Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΚΕΤΟ

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους. Έχω μπεί στην τελική ευθεία για να φέρω στον κόσμο το δεύτερο μωράκι μου. Θα κάνω καισαρική όπως και στο πρώτο. Με έχει πιάσει τρομερός πανικός για το άν θα πάνε όλα καλά, άν ξυπνίσω απο τη νάρκωση, κλπ. Αν πάθω κάτι τι θα γίνουν τα μικρά μου. Επίσεις το αγοράκι μου πως θα αντιδράσει που θα λείψω απο το σπιτι και μάλιστα θα επιστρέψω με ένα καινούριο μωρό στο σπίτι.

G84hp3.png qIlip3.png

Διαφημίσεις

Γιωτάκι ολα θα πάνε καλα οπως συμβαίνει σε χιλιαδες γυναίκες κάθε μερα!

Γιατι δεν κάνεις επισκληρίδιο να μην εχεις και άγχος (αν εχεις την δυνατότητα βέβαια);

εγω θα σου πω πως θα πανε...τοσο καλα οσο μπορεις να φανταστεις και να ελπιζεις!!!

πιστεψε το οτι ολα θα πανε πολυ καλα και θα δεις οτι ετσι θα γινει!!!!

και εγω κοριτσια ειμαι 2μηνων και τρεμω οταν με το καλο γεννησω..αν και την κορη μου την γεννησα φυσιολογικα,επαθα ρηξη τραχηλου της μητρας και ειχα αιμμοραγια με αποτελεσμα να κανω χειρουργειο και να παρω 4φιαλες αιμα..φοβαμαι πολυ να μην ξαναπαθω το ιδιο:roll::roll:http://www.line_line_b_beg_minie_time_1193284800_text_f4ef20eaeff1e9f4f3e1eae920eceff520e5e9ede1e9.gifhttp://www.image.php?id=f384e

Ειναι απολυτα φυσιολογικο αυτο που νοιωθεις.Ολες καπως ετσι ειμασταν οταν γεννουσαμε την δευτερη φορα και πιστευω ετσι θα ειμαστε και στην τριτη και στην τεταρτη και γενικα σε οσες και να κανουμε ετσι θα αντιδρουμε.

Ολα καλα θα πανε ,θετικη σκεψη και ενεργεια και με το καλο να γεννησεις.!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Με το καλό να έρθει το νέο μωράκι! Να σκέφτεσαι ΜΟΝΟ θετικά!Και εγώ επειδή είχα πολύ επικίνδυνο τοκετο μιλάμε για πολύ όμως αγχώνομαι με την ιδέα της 2ης καισαρικής, σκέφτομαι όμως ότι τα ίδια πέρνάνε χιλιάδες μανούλες καθημερινά και παρηγοριέμαι.

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ !