Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκαν

Μήπως έχει πάει κάποιος σε αυτό το ξενοδοχείο?

Μου είπαν ότι αξίζει για ένα τριήμερο με παιδιά, γιατί τα έχει όλα μέσα και είναι και κοντά στην Αθήνα. Επίσης είναι 5 λεπτά από την Ύδρα (να πάρουμε "μυρωδιά" και από νησάκι)

http://www.portohydra.gr

 

Το ξέρετε???

t6c4p3.pngXRnsp2.png


Διαφημίσεις


Δημοσιεύτηκαν

Eχουμε παει πολλες φορες για τριημερα εκει. Ειναι πολυ καλο και εχει και προγραμματα και δραστηριοτητες για τα παιδια. το φαγητο τους ειναι απλα τελειο.

Η θαλασσα επισης πολυ καλη!

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

 

Δημοσιεύτηκαν

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Ξέρεις μήπως έχουν και αλεσμένη τροφή για μωρά, ή πρέπει να κουβαλάω μαζί μου, όοοοοολα τα τσιμπράγκαλα για το φαγάκι του μπέμπη μου???

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Δημοσιεύτηκαν
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Ξέρεις μήπως έχουν και αλεσμένη τροφή για μωρά, ή πρέπει να κουβαλάω μαζί μου, όοοοοολα τα τσιμπράγκαλα για το φαγάκι του μπέμπη μου???

 

Aλεσμενη τροφη δεν εχουν. Δεν ξερω και καποιο ξενοδοχειο που να σου δινει τετοια δυνατοτητα ( αλεσμενη τροφη).Συνηθως κουβαλουσα μαζι μου μιξερακια, βραστηρες κ.λ.π για να τα εχω ολα μεσα στο δωματιο οταν τα χρειαζομουνα.

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

 

Δημοσιεύτηκαν
Μήπως έχει πάει κάποιος σε αυτό το ξενοδοχείο?

Μου είπαν ότι αξίζει ....Το ξέρετε???

 

 

Με "το συμπάθειο" ELISA , αλλά η δική μου η γνώμη είναι ακριβώς αντίθετη.

Κατ'ανάγκη πέρασα εκεί 10μέρες πέρυσι το καλοκαίρι, και λέω κατ'ανάγκη, γιατί είχα ακούσει τα χειρότερα και τα διαπίστωσα και μόνη μου.

ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ: Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε τεράστια έκταση, είναι ο παράδεισος του παιδιού γιατί έχει τόσα να κάνουν, μεγάλος χώρος να παίξουν μπάλα και ότι άλλο, από πισίνα, οργανωμένες δραστηριότητες, τέννις, φουσκωτά, κούνιες, ποδήλατα, τρενάκια, πόνυ και καθημερινά κάθε βράδυ, σινεμά, τραγουδιστές, κλόουν, χορευτές, ξυλοπόδαρους και τραγούδια. Μέχρι καλλιστεία miss porto hydra.

ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ: Το ξενοδοχείο έχει την εικόνα της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ, το όλο στήσιμό του είναι της δεκαετίας του '70, τα δωμάτια με παλιά έπιπλα και ήδη υγιεινής και χωρίς ηχομόνωση αν κάνεις το λάθος και πάρεις με θέα πισίνα+θάλασσα, δεν κλείνεις μάτι λόγω των βραδυνών δραστηριοτήτων που συμβαίνουν κάθε βράδυ στην πισίνα, η παραλία χάλια (μέσα στη θάλασσα στα περισσότερα σημεία έχει πέτρες και απ'έξω προφανώς θα είχε πέτρες αλλά είχαν ρίξει χώμα και το αποτέλεσμα ήταν για κλάματα), εξυπηρέτηση ανύπαρκτη και τέλος το φαγητό με μεγάλη ποικιλία αλλά στη γεύση, κατά τη γνώμη μου, άθλιο. Το πρωϊνό όμως ήταν καλό.

Γενικότερα, επειδή θέλει να συγκριθεί με αντίστοιχου τύπου ξενοδοχεία, ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙ'ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.

Ελπίζω να μη σε απογοήτευσα που το "έθαψα", να φανταστείς ο γιός μου το λάτρεψε κι ακόμα το θυμάται. ΔΕΝ το προτείνω εκτός αν έχουν κάτι την περιβόητη ανακαίνιση που τόοοοοοοοοσα χρόνια κι οι ίδιοι περιμένουν. Η επιλογή δική σου. Καλές διακοπές.

 

Υ.Γ. Βεβαίως για αλεσμένη τροφή ούτε συζήτηση, να φανταστείς δεν προσφέρουν ούτε ειδικό μενού για μωρά, όπως άλλα, αντίστοιχου τύπου, ξενοδοχεία.

an1cHkX0ak00020MzA1OTAzZHw2NzE2ODE0M2RhfHotdXBlcm1hblwncyA1dGggYmlydGhkYXkgaW4.gif

Διαφημίσεις

Δημοσιεύτηκαν

ELISA, δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου, άλλωστε όλα αυτά είναι υποκειμενικά. Ίσως τα πράγματα έχουν φτιάξει απο πέρυσι, τι να πω. Μία δική σου επίσκεψη ίσως σου λύσει τις απορίες.

an1cHkX0ak00020MzA1OTAzZHw2NzE2ODE0M2RhfHotdXBlcm1hblwncyA1dGggYmlydGhkYXkgaW4.gif
Δημοσιεύτηκαν

Ομορφα ειναι μονο για επισκεψη αν και το βρηκα ακριβο σε κάποια πράγματα-φουσκωτά...ο Θεος να τα κάνει φουσκωτα...6 ευρω λές και ειναι Αθηνα...Πως θα δινεις 6+6 ΕΥΡΩ καθημερινά για φουσκωτά;;;

Και οταν λέμε φουσκωτά ενοουμε 1 μικρό της κακιάς ωρας...

Η πισινα ομως μου αρεσει πολύ...η θαλασσα δεν ειναι και τοσο για τα παιδιά...

Τα δωμάτια ηταν ο λόγος που φυγαμε εν το μεσω της νυκτός πριν απο 3 χρονια...Ασε...

Δεν εχω μεινει σε δωμάτιο απο τοτε

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!


Διαφημίσεις

  • 1 χρόνο μετά...
Δημοσιεύτηκαν

Δεχομαι τις γνωμες ολων μας απλα με ενδιαφερει να περασει το παιδι μου καλα και απο οτι ειδα εχει αρκετες δραστηριοτητες...τωρα για το δωματιο δεν νομιζω να μας βαλουν και σε καλυβα!!

Δημοσιεύτηκαν

Η πισίνα ειναι θεική αλλά και οι υπολοιποι χωροι...

Το φαγητό σχετικά καλό αλλά τα δωματια δεν ξερω αν τα εχουν βελτιωσει...Απο την τελευταία φορά που ειχαμε μηνει ευχομαι να τα εχουν ρεκτιφιάρει...

 

Και εμεις θα ειμαστε εκει για την πισίνα τον Αυγουστο...Πάμε βουταμε, καφεδάκι και μετά πίσω στο σπιτι του παππου...Ωραιααααααααα ζωή...:D

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Δημοσιεύτηκαν

Λοιπον πήγαμε και περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ...

 

Η πισίνα ΟΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!!!

 

Καθε μια ωρα διοργανωνουν γουοτερ πολο, βολει πισίνας, και το απιθανο ακουα αερομπικ που ειχε απιστευτη συμετοχή...

 

Σημερα πλατσουριζε ο Χρηστος διπλα διπλα με τον γιο της Κοκκινου...

 

(το κουτσομπολιό για το πως ειναι η Ελλη Κοκκινου που να το γράψω...εδω ή στα κοινωνικά;;;:lol:)

 

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...