Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ;

candy1234

Recommended Posts

Λοιπόν, για να τα τακτοποιήσω στο κεφάλι μου, που παρεπιπτόντως αυτές τις ημέρες ..πολλά μου έχουν πέσει..και έχω πάθει overload..

Στην εκκλησία θα έχουμε δίπλα από την είσοδο τα τραπέζια που θα έχουν επάνω τις μπομπονιέρες.. Έξω θα υπάρχει στολισμος με μπαλόνια... ΟΚ ως εδω.. Στην κολυμπήθρα θα στολίσουμε τούλι με λουλούδια..θα έχουμε την λαμπάδα..χμμ..έλα όμως που με μπέρδεψε η αδελφούλα μου...Μου είπε πως σε βάπτιση που πήγε την περασμένη εβδομάδα, η κοπέλα είχε στολίσει και το τραπέζι που ντύνουν/γδύνουν το νινί... Και με τι να το στολίσω; Και πού θα το βρω το τραπέζι; Θα πάω νωρίτερα στην εκκλησία; Ξέρετε εσείς κάτι σχετικό; Πείτε μου βρε παιδιά..γιατί θα παλαβώσω..Μήπως να κρεμάσω και τίποτα κοχυλάκια και στον παπά;ιχιχιχι!

Α...και κάτι ακόμη...ξέρετε που μπορώ να βρω φωτογράφο που φτιάχνει υπο μορφή παλαιωμένου πίνακα την φωτογραφία του μωρού, τοποθετειμένη επάνω σε καβαλέτο..για να την βάλω δίπλα στην είσοδο?

Διαφημίσεις

καλημερα.νομιζω οτι οσα θα εχεις ειναι αρκετα και μην ξεχνας την γοητεια της απλοτητας!δεν ειναι ωραιο να παραφορτωνουμε με στολιδια.αυτη ειναι η δικη μου γνωμη!

καλημερα candy...

καταρχην να σου πω οτι και εγω το θεωρω υπερβολη να στολισεις και το τραπεζι! Αν θες κατι παραπανω.. μπορεις να στολισεις το διαδρομο που φτανει στο ιερο (αναμεσα απο τις καρεκλες) ή αν εχει καγκελο μπροστα απο τις καρεκλες, το καγκέλο.. Αλλα και πάλι μην τρελλαινεσαι....

αυτο που σκεφτηκα εγω ειναι να παρω εναν ασημενιο δισκο να βαλω πάνω το λαδακι, το σαπουνακι κτλ που βαζουμε πάνω στο τραπεζι και να το στολισω...

(όσο για το αλλο.. σου στελνω πμ...)

Candy το τραπέζι να μην το στολίσεις γιατι εκεί πάνω βάζει η νονά τα ρούχα και το κουτί του μώρου.....

Πάρε όμως μία ωραία πετσέτα για να ακουμπίσεις το μωράκι όταν θα το ντίνεις(πάνω σε αυτό το τραπέζι το ντίνεις).

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Για να μην αγχώνεσε σε ενημερώνω ότι εγώ δε στόλισα τίποτα!

Ούτε είσοδο, ούτε κολυμπήθρα, ούτε καν ασχολήθηκα με το θέμα.

Κι όταν με ρώτησε η νονά αν θέλω να στολίσει την κολυμπήθρα ή να βάλει μπαλόνια έξω της είπα όχι κι ότι τα θεωρώ περιττά(η αλήθεια είναι ότι δε μου αρέσουν κι όλας).

Όπως καταλαβαίνεις είναι προσωπικό το θέμα και τίποτα δεν είναι απαραίτητο.

Το τραπεζι θα ειναι στολισμένο με τα βαπτιστικά του μωρού, δεν χρειαζεται να βάλεις τιποτα αλλο. Εξάλλου θα σε δυσκολέψουν τα πολλά πολλά όταν θα χρειαστεί να το ντύσεις.

candy1234 για τη φώτο την παλαιωμένη σε καβαλέτο ψάχνεις Αθήνα πού να την κάνεις?κ άνουν συχνά τα τελευταία χρόνια σαν αναμνηστικά για τη λήξη του σχολικού έτους στα σχολεία εταιρίες αλλά και φωτογράφοι.Εγώ έκανα έτσι σε μουσαμά αν εννοείς αυτό ,φωτο από το γάμο μου σε ένα μαγαζί που κάνει φωτοαντίγραφα και ψηφιακές εκτυπώσεις στη Θεσσαλονίκη.Το μόνο που μου ζήτησε ήταν να τους πάω φωτο γυαλιστερή και όχι ζαγρέ.Η τιμή πήγαινε ανάλογα με τη διάσταση.Συγκεκριμένα μου είχαν πεί με το τετραγωνικό γιατί την ήθελα για μεγάλο τοίχο .Η κόρη μου κάνανε στον παιδικό και με καβαλέτο περίπου 15ευρώ στοίχισε αλλά νορμάλ διάσταση δηλ όχι για είσοδο.Νομίσω εύκολα θα βρείς και να την κάνεις και καβαλέτο μεγάλο.Εχει και το praktiker νομίζω καβαλέτα και μετά τη βάφτιση ρίξτο και στη ζωγραφική....που ξέρεις μπορεί να κρύβεις τον καλλιτέχνη μέσα σου...Πάντως μου έδωσες και μένα ιδέα.Ευχομαι καλή επιτυχία στο κόνσεπτ της βάφτισης και να ναι γερό και τυχερό το νεοφώτιστο μωράκι σου.

SOFTZ

Διαφημίσεις

Οτι ζωγραφίζω ...ζωγραφίζω (ή τουλάχιστον έτσι νομίζω...) αλλά πάνω σε γυαλί. Τώρα βρηκα ένα φωτογραφείο στη Νίκαια (Πειραιά μένω)και θα τους τηλεφωνήσω να μου πουν κόστος... Βέβαια, έχω και την πολύτιμη βοήθεια της vickytsoch η οποία έχει άμεσα προσφερθεί να με βοηθήσει επί του θέματος! Να' ναι καλά η κοπέλα!

να σου πω κατι πανω στη φωτογραφια(χωρις παρεξηγηση ομως please)

δεν ηξερα οτι ειναι μοδα να βαζεις τη φωτο του μικρου εξω και μεσα να γινεται το μυστηριο.πηγα σε μια βαφτιση και οταν το ειδα επαθα σοκ. μου εκανε κατι σε κηδεια:? με τη φωτο εξω και το νεκρο μεσα(φτου, φτου και ξαναμανα φτου μακρια απο 'μας)

γουστα ειναι αυτα και χιλια συγνωμη αν παρεξηγηθηκες

Γεια σας κορίτσια! Να κάνω κ εγώ μια ερώτηση...... Το τραπέζι με τις μπομπονιέρες ποιος το στολίζει; Πρέπει να έχω εγώ καποιο τραπεζομάντηλο ή έχει η εκκλησία; Πρέπει να έχω κάτι κ για το τραπέζι με τα ρούχα του μωρού;

Να σας πω..κατόπιν ωρίμου σκέψεως και συζητήσεων μετά του συζύγου (δεν του αρέσει η ιδεα της φωτο-πίνακας)..κατέληξα πως δεν θα την κάνω...προς το παρόν δηλαδη... Σίγουρα όμως και αφού βγουν οι φωτογραφίες της βάπτισης θα επιλέξω μια και θα την κάνω για το σαλόνι μου...

Διαφημίσεις

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ...ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ...

ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ...

χαχαχαχαχχα.... καλόοοο, πολύ καλόοο! Το φαντάστηκα σαν εικόνα κ γέλασα πολύ! (κ ακόμα γελάω!) Να'σαι καλά βρε popchris!

ΓΙΑΤΙ? Δεν το στολίζουμε το αμάξι που καταφθάνει το βρέφος στην εκκλησία? Ελαααα ρεεεε! Κρίμα....Και ήδη είχα κανονίσει στολισμό με κουδουνίστρες και τα τοιαύτα... :))