Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πάτμος!!!

fotinip

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!

Σκεφτόμαστε φέτος να πάμε οι 2 μας με τον σύζυγο, διακοπές στην Πάτμο..

Έχει πάει κανείς??

Πιο είναι το πιο ωραίο μέρος με τον περισσότερο κόσμο, για να κλείσουμε δωμάτια??? και που να έχει πρόσβαση το αυτοκίνητο???

Γνωρίζετε κάποιο κατάλυμμα - ενοικιαζόμενα δωμάτια??όχι πολύ ακριβό...

Σας ευχαριστώ!!!

Διαφημίσεις

Φωτεινή μου στην Πάτμο έχω κάνει τις καλύτερες διακοπές μου!!! έχω πάει και Πάσχα!! Λοιπόν εγώ είχα μείνει στη Σκάλα στο captains house πριν κάνουν την πισίνα, ήταν καλό ξενοδοχείο και φτηνό (τότε!!). Η Σκάλα φαντάσου είναι το λιμάνι, το ξενοδοχείο αυτό βλέπει στη θάλασσα. Παραλία πηγαίναμε στο Αγριολιβάδι, σίγουρα υπάρχουν και άλλες εξίσου όμορφες αλλά εμάς εκεί μας άρεσε, μεγάλη οργανωμενη και με αμμουδιά. Μην παραλείψετε να πάτε στο μοναστήρι όπου θα πάθετε πλάκα με τη μαγευτική θέα!!! και στην αποκάλυψη του Ιωάννη.

Φωτεινή μου αν πάτε τελικά Πάτμο να προσέξεις γιατί τα νερά εγώ τα βγήκα παγωμένα!!! τη πρώτη μέρα κατάφερα να μπω μέχρι τη μέση και την επομένη βούτηξα. Ότι χρειαστείς εδώ είμαι ;)

Καλές διακοπές και καλά να περάσετε..

Ntimi μου σ ευχαριστώ για τις πληροφορίες..

θέλω να σε ρωτήσω κάποια πραγματάκια , αλλά αύριο, γιατί θα πάμε βολτίτσα με το σύζυγο τώρα..

και πάλι ευχαριστώ!!!:D

Λοιπόν Ntimi μου ήθελα να σε ρωτήσω..

1. Στη Σκάλα να κλείσω δωμάτια??εκεί έχει την πιο πολύ κίνηση??

2.έχει πρόσβαση το αυτοκίνητο ή έχει στενά και πιθανόν να πρέπει να αφήνουμε το αυτοκίνητο κάπου αλλού και να πηγαίνουμε με τα πόδια στο σπίτι???

3.αυτό με τα παγωμένα νερά..μπρρρρρ!!!κάπως μου ρθε!!!

Διαφημίσεις

Η Σκάλα έχει την πιο πολύ κίνηση καθώς είναι και το λιμάνι, οι αποστάσεις μέσα στη Σκάλα δεν χρειάζονται απαραίτητα αυτοκίνητο. Μπορείς δηλ να το αφήνεις στο ξενοδοχείο και να πηγαίνετε με τα πόδια, εξαρτάται πάντα που θα κλείσεις δωμάτιο!!!

Εκεί που έμενα ήταν κοντά τα ταβερνάκια και οι καφετέριες οπότε δε πέρναμε το αυτοκίνητο.

Χρειάζεστε απαραίτητα αυτοκίνητο για τις παραλίες και για τα αξιοθέατα.

Όσο για τη θάλασσα εμένα μου φάνηκε κρύα...

Υ.Γ. για να μη σε πάρω στο λαιμό μου :P για το ξενοδοχείο είχα πάει εκεί αν θυμάμαι καλά πριν 10 χρόνια!!! θα ψάξω να σου βρω κανένα site..