Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ!

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!

Ο γιος μου ειναι 8 ημερων και ξεφλουδιζετε ολο του το δερμα οπως σε μας οταν παμε πρωτη φορα στη θαλασσα!

Χθες του εκανα ενα μπανακι με λιγο λαδακι μωρου αλλα δεν εκανε τιποτα!

Σας εχει συμβει εσας και αν ναι τι κανατε;

.png74mmp1.png

Διαφημίσεις

Ελενα ,

Νομίζω πως όλα τα βρέφη ''αλλάζουν'' δερματάκι απλά το δικό σου το κάνει μαζεμένα.

Το σίγουρο είναι πως θέλει κάθε μέρα μπανάκι και ενυδάτωση.

Εκτος απο το λαδάκι υπάρχουν στα φαρμακεία πολύ καλά γαλακτώματα αλλά καλύτερα είναι να σου πεί η παιδίατρος ποιό να πάρεις.

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

Καλημέρα και απο μένα.

Και ο δικός μου Σουηδός τουρίστας (επειδή είναι κατάξανθος, και όποτε θέλει κοιμάται και τρώει!!:lol:) ξεφλούδιζε!!!

Στην αρχή πάρα πολύ, και τώρα που κοντεύει να γίνει ενός μήνα είναι μόνο στα ποδαράκια, και όχι πολύ έντονα!

Βάζε του ενυδατική κρεμούλα! Θα περάσε πιο γρήγορα, θα του αρέσει γιατί είναι δροσερή και θα μοσχοβολάει κιόλας!:-P

Και μένα ξεφλούδιζε στην αρχή για κανά μήνα, νομίζω ότι το παθαίνουν γιατί το δέρμα τους μέσα στη κοιλιά της μαμάς είναι συνέχεια υγρό και όταν βγαίνει πια στην ατμόσφαιρα ξεραίνεται κάπως...με ενυδατική κρέμα όπως είπαν και οι από πάνω μου θα του περάσει πιο γρήγορα!!!

Διαφημίσεις

καλημερα ελενα! εγω ειχα στο μωρακι μου λιγο ξεφλουδισμα και ο παιδιατρος μου ειπε κρεμα σωματος απλη του εμποριου μετα το μπανιο! πηρα απτο σουπερμαρκετ και ολα οκ. ειχε και λιγο στο κεφαλακι. μου ειπε μπειμπι οιλ και χτενισμα με τη βουρτσιτσα του ολα οκ!

να σου ζησει κιολας!

yqMlp3.png

ΓΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ!

ΕΙΣΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ! ΣΑΓΑΠΩ!

• 2 weeks later...

κι εμεις ξεφλουδιζουμε... στους καρπους, την κοιλιτσα και τα ποδαρακια. ο παιδιατρος μου ειπε οτι αλλαζει το δερμα της κοιλιας, δεν ειναι τιποτα. δεν του εχω βαλει ακομα καποιο λαδακι ή κρεμα. ψιλοφοβαμαι. μαλλον θα ρωτησω τον παιδιατρο τι μπορω να βαλω...

me and my men...