Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ξενογλωσσοι βρεφονηπιακοι

Recommended Posts

πιστευετε οτι αξίζει να στειλω τη μικρη σε ξενογλωσσο βρεφονηπιακο σταθμο (θα είναι16 μηνών) ή να το αφήσω; εχετε καποιους να προτείνετε; μου είπαν για ουρσουλίνες στο μαρούσι. (ελπιζω να σταθω πιο τυχερη σε αυτο το ποστ:rolleyes:)

Διαφημίσεις

πιστευετε οτι αξίζει να στειλω τη μικρη σε ξενογλωσσο βρεφονηπιακο σταθμο (θα είναι16 μηνών) ή να το αφήσω; εχετε καποιους να προτείνετε; μου είπαν για ουρσουλίνες στο μαρούσι. (ελπιζω να σταθω πιο τυχερη σε αυτο το ποστ:rolleyes:)

ως δασκαλα γερμανικων και γενικα λατρης ξενων γλωσσων θα συμφωνουσα μαζι σου!!!ειναι καλο τα παιδια να δεχονται ερεθισματα απο μωρα...εγω στην 9,5 μηνων κορουλα μου και γερμανικα της μιλαω και παραμυθιΑ διαβαζουμε στα γερμανικα και παιδικα τραγουδακια ακουμε!!!γενικα προσπαθω να εχει πλουσια ερεθισματα.για τις ουρσουλινες,λυπαμαι δε γνωριζω να σου πω...παντως καλο θα ηταν η επιλογη σου να ειναι προσεκτικη διοτι αυτη η ξενη γλωσσα που θα επιλεξεις τωρα,θα την ακολουθει μαλλον για πολλα χρονια!!!θα επανελθω για παιδικους,διοτι ερκετοι φιλοι μου πανε τα παιδια τους σε ξενογλωσσα..

καλη επιτυχια!!

θα το εκτιμούσα αν μαθαινες απο τους γνωστους σου για ξενογλωσσους παιδικους!!μένω στη νεα ιωνια και δουλευω στο μαρούσι. θα προτιμούσα να έβρισκα σταθμο κοντα στο σπίτι, αλλά απο οτι βλέπω είναι αδύνατο...θα περιμένω

• 4 weeks later...

σε ευχαριστώ αλλά τελικά βρήκα...νομίζω όμως ότι είχα τηλεφωνήσει στο συγκεκριμένο και μου είπαν ότι δέχονται >2ετων. μπορει να κάνω και λάθος όμως, μίλησα με τόσους σταθμούς....