Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πολυκυστικές ωοθήκες

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! και καλώς σας βρήκα σε αυτό το υπέροχο site!

έχω ένα πρόβλημα. Είχα κάνει εξετάσεις παλιά και μου είχαν βρει στον υπέρηχο ότι είχα πολυκυστικές ωοθήκες, αλλά οι αιματολογικές μου ήταν μια χαρά. Ο κύκλος μου ενώ ήταν στις 30 ημέρες μερικές φορές ξεφεύγει και στις 40. Αυτό το μήνα είπαμε με τον άντρα μου να ξεκινήσουμε για παιδάκι και η τελευταία περίοδος ήταν στις 10/04. Έκανα τεστ εγκυμοσύνης την προηγούμενη εβδομάδα αλλά βγήκε αρνητικό. Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος και να κάνει λάθος το τεστ?

N12Zp2.png

ofWRp2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα vanoula τα τεστ εγκυμοσύνης έχουνε 99% επιτυχία από όσο ξέρω...έχω κι'εγω πολυκιστικές οχι με κανένα σοβαρό πρόβλημα απλά ανωμαλία στην περίοδο...οπώς διάβασα εδώ και ένα μηνα ξεκίνησες προσπάθειες για μώρακι και είναι πολύ νωρίς να μπαίνεις στο τρυπάκι με την παραμικρή καθυστέριση να κάνεις τέστ και στο λέω αυτό γιατι εμείς που έχουμε πολυκιστικές εχουμε και ένα θέμα με της καθυστερίσεις που στην αρχη εκανα κι'εγώ το ίδιο λαθος δύο δύο τα επαιρνα τα τεστ...εγω θα σου πρότινα να κάνετε εναν προγεννετικό έλεγχο με τον άντρα σου να εισται καλυμένη απο όλα και μετα θα την βρείτε την άκρη....σου ευχομαι τα καλύτερα

459830qyqjkq81to.gif

Καλησπερα vanoula εγω δεν εχω πολυκιστικες αλλα θα σου προτεινα αρχικα να κανεις ενα ελεγχο να μιλησεις με τον γυναικολογο σου και να μην μπαινεις αδικα στη διαδικασια των τεστ καθε φορα που θα εχεις καθυστερηση!!!

οσο για τα τεστ 3 φορες που εχω κανει ητανε αξιοπιστα οποτε ακου και την antzi35 σε αυτα που σου λεει μια και ειναι και εκεινη με πολυκιστικες!!!

Σου ευχομαι συντομα να γινεις μανουλα!!!

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια νομίζω θα ακούσω τη συμβουλή σας...απλά αγχώνομαι επειδή δεν ξαναείχα τόσο μεγάλη καθυστέρηση, είναι τώρα σχεδόν 17 μέρες ήδη και αγχώνομαι. Θα πάω στο γυναικολόγο πάντως γιατί όσο να ναι δεν είναι και ότι καλύτερο να μην ξέρεις τι γίνεται.

N12Zp2.png

ofWRp2.png

Βανουλα εχω κι εγω πολυκυστικες(οπως και οι περισσοτερες γυναικες σημερα)Για να αποφυγω αυτο το αγχος με τα τεστ και τις καθυστερησεις με παρακολουθουσε ο γιατρος μου για κανενα τριμηνο(μετρουσε τα ωοθυλακια για ωορηξια).Καποια στιγμη μου ειπε..Αυτες τις 3 μερες οτι κανεις αλλιως παμε στον επομενο μηνα.Και μαντεψε...Εμεινα εγκυος.Το δευτερο μωρο μου ηρθε απο μονο του αφου ξανα εμεινα εγκυος οταν ο γιος μου ηταν 8 μηνων

Τα παιδιά μου....η ζωή μου

Διαφημίσεις

vanoula ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ....ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΣΟ ΗΤΑΝ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΟΥ ????????????????????????ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΠΕΜΠΕ???

ποτε θα μου ερθεις πελαργουλη?????

πρώτη εγκυμοσύνη !!! σήμερα πήρα τα αποτελέσματα! μου έδωσε ο γιατρό ΠΗΤ 18/01! Πάντως όσες έχετε πολυκυστικές μην το βάζετε κάτω δεν παίζει κανένα ρόλο. Εμείς τώρα ξεκινήσαμε και κατευθείαν έμεινα έγκυος!

N12Zp2.png

ofWRp2.png

Διαφημίσεις

ΣΥΧΓΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΠΟΣΗ ΗΤΑΝ Η ΧΟΡΙΑΚΗ?ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ GLUCOPHAGΕ.ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ.ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΑΦΗ ΣΤΙΣ 27/5,ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΟΩΡΡΗΞΙΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ,ΕΙΧΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ/ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ.

Kαλησπέρα κορίτσια, vanoula συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη. Σου εύχομαι ολόψυχα ένα γερό μωρό. Έχω κι εγώ πολυκυστικές και έχω να σας πω ότι και τις 2 φορές που έμεινα έγκυος ήταν από τον πρώτο μήνα προσπαθειών. Δυστυχώς η πρώτη παλλινδρόμησε και ήμουν πραγματικά σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Αλλά μετά από 4 μήνες πάλι στον πρώτο μήνα προσπαθειών ξαναέμεινα έγκυος και τώρα έχω ένα κοριτσάκι ζωηρότατο! Οπότε κορίτσια μην απογοητεύεστε, χωρίς παιδιά δε θα μείνει καμία μόνο από πολυκυστικές. Μπορεί να υπάρχουν δυστυχώς κάποιες παραπάνω πιθανότητες για αποβολή αλλά όταν όλα τα υπόλοιπα είναι υπό έλεγχο, τότε χωρίς παιδάκι δε θα μείνει καμιά υποψήφια μανούλα. Καλή επιτυχία σε όσες προσπαθούνε για μωράκι. Και σε όσες έχουν ζήσει την άσχημη εμπειρία της παλινδρόμησης ίσως βοηθήσει το ρητό "μια φορά έγκυος, για πάντα έγκυος"

[URL="http://ticker.7910.org/eng"][/URL][URL="http://ticker.7910.org/eng"][IMG]http://ticker.7910.org/an1cCDC0g410010MzU4NzIzZGp8NDMyOTdkYXxvdXIgcHJlY2lvdXMgR2VvcmdpYSBpcw.gif[/IMG][/URL]

μπουμπουκιτσα μου εδωσες πολύ κουράγιο,κι εγω εχω πολυκυστικές με σταθερό κύκλο 31 ημερών και μια παλλίνδρομη πισω μου.Μακάρι όλα να πανε καλά για όλες.

Αν δεν υπήρχες στην ζωή μου,εσένα ακριβώς θα ειχα επινοήσει...

Διαφημίσεις

vanoula τώρα ετοιμαζόμουν να σου γράψω πως και εγώ έχω πολυκυστικές και μια φίλη μου και όλα καλά..!!! Εύχομαι καλή εγκυμοσύνη! Και εγώ είχα κάνει 2 τεστ και είχαν βγεί αρνητικά. Τα θετικά είναι 99% αξιόπιστα. Τα αρνητικά δεν είναι!!

g4BDp3.pngyCdLp3.png

από όσο ξέρω κι εγώ (επειδή έχω) οι πολυκυστικές ωοθήκες είναι σύνδρομο

κάποιες φορές, σε κάποιο κύκλο μπορεί και να έχεις και κύστη/ες

αν δεν έχεις τόσο σοβαρό πρόβλημα που να θέλει επέμβαση, και πάλι από όσο ξέρω, δεν επηρρεάζει τη γονιμότητα

τώρα θέλω σιγά σιγά να βάλω μπρος για το δέυτερο παιδάκι!! οι γιατροί σας σας έχουν πει ότι το σύνδρομο των πολυκυστικών επηρρεάζει τη γονιμότητα????? για πείτε πλιιιζ

καλά από νεύρα άλλο τίποτα... και λίγο τριχοφυία-σπυράκια, και παραπανίσια κιλά και άσχημος μεταβολισμός...

αλλά για τη γονιμότητα (εγω έχω σταθερότατο κύκλο) δε (θέλω να) πιστεύω ότι επηρρεάζει,,

Εκτος απο τον ασταθη κυκλο και ολα τα παραπανω,εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις και καθε μηνα ωορηξια(χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρη.Κατι τετοιο ειχα ακουσει).

Τα παιδιά μου....η ζωή μου

καλησπερα κοριτσια , εχω και εγω το περιβοητο αυτο συνδρομο. εχω κανει τα παντα για να βελτιωσω την εικονα των ωοθηκων μου απο σχεδον μικρο παιδι ( ειμαι στα 31 τωρα) , ακομα και ομοιοπαθητικη εκανα. η αληθεια ειναι πως μετα απο αυτην, τουλαχιστον αδιαθετω καθε μηνα .... . το συνδρομο μπορει να αποτελει και αιτια υπογονιμοτητας.. κυριως (γιατι εχει δικιο η ροουλα 26) δεν εχεις καθε μηνα ωορηξια. εγω για παραδειγμα εχω χιλιαδες μικρα ωοθηλακια οπως μου ειπε ο γιατρος στο τελευταιο υπερηχο.. ( εκανα χρηση κλομιφαινης για να προκαλεσουμε ωορηξια)

και να σκεφτειτε πως απο την εφηβεια μου ασχολουμαι με το θεμα ...για να μπορω να κανω ενα παιδι οταν θα θελω.... μερικες φορες θυμωνω τοσο με αυτο το ζητημα.... τοσα φαρμακα αδικα, τοσες ορμονες .......

από όσο ξέρω κι εγώ (επειδή έχω) οι πολυκυστικές ωοθήκες είναι σύνδρομο

κάποιες φορές, σε κάποιο κύκλο μπορεί και να έχεις και κύστη/ες

αν δεν έχεις τόσο σοβαρό πρόβλημα που να θέλει επέμβαση, και πάλι από όσο ξέρω, δεν επηρρεάζει τη γονιμότητα

τώρα θέλω σιγά σιγά να βάλω μπρος για το δέυτερο παιδάκι!! οι γιατροί σας σας έχουν πει ότι το σύνδρομο των πολυκυστικών επηρρεάζει τη γονιμότητα????? για πείτε πλιιιζ

Εμενα αυτο που ειμαι ο ενδοκρινολογος ειναι οτι ειναι επικινδυνο για παλλινδρομες και οχι για υπογονιμοτητα!!!

δεν εχω πολυκυστικες πιθανο να εχω ομως το συνδρομο μεχρι τελος της εβδομαδας θα ξερω να σας πω!!!!