Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.

Εννοείς αυτόν στην Πλαστήρα?

Αν ναι, πήγα να τον δω πέρσι... δεν μ'άρεσε (άποψη μου πάντα)...

Είναι μια παλιά μονοκατοικία με πολύ μικρή αυλίτσα πίσω, πάνω στον δρόμο (ο οποίος σημειωτέον έχει πολύ κίνηση & κατά συνέπεια πολύ καυσαέριο) & :

α) έχει έναν χώρο τραπεζαρία για όλων των ηλικιών τα παιδάκια

β) τα δωμάτια ύπνου & παιχνιδιού είναι σε ημιόροφο με σκάλες (που τις θεωρώ επικίνδυνες για τα παιδάκια) & μου φανήκαν σχετικά μικροί οι χώροι.

γ) στο οικονομικό δεν είχε & τόόόση διαφορά από άλλους που είδα προς την Θέρμη (& επέλεξα φυσικά. Εμείς πηγαίνουμε στην "Λίμνη των κύκνων"). Γύρω στα 20-25 ευρώ αν θυμάμαι καλά!

Αυτά!

Η ιδιοκτήτρια & οι κοπέλες ήταν ευγενέστατες, αλλά δεν φτάνει αυτό...

• 9 months later...

καλημερα σε ολουs σαν καινουργια μαμα στο forum μπηκα στη διαδικασια να ψαξω παιδικο σταθμο για τα παιδια μου 3 χρονων 18 μηνων. Πηγα στη Καραμελιτσα στη χαριλαου που ειναι 10 λεπτα απο το σπιτι μου . Ενας χωρος πανεμορφος με χαρουμενα χρωματα στις αιθουσες και δασκαλες ολο χαμογελο.Πηγα σε ωρα λειτουργιας γιατι ηθελα να δω τα παντα .Ηταν

Καλημερα η Καραμελιτσα ειναι ενας υπεροχος χωρος μεσα στη πολη με πανεμορφο κηπο .Οποια στιγμη πηγα να παρω την κορη μου τα παιδια ηταν στην αυλη για παιχνιδι οταν οκαιρος ηταν καλος.Οι δασκαλες μεσα στο χαμογελο.Τι αλλο να ζητας απο ενα παιδικο σταθμο να περναει καλα το παιδι σου.Τον συστηνω σε ολες τις μαμαδες.

Διαφημίσεις

Πηγα και στη Λιμνη των κυκνων δεν μου εδειξαν τους χωρους εν ωρα λειτουργιας, τι να παω το απογευμα να δω αδειους χωρους .Το σχολικο δεν θελει τουλαχιστον 1 ωρα απο την Κηφισια να φτασει στη Θερμη.Εδω εμεις που πανε στη χαριλαου με το σχολικο τα παιδια μου κανουν 25 λεπτα .

• 2 months later...
  • 2 months later...

φίλη μου παίρνω το θάρρος να σου απαντήσω, πέρυσι έστειλα τον μονακριβούλη μου στην Καραμελίτσα, μάλιστα μου τον συνέστησαν κι έτσι κατέληξα σε αυτόν γιατί δεν είχα πολλά περιθώρια από άποψης χρόνου για να επιλέξω...το παιδί δεν προσαρμόστηκε εύκολα, για να κυριολεκτώ δεν προσαρμόστηκε ποτέ, ήταν κάπως σαν να το πω μελαγχολικό, το ενστικτό μου κάτι μου έλεγε αλλά δεν μπορούσα να το εντοπίσω, δεν ήμουν ευχαριστημένη, πάντοτε τα παιδάκια ότι ώρα και να πήγαινα ήτανε σε σύγχηση και φωνάζανε, κάτι που σήμαινε για μένα ότι δεν απασχολούνταν ιδιαίτερα με κάτι, τελοσπάντων η απόφαση φυσικά είναι καθαρά δική σου, μετά από ψαχτική που έκανα με φίλη παιδίατρο που ενδιαφερότανε κι αυτή για παιδικό από φέτος κατέληξα στην ΑΝΟΙΞΗ στο Πανόραμα, σαν χώρος καμία σχέση , μεγάλος και φωτεινός χωρίς σκάλες το κυριότερο, το μωράκι μου όταν πήγαμε να μιλήσουμε με τη διεύθυνση δεν ήθελε να φύγει!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΨΑΧΝΑ ΓΙΑ ΠΕΡΣΙ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ !!!!! ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!! ΜΟΝΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΛΟ!!!!

Εγω ημουν στη Καραμελιτσα απο τον Μαρτιο μεχρι τον Ιουλιο,η κορη μου τωρα 3,5 χρονων το τι εχει μαθει δεν λεγεται,απο το να μετραει μεχρι να συλλαβιζει,δυστυχως ομως απο την ΕΕΤΑΑ δεν μπορεσαμε να μπουμε μας πηραν σε αλλο σταθμο.Τα παιδια ηταν παντα χαρουμενα,και γιατι το λεω αυτο,γιατι πολλες φορες πηγα εγω να τα παραλαβω και εβλεπα τι γινοταν.Οσο για αυτο που γραφεις οτι τα παιδια ηταν σε συγχυση, τι εννοεις? Παιδια ειναι δεν θα μιλανε ,δεν θα φωναζουν?Ειμαι σε κατασταση πανικου,ξεκινησαμε την προηγουμενη εβδομαδα σε αλλο σταθμο της ΕΕΤΑΑ και εχω προβλημα,δεν θελουν να πανε και εχουμε μια εβδομαδα κλαματα.

Διαφημίσεις

όπως είπα παραπάνω η απόφαση είναι του καθενός γονιού ανάλογα στους τομείς στους οποίους καλύπτεται, όταν λέω σε σύγχυση το εννοοώ, δεν μιλάω για παιδάκια που μιλάνε μεταξύ τους ή γελάνε, μιλάω για παιδάκια που ουρλιάζουν, επίσης μιλάω για την αίθουσα του μεσαίου ορόφου η οποία ήταν ανάμεσα και σε σκάλες που ανέβαιναν και σε σκάλες που κατέβαιναν, της οποίας η πόρτα ήταν μονίμως ανοιχτή ανά πάσα ώρα και στιγμή!

Anyway όταν πήγα φέτος στον παιδικό που επιλέξαμε η κατάσταση ήταν το άκρως αντίθετο, ησυχία, παιδάκια που δημιουργούνταν με κάτι και αυτό φαινότανε και χώροι ΜΕΓΑΛΟΙ και φωτεινοί χωρίς σκάλες.

Αυτή φυσικά είναι η προσωπική μου άποψη καθαρά έτσι;

Συγνωμη που ειναι αυτος ο σταθμος και τι ειναι τα επιδοτουμενα προγραμματα?

Τα επιδοτουμενα προγραμματα ειναι της ΕΕΤΑΑ ,για εργαζομενες μητερες.:P