Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Υπεροχες αναμνησεις απο την εγκυμοσυνη!

Recommended Posts

Δεν ξερω τι με εχει πιασει τωρα τελευταια και θυμαμαι συνεχεια διαφορα απο την εγκυμοσυνη μου!

Ευτυχως ηταν ομαλοτατη (κατι που ευχομαι για ολες σας!) και ηταν υπεροχα παρολο τα πρηξιματα, καουρες κλπ κλπ κλπ.................!

Σημερα ξαπλωσα το μεσημερι για 10 λεπτα μονο και θυμηθηκα τον Ιουνιο που κοιμομουν 2-3 ωρες για μεσημερι :shock: και ξυπναγα με ολα τα γλυκα αρωματα του καλοκαιριου και εψαχνα απεγνωσμενα παγωτο! Σλουρπ!!!

Ετρωγα μια γαβαθα :shock: και ο μπουμπουκος εκανε κατι τουμπες και μετα χτυπαγα και 2-3 φετες καρπουζι παγωμενο και εκανε παρτυ εκει μεσα...!

Αααααααααααααααααχ τι ωραιες εποχες!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

:lol::lol::lol::lol::lol:

mimika μου κι εγω ωρες ωρες εχω κατι τετοιες αναλαμπες κυριως οσον αφορα τον υπνο που (ως εγκυος :wink: ) τον χρειαζομουν και χτυπουσα κατι 12ωρα (απο τις 7 το απογευμα ως τις 7 το πρωι που σηκωνομουν να παω στη δουλεια.........Ωραιες στιγμες... :P Ανεπαναληπτες :lol::lol::lol:

bxBwp2.png EgDTp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Θυμυθηκα εχθες που πηγαμε στο εξοχικο, οταν εκανα μπανιο στη θαλασσα με μια κοιλαρα νααααααααα και ηταν τοσο τελεια, το να κολυμπας και να μην αισθανεσαι τη βαρυτητα και το συναισθημα της δροσιας υπεροχο, λες και ξεδιψουσε το σωμα μου......

Ειχε και φοβερο καυσωνα περυσι και ηταν μοναδικα...

αχ μιμικα ακριβώς αυτήν την κουβέντα είχα χθες με μια γνωστή μου!!!!της έλεγα τί τέλεια που ήταν το καλοκαίρι που έκανα τα μπάνια μου με τη κοιλιά και πόσο απίθανα ένιωθα!!!ότι δεν κατάλαβα καύσωνα γιατί ήμουν κάθε μέρα στη θάλασσα...έκανα τα περισσότερα μπάνια από κάθε άλλη χρονιά! :D

τα μεγάλα πνεύματα... :wink:

δεν θα ξεχασω ποτε μου τις υπεροχες στιγμες της εγκυμοσυνης μου..μια απο της καλυτερες ηταν οταν ξαπλωνα τα μεσημερια κ ο μπεμπης στριφογυρνουσε..του εβαζα μουσικουλα κ κολυμπουσε εκει μεσα αμεριμνος κ γαληνιος ηταν σαν να κοιταζω τα ματια του θεου εκεινη η στιγμη...ημασταν πιο ενα κι απτο ενα...

κι εννοειται πωσ ετρωγα για τρεις κι οχι για δυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

my baby was my reborn...

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

καλημέρα σας. θα ήθελα και γω να μοιρατώ τις αναμνήσεις μου απο τις εγκυμοσύνες μου.

Στον πρώτο μου γιό ήμουν τόσο ήρεμη μέσα μου που ένοιωθα σαν να υπήρχε ένα σωλινάκι που ξεκίναγε απο το μυαλό μου και κατέληγε στο μωρό.

Κάθε φορά που σκεφτόμουν "γιατί μωρό μου δεν σε άκουσα σήμερα? κοιμάσαι?"σε κλάσματα δευτερολέπτου το μωρό κουνιώταν με αποτέλεσμα να περπατάω στον δρόμο και να γελάω σαν χαζή.

Στον δεύτερο γιό μου ήταν πολύ διαφορετικά. Περισσότερο αγχος και κούραση. Το μωρό κουνόταν συνέχεια .δεν ένοιωθα να επικοινωνώ μαζί του στην εγκυμοσύνη παρά μόνο την στιγμή της γέννας που ήταν σαν να μιλάγαμε μεταξύ μας και συνεργαζόμασταν.

Νομίζω ότι η διάρκεια της εγκυμοσύνης - κυρίως της πρώτης - είναι πολύ σημαντική για την γυναίκα. Μακάρι να νοιώθουν όλες οι υποψήφιες μανούλες δυνατά συναισθήματα και να απολαμβάνουν την εγκυμοσύνη τους.

Εγώ ήμουν τόσο ευτυχισμένη που ήμουν έγκυος και ένοιωθα ποιό ένα κι απ' το ένα με το μωρό μου, που λέει και η ΙΟΚΑΣΤΗ, που κάνενας δε με πίστευε όταν έλεγα πως δεν ήθελα να τελειώσει... μάλιστα όσο πλησίαζα στην ΠΗΤ μ' έπιανε μια γλυκιά μελαγχολία...

τώρα πιά με πιάνει μια γλυκιά... νοσταλγία!

έχω αρχίσει ήδη να σκέφτομαι το δεύτερο!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

παντως παιδιά θα συμφωνησω με τη λίτσα ...η πρωτη με τη δευτερη εχουν μεγααααλη διαφορα, τουλαχιστον σε μενα...περναει λίγο στο ντουκου αυτη η εγκυμοσυνη...θες γιατι ασχολησε συνεχεια με το 1ο παιδι και δεν εχεις χρονο για χαλαρωση?θες γιατι το χεις ξαναζησει όλο αυτο....δεν ξερω ισως και τα 2 μαζι....παντως ειναι τελειως διαφορετικές εμπειρίες..

παντως παιδιά θα συμφωνησω με τη λίτσα ...η πρωτη με τη δευτερη εχουν μεγααααλη διαφορα, τουλαχιστον σε μενα...περναει λίγο στο ντουκου αυτη η εγκυμοσυνη...θες γιατι ασχολησε συνεχεια με το 1ο παιδι και δεν εχεις χρονο για χαλαρωση?θες γιατι το χεις ξαναζησει όλο αυτο....δεν ξερω ισως και τα 2 μαζι....παντως ειναι τελειως διαφορετικές εμπειρίες..

Συμφωνω!!!! Εγω καμια φορα το ξεχναω οτι ειμαι εγκυος. :oops::oops:

Διαφημίσεις

xrysalis

Αχ βρε κορίτσια......

γιατί μου το χαλάτε τώρα;;;;;;;;;;;;

Ειλικρινά σου εύχομαι να έχεις όλες τις απαραίτητες προυποθέσεις για να απολαύσεις και όλες τις επόμενες εγκυμοσύνες σου :D

εγώ πάντως δεν τα κατάφερα :cry:

Αχαχ... ο υπνος.. τι υπνοι ηταν αυτοι που εριχνα.. Οτι ωρα ηθελα.. κανεις δεν με ξυπνουσε και για κανενα λογο.. Και οπου και να πηγαινα παντα ο πρωτος μεζες ηταν δικος μου (οσο αφορα τις μασες :P )

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Και οπου και να πηγαινα παντα ο πρωτος μεζες ηταν δικος μου (οσο αφορα τις μασες :P )

:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Αυτο με τον πρωτο μεζε το απολαμβανω πολυυυυ...ξερω οτι θα το χασω κι εγω σε λιγες μερες :cry:

ikfUp2.png WTMrp3.png

Εγω κοριτσια αυτο που μου λειπει απο την περιοδο της εγκυμοσυνης μου ειναι που οπου και να πηγαινα κουβαλουσα το μωρο μαζι μου και εκεινο ουτε δυσανασχετουσε ουτε κουραζοτανε.Κοιμοταν οποτε ηθελε χωρις να κουβαλαω μαζι καροτσια, πανες και λοιπα συμπραγκαλα!!!Τωρα απλα....τρεχω απο πισω της :lol::lol::lol::lol:

yHVLp3.png G2Hmp3.png

Ο υπνος ας πουμε που υπαρχει στη 1η...ειναι ειδος πολυτελείας στη δευτερη!!!

xrysalis μου μη στεναχωριεσαι :D:D:D:D εξακολουθει να ειναι μαγικό...απλά δεν ειναι όλες τις ωρες....ειναι οποτε το θυμηθεις :D:D

• 2 εβδομάδες μετά...

Κι εγώ έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από την περίοδο της εγκυμοσύνης μου.

Τελικά το καλοκαίρι αν και πολύ ζεστό το έβγαλα στην θάλασσα μέχρι 5 μέρες πριν γενήσω. Είναι κάτι που το συνιστώ σε όλες. Νοιώθεις τέλεια και δεν παίρνεις και κιλά γιατί γυμνάζεσαι ενώ παράλληλα σκέφτεσαι να συγκρατιέσαι για να μπορείς να βγαίνεις στην παραλία μέχρι το τέλος.

Χώρια που το καλοκαίρι με το καρπουζάκι έχεις τελειώσει από βραδυνό φαγητό...

Έπειτα αυτές οι μεσημεριανές σιέστες. Τελικά το μωράκι δείχνει τον χαρακτήρα του από την κοιλιά. Κοιμόταν πάντα ότεν κοιμόμουν και το ίδιο κάνει από την γεννησή της μέχρι τώρα.

Εύχομαι και το επόμενο που σχεδιάζουμε να κάνουμε να είναι το ίδιο καλό τόσο στην εγκυμοσύνη όσο και μετά...

tt1724b1.aspx

Η περίοδος της εγκυμοσύνης μου ήταν και μένα ό,τι καλύτερο έζησα ποτέ στη ζωή μου. Παρόλο που δεν το περίμενα να είναι τόσο ευχάριστο και το φοβόμουν αρχικά τελικά ήταν όλα ΤΕΛΕΙΑ. Όχι τόσο για το φαγητό -δεν είμαι και τόσο φαγού άλλωστε- όσο για το ότι ξεκουραζόμουν όσο ήθελα -είμαι μάλλον της ξάπλας!!! :) .

Θέλω πολύ να το ξαναζήσω σύντομα αν και πολύ φοβάμαι οτι τώρα θα είναι μάλλον δύσκολη η περίοδος. Με ένα ζουζούνι σκανδαλιάρικο να τρέχει και γω ξωπισω του.... Άσε με τις αγκαλιές.... Τι θα κάνω που μας βγήκε αγκαλίτσα και χαδιάρα;

\ sL7ap2.png

εδω εμενα Lia μου που δεν ειναι αγκαλίτσας, την κυνηγαμε για αγκαλια :D , και ερχεται μου σηκωνει τη μπλουζα και ακουμπάει το κεφαλάκι της στη κοιλιά μου...εχει αρχισει και καταλαβαινει... και θελει περισσότερες αγκαλιες απο ότι παλια...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...