έφτασε στις 31/5/09 γύρω στο μεσημεράκι όπου ξεκίνησαν τα πρωτα ποναλάκια χωρίς όμως να έχω καταλάβει ότι είναι πόνοι γέννας.Ενιωθα συνεχως ότι θέλω να πάω τουαλέτα (για το 2ο μετα συγχωρήσεως :-> )και δε σκέφτηκα να μετράω αν οι πόνοι ε'ιναι περιοδικοί.Τελικά η αδερφή μου με έβαλε στο τρυπάκι να αρχίσω να μετράω...Ξεκινήσαμε στις 16.30΄ και ξεκίνησα με 10 λεπτά πόνους.Πήρα το γιατρό τηλ. και μου είπε να πάρω μπουσκοπάν.Αν οι πόνοι σταματήσουν είναι προπαρασκευαστικοί, αν όχι να τον ξαναπάρω τηλ. Στις 8 είχα φτάσει στα 2 λεπτά πόνους για 35 δευτερόλεπτα περίπου.Φύγαμε για το μαιευτήριο με εμένα ναι μεν να πονάω αλλά οι πόνοι να είναι πολύ μικροί σε ένταση οπότε δεν πίστευα ότι είναι πόνοι γέννας.Ήμουν σίγουρη ότι θα πήγαινα για καφέ μετά την εξέταση.Τελικά φτάνουμε...αν και Κυριακή ζήσαμε όλη την΄κίνηση στην Αττική οδό...Μπαίνω μέσα και μου λένε σε κρατάμε, ΓΕΝΝΑΣ...Ωχ Παναγίτσα...Κρύος ιδρώτας και αγωνία!!!!!Μετα απο το κλύσμα με βάζουνε στο δωμάτιο ωδινων.Μετα απο λίγο έρχεται κι ο σύζυγος.Ξεκίνησα με διαστολή 2. Γύρω στις 10και μισή άρχισαν οι έντονοι, πολύ εντονοι πόνοι και εκανα επισκληρίδιο.Μετα απο κανενα 10λεπτο δεν ένιωθα κανένα πόνο.Με τη μαία λέγαμε ανέκδοτα, γελούσαμε και προσπαθούσαμε να περάσει η ώρα αφού είχε πάει 3 τα ξημερώματα και η διαστολή ήταν ακόμα στο 2!!Είχα αγχωθεί μήπως ο γιατρός βαρεθεί και με βάλει καισαρική αλλά΄ευτυχως συνεχως μου έλεγε:"Θα κάνουμε υπομονή.Κατερινάκι επιμονή κι υπομονή.Ετσι είναι η πρωτη γέννα." Τελικά στις 3.30 ξεκίνησαν πολύ εντονοι ΄πόνοι κάτω χαμηλά σα να θέλω τουαλέτα για το 2ο πάλι! Κανονικά δεν θα έπρεπε να τους νιώθω αλλά η γκαντέμω..δε με έπιασε η επισκληρίδιος χαμηλά και τα ένιωσα όλααααααα!!!!!!ΠΟΛΥ ΠΟΝΟΣ!!!!!Η διαστολή ήταν 6. Στις 4 πήγε στο 8 και πριν το καταλάβω γύρω στις 4.30 μου λένε όταν νιώσεις πόνο σπρώξε.Σπρώχνω στο δωματιο ωδινων για να φανούν μαλλάκια και μπαίνω κατευθείαν στο χειρουργείο.Με ετοιμάζουν και μου λένε πάλι στον πόνο να σπρώξω κάτω χαμηλά σα να θέλω να ενεργηθώ.Πολύ βασικό κορίτσια.Πού και πώς να σπρώξεις.Με 2 σπρωξιές...Στις 4:55΄Βγήκε η μπέμπα μου!!!!!!!!!!Την ένιωσα να βγαίνει και ένιωσα ένα απίστευτο ξαλάφρωμα!!!Την πήρανε κατευθείαν να την καθαρίσουν και περίμενα να ακούσω το κλάμα της.Το άκουσα στις 4και 56. Αυτό το λεπτό φάνηκε αιώνας.Μετά θυμήθηκα ότι δεν μας είπανε το φύλο του μωρού (δεν το ξέραμε) και ρώτησα τον άντρα μου.ΚΟΡΑΚΛΑ!!!!!Η παρουσία του άντρα μου στον τοκετό ήταν ότι καλύτερο...Δεν ξέρω αν θα είχα παλέψει τους πόνους χωρίς αυτόν! Μόλις την καθάρισαν μου την έβαλαν στο στήθος.ΑΧ!!!!Η γαλήνη που νιώθεις δεν περιγράφεται!!!Αυτή η εμπειρία ζωής δε συγκρίνεται με καμιά άλλη...Είναι ότι καλύτερο και εντονοτερο έχω ζήσει...Κ τους πόνους της γέννας κι όλας τους ξέχασα!!!Αυτό το πλάσμα που έχω μέσα στο δωμάτιο και κοιμάται τα αξίζει όλα αυτά που έζησα και που θα ζήσω!!!Είμαι έτοιμη να θυσιάσω τα πάντα για να ναι αυτή καλά!!!!Μόνο να είναι καλά!!!

Κορίτσια σας εύχομαι σε καθεμιά να νιώσετε αυτή την εμπειρία όσο πιο ανώδυνα γίνεται και ξέρω ότι μόλις δείτε τα μωρά σας θα καταλάβετε πλήρως τα συναισθήματα που προσπαθώ να περιγράψω αλλά καμιά λέξη τελικά δεν υπαρχει για να τα καταλάβετε 100%...

RSvcp2.png wNVQp2.png

Διαφημίσεις

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ !!! ΝΑ ΤΗΣ ΧΑΡΙΣΕΙΣ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!!! Γέννησα και τις δύο φορές χωρίς επισκληρίδιο και είναι αλήθεια ότι όλα ξεχνιούνται!! Δεν υπάρχει τίποτα πιο δυνατό από την πρώτη φορά που τα κρατάς αγκαλιά!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

1482862s7ma4skt9y.gif

Nα σας ζησει.Πολυ συγκιμητικη η περιγραφη σου και γεματη αγαπη για το μικρο σου αγγελουδι

3-08-09.Η ημερομηνια που αλλαξε τη ζωη μου.Εγινα και εγω μανουλα

16-3-12.Μανουλα ξανα!!!!!!!!!!!!!!! 

Να στε καλα για τις ευχες σας.Να χαιρεστε τα παιδακια σας και οσες περιμενετε το μπεμπακι σας καλη λευτερια!!!!!!!!!!! Δεν υπαρχει τιποτα ομορφοτερο στη ζωη απο τα παιδια μας!!!!!

ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!

RSvcp2.png wNVQp2.png

Διαφημίσεις

να σου ζησει η κορακλα σου να ειναι γερη και να εχει μια ευτυχισμενη ζωη.να εχεις το κουραγιο και τη δυναμη να εισαι παντα διπλα της και να μη σταματησεις λεπτο να της δειχνεις την αγαπη σου

6Eujp3.png svAfp3.png

Aχ Κατερινακιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!! Τα καταφερες!!!!!!!!!!!!!!!! ή μαλλον τα καταφερατε!!!!!!!!!!!

Καθε μερα εμπαινα στο φορουμ και περιμενα να δω το θεμα που να λεει οτι γεννησες!!!!!!!!!!

Κοπελα μου σας ευχομαι οτι καλυτερο! Να χαιρεστε τη κουκλα σας!!!!!!!!!!!! Τελικα πως σου φανηκε η αναμονη για το φυλο του παιδιου?????? Τωρα στη θεση σου θα ετρεχα να αγορασω και κανενα ροζζζζζζ χιχιχιχιχι!!!!! :)

912730feq12eomt2.gif

1042072n9zfrebsvh.gif

WLFfp2.png XI11p2.png

να σας ζησει!

ευχομαι να ειναι παντα γερη, ευτυχισμενη, να εχει ο,τι επιθυμει στη ζωη της και εσας να την καμαρωνετε

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Aχ Κατερινακιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!! Τα καταφερες!!!!!!!!!!!!!!!! ή μαλλον τα καταφερατε!!!!!!!!!!!

Καθε μερα εμπαινα στο φορουμ και περιμενα να δω το θεμα που να λεει οτι γεννησες!!!!!!!!!!

Κοπελα μου σας ευχομαι οτι καλυτερο! Να χαιρεστε τη κουκλα σας!!!!!!!!!!!! Τελικα πως σου φανηκε η αναμονη για το φυλο του παιδιου?????? Τωρα στη θεση σου θα ετρεχα να αγορασω και κανενα ροζζζζζζ χιχιχιχιχι!!!!! :)

912730feq12eomt2.gif

1042072n9zfrebsvh.gif

Κοριτσάκι σου έύχομαι με το καλό και σε σένα!!!!Νομίζω η αναμονή για το φ'υλο ήταν ότι καλύτερο!!!!Κ ευτυχώς απο τα δωράκια γεμίσαμε στα ροζ!!!!!

RSvcp2.png wNVQp2.png