Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αμαρυνθος

maspir

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Aγαπητή maspir,Στην Αμάρυνθο έκανα διακοπές 20 χρόνια από 10 χρονών .Οι διακοπές μου τότε ήταν εκεί δύο μήνες Ιούλιο και Αύγουστο .Είμασταν παρέα 40 άτομα οικογένειες με τα παιδιά ( εμείς είμασταν τα παιδιά τότε) και κλείναμε τα ενοικιαζόμενα στο μέρος που σου λέω παρακάτω και παιρνάγαμε σούπερ.Για παιδιά και για μεγάλες παρέες είναι καλά.Το πιο συμπαθητικό μέρος για να μείνεις είναι στα Αλαμπέικα προς το τέλος της Αμαρύνθου προς Αλιβέρι.Ο δρόμος που καταλήγει εκεί δεν βγάζει πουθενά οπότε δεν περνάνε πολλά αυτοκίνητα από αυτή την περιοχή.Έχει πολλά ενοικιαζόμενα δωμάτια πάνω στην θάλασσα,βέβαια η παραλία δεν είναι και τίποτα το σούπερ άμμος με βότσαλα μαζί,ούτε οργανωμένη είναι αλλά δεν είναι και κακή.Στην αρχή είναι λίγο ρηχή και βαθαίνει σιγά σιγά.Το χωριό δεν έχει και πάρα πολλές επιλογές.Δυο τρεις ταβέρνες δυο σουβλατζίδικα και το ζαχαροπολαστείο ο Αντώνης με τις ωραίες πάστες και τα καταίφια.Μπορείς να μείνεις όμως και στο ξενοδοχείο ΗOLIDAYS IN EVIA που είναι πριν μπεις στην Αμάρυνθο.Αυτό είναι οικογεινειακό ξενοδοχείο με παραλία δική του ,εστιατόριο παιδική χαρά χόρους για τα παιδιά,ντισκοτέκ γενικά είναι πολύ μεγάλο και ωραίο μπορείς να το δείς και στο Internet.Ελπίζω να σε βοήθησα.Για ότι άλλο θέλεις εδώ είμαι.

Κοίτα σ΄αυτά τα ενοικιαζόμενα που σου λέω πηγαίνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι χρόνια και τα κλείνουν για δύο μήνες.Να φανταστείς η μητέρα της νύφης μου που πηγαίνει ακόμα εκεί μένει στο ίδιο δωμάτιο 20 χρόνια.Μην φανταστείς ότι τα δωμάτια είναι τίποτα φοβερό.Με το ζόρι χωράει ένα διπλό κρεβάτι και ένα μονό με μία μικρή ντουλαπίτσα.Η τουαλέτα είναι 1 επί ένα,και την κουζίνα στα περισσότερα την μοιράζεσαι μαζί με άλλους.Δηλαδή η κατάσταση είναι πολύ χύμα.Είναι για παρέες που γνωρίζονται μεταξύ τους.Τηλέφωνο δεν έχω από αυτά ούτε θα τα βρεις μέσα στο Internet πουθενά.Μόνο αν πας εκεί εσύ η ίδια μπορεί να βρεις κάτι.