Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ζελατίνα σακουλάκι για μπισκότα ???

ioanna_k

Recommended Posts

Θέλω να ετοιμάσω μπισκοτάκια για την βάφτιση μας και να τα βάλω σε ζελατίνα με κορδελίτσα. Μηπώς ξέρετε αν υπάρχουν έτοιμα σακουλάκια και το πιο σημαντικό που μπορώ να τα βρώ?????Ευχαριστώώώώώώώώ!!!!

v6Khp3.pngBoDsp3.png

Διαφημίσεις

ζελατινη ειχα παρει απο εκει που πήρα και όλα τα υλικα΄για τις μπομπο δηλ. τα τουλια, κορδελες αλλα ηταν ρολο όχι ετοιμα κομμένο. Σε τετοια μαγαζια θα βρείς

στα organizer ειδα μονο στο site, βαρεθηκα να περασω απο εκει..

ειδα οτι η πιο βολικη που εχει ειναι 7χ13 cm αλλα εινα σε συσκευασια των 500 τεμαχιων. 11euro

τι να τα κανω όλα αυτα?? Εγω το πολυ 100 θελω....

Διαφημίσεις

ειδα οτι η πιο βολικη που εχει ειναι 7χ13 cm αλλα εινα σε συσκευασια των 500 τεμαχιων. 11euro

Κι αν αντί σε ζελατίνη το βάλεις σε διάφανο πλεξιγγλάς κουτάκι :D

Λέω εγώ τώρα , μπορεί να είναι και βλακεία:oops:

Οι δυο ερωτες της ζωής μου :

:DΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ 12-08-08 :DΣΤΕΛΙΟΣ 05-03-10

Δε ξέρω , βλακεία;; θα χωράνε;;;

Είπα το πλεξιγκλάς γιατί έτσι θα φαίνονται και θα βάλεις και μια κορδελίτσα για τσαχπινιά

Δικιο εχεις ειναι μεγαλη η συσκευασία αλλα και παλι κοστιζει το σακουλακι 0,022 τιποτα δλδ. Μηπως τα 100 σου κοστίσουν όσο τα 500?

:shock::shock::shock: ΤΟ ΠΛΕΞΙΓΚΛΑΣ ΚΟΥΤΑΚΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 60 ΛΕΠΤΑ!!!

0.60Χ100=60 ευρω...

ε οχι και 60 ευρω για μια χαζοσκεψη που εχω!!!

αμα της κανουν καμιας τα σακουλακια και τα εχει, θελει καμια να τα μοιραστουμε??? ας στειλει πμ....

Κορίτσια, ο Μπάρκας που είναι? Εγώ αγοράζω αν είναι τα 500 τμχ και όποια θέλει της δίνω βρε παιδί μου. Προτιμώ το διαφανές , αλλιώς ή μπλε ή κόκκινο..τί λέτε??? τηλεφωνικά μπορώ να τα παραγγείλω?αλλιώς θα στείλω την αδελφή μου που είναι Αθήνα..

v6Khp3.pngBoDsp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, ο Μπάρκας που είναι? Εγώ αγοράζω αν είναι τα 500 τμχ και όποια θέλει της δίνω βρε παιδί μου. Προτιμώ το διαφανές , αλλιώς ή μπλε ή κόκκινο..τί λέτε??? τηλεφωνικά μπορώ να τα παραγγείλω?αλλιώς θα στείλω την αδελφή μου που είναι Αθήνα..

Ξέρω ένα Μπάρκα στο Παγκράτι από όπου πήρα κάποια πράγματα .η σακούλα γράφει πάνω τις εξής περιοχές :Νέος Κόσμος , Πειραιάς Κορυδαλλός

Αν θές περισσότερες πληροφορίες ( διευθ. τηλ) πες μου να τα γράψω

http://www.organizerstores.gr/ostores/productManager/showProduct.action?productId=6287&categoryId=106

ιωαννα δες αυτα.. κι αν νομιζεις οτι σου αρσεουν πάω και τα παιρνω! Διπλα μου ειναι το μαγαζι. Και στα στελνω και μοιραζομαστε το κοστος...

Κοριτσια αν αγορασει καποια , χρειαζομαι 150 σακουλακια.

Δεν με απασχολει το χρωμα .

Ας μου στειλουν πμ ..... ειμαι επαρχια και ειναι

δυσκολα να τα βρω!

Ευχαριστω!!!!

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο

Κορίτσια, συγνώμη, αλλά από εμένα άκυρη η παραγγελία :-( βρήκε η μάμα μου από κάποιον γνωστό της ζαχαροπλάστη και έτσι θα βολευτώ με αυτά...συγνώμη και πάλι :-)

v6Khp3.pngBoDsp3.png

Διαφημίσεις

• 2 years later...
OK!! τα 250 φυγανε...

ποια αλλη θελει????

εχεις ακομα αυτα τα σακουλακια η καποια αλλη μαμα?

στην περιοχη που μενω δεν μπορω να βρω!εννοειται πως θα τα πληρωσω!βεβαια δεν χρειαζομαι πολλα, καμμια 50αρια μονο γιατι τα θελω για παρτυ γενεθλιων..

αν εχει καποια μαμα ας μου στειλει πμ!

ευχαριστωωωωω

* Τα πιο γλυκά χαμόγελα,που υπάρχουν στη ζωή μας,μας δίνουνε απλόχερα,οι άγγελοι οι δικοί μας,Κι αυτοί είναι τα μικρά παιδιά,που ζουν ανάμεσά μας,και μας διδάσκουν πως σωστά...να λειτουργεί ...η καρδιά μας...Κάθε πρωϊ στα μάτια τους,βλέπουμε άλλιως το κόσμο...με άνθη και ροδόσταμο..μέλι ,μέντα και δυόσμο...

• 3 months later...

κοριτσια αν καμια κοπελα θελησει καποια στιγμη να παρει σακουλακια θυμηθειτε με. εγω θα θελα απο αυτα, αλλα μενω επαρχια αν θα ηθελε καμια κοπελα επειδη ειναι 600 τεμαχια 13 ευρω (με φπα 16) να τα μοιραστουμε!!!! (γιατι τι να τα κανω τα 600?) και αν φυσικα μπορει να μου στειλει οσα χρειαζομαι (δε θελω να βαλω σε κοπο κανεναν). σας ευχαριστω!!!!

viewImage.action?productId=3780&imageVariant=4

http://www.organizerstores.gr/ostores/productManager/showProduct.action?productId=3780&categoryId=391

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

• 3 weeks later...