Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μανουλες του καλοκαιριου μια ερωτηση για αγορες...

Recommended Posts

Αισθανομαι λιγο περιεργα μια και ο μεγαλος μου γιος γεννηθηκε 26 Ιουλιου και περιμενω τον δευτερο μεχρι τις 24. Ομως...

Ο πρωτος γεννηθηκε στη Β. Ευρωπη με μεγιστη θερμοκρασια 20 βαθμους. Οποτε τα ζιπουνακια του ηταν ολα μακριμανικα και για να βγουμε εξω φοραγαμε εκτος απο το μακριμανικο ζιπουνακι, μακριμανικη μπλουζα, μπουφαν και σκουφο!!!

Φανταζομαι οτι στην ελλαδα δεν χρειαζεται κατι τετοιο ε?

Πρεπει να παρω ζιπουνακια με κοντο μανικι ή μονο με ωμακι??

wQjhp2.png f6fAp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σου με το καλο το μωρακι σου!!!! εγω γεννησα Σεμπτεμβρη,του μικρου του ειχα κοντομανικα ζιμπουνακια,γλυκια μου θα σου προτεινα να παρεις και απο τα 2 και αναλογα την ζεστη αποφασιζεις γιατι εγω μενω Συρο κυκλαδες και εδω δεν εχει την πολυ ζεστη της Αθηνας ελπιζω να σε βοηθησα:D:D:D

Και παλι με το καλο να δεχτεις το μωρο σου!!!

DsRyp3.png

καλημέρα, εγώ γέννησα 12.07 τον πρώτο μου, και είχα χαλάσει ένα σωρό λευτά να του πάρω από όλα τα είση και τελικά τη βγάλαμε με τα νυχτικάκια του ΙΑΣΩ (νυχτικά που σουρώνουν από κάτω και με μακρύ μανικάκι, χωρίς ζιπουνάκι από μέσα) μέχρι και τον 1ο μήνα, και μετά μόνο με φορμάκια κοντομάνικα ή αμάνικα χωρίς τίποτα άλλο από μέσα. Εννοείται ότι το air condition ήταν στους 26 βαθμούς! Πάντως σε γενικές γραμμές ο παιδίατρος μου είχε πει: ό,τι φοράτε εσείς συν ένα ρουχαλάκι το πολύ. Εμένα δεν ανέχοταν το επί πλέοξν ρουχαλάκι. Ζεσταίνονταν ο μικρός. Με το καλό το μωράκι σου!

Σας ευχαριστω. Εχω νυχτικακια που σουρωνουν (βεβαια ο μεγαλος φοραγε και υπνοσακο). Μαλλον θα παρω μερικα με ωμακι και αν χρειαστο κοντομανικα θα παρω λιγο αργοτερα ή θα γυρισω τα μανικια στα μακριμανικα που εχουμε..

wQjhp2.png f6fAp2.png

Διαφημίσεις