Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μούδιασμα στο δάχτυλο

Recommended Posts

Είμαι πολύ τρομαγμένη. Προχτές εκεί που σιδέρωνα μούδιασε το δάχτυλο του ποδιού μου. Δηλαδή δεν νιώθω μυρμήγκιασμα αλλά νιώθω ότι είναι κάπως σαν να του έχω βάλει πάγο και έχω χάσει την αίσθηση της αφής. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι από την κούραση (σιδέρωνα και 4 ώρες) άλλα δεν μου έχει περάσει εδώ και 2 μέρες. Ο παθολόγος μου, μου είπε για νευρολόγο και έκλεισα ραντεβού, αλλά φοβάμαι λίγο. Έχει συμβεί σε καμιά σας;

mKndp2.png

Διαφημίσεις

Κανενα νεωτερο;Πως εισαι;Μηπως τελικα ειναι ισχιαλγια; Το ισχιακο νευρο κανει μια μεγαλη διαδρομη και καταληγει στα πελματα. Μηπως η επιβαρυνση της ορθιας θεσης πιεσε καποιο νευρο στην σπονδυλικη στηλη οποτε πρεπει να κοιταξεις την πιθανοτητα αυτη;Περαστικα παντως!

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Κορίτσια τελικά πήγα στο γιατρό και δεν είναι τίποτα. Μου είπε ότι ένα νευρο πιέστηκε από την απότομη αύξηση βάρους στην εγκυμοσύνη. Να φανταστείτε ότι ακόμα το δάχτυλο δεν το νιώθω και μου είπε ότι θα κάνει να περάσει πολύ καιρό. Μπορεί και μέχρι να αδυνατήσω να είναι σε αυτή την κατάσταση. Μου είπε ότι είναι τοπικό νεύρο.Με έλεγξε για τα πάντα ακόμα και για σκλήρυνση κατά πλάκας. Στην αρχή πήγε και εκείνου το μυαλό στην μέση αλλά τελικά δεν ήταν από εκεί. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Ντάλια!!Γιατί δεν πάς σε γιατρό, φοβάσαι μήπως σου πει τίποτα κακό; Εγώ έτσι φοβόμουνα και μέτα το μετάνιωσα. Σε νευρολόγο να πας.

mKndp2.png

αχ stiliani ενημέρωσε σε παρακαλώ, εγώ αυτό το σύμπρωμα το αισθάνομαι σε όλα τα άκρα αλλά φοβάμαι να πάω σε γιατρό...

πρεπει να πας σε νευρολογο οπωσδηποτε!Μπορεί να μην ειναι και τίποτα αλλα πρέπει να του το αναφέρεις...

sq3Zp2.png

Διαφημίσεις

• 1 year later...