Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΞΗΡΟΣ Γραφει........


Recommended Posts

"Να απαγορευτούν οι επισκέψεις πολιτικών στα νοσοκομεία"

 

15 Μαΐου 2009, 12:47

 

Χριστόδουλος Ξηρός

 

Ανησυχητική αύξηση παρουσιάζουν τον τελευταίο καιρό τα κρούσματα ασθενών, που μολύνονται από κάποιον επικίνδυνο νοσοκομειακό ιό.

Ο επικατάρατος αυτός ιός προσβάλλει ασθενείς με βεβαρημένο ιστορικό, ιδίως στις μονάδες εντατικής θεραπείας, που πολλάκις καταλήγουν εις το μοιραίον. dmvasbdnvnsbadvasbvd2342374.jpgΜόνο τους 2 – 3 τελευταίους μήνες αναφέρθηκαν (θανατηφόρα) κρούσματα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, στο Αττικό Νοσοκομείο και αλλού.

Επιστήμονες κατόρθωσαν να απομονώσουν τον ύπουλο αυτόν ιό και διαπίστωσαν ότι πρόκειται για τον ιό της κλεψιέλας. Όποιος προσβληθεί από τον ιό αυτόν, μακραίνει αμέσως το χέρι του και αποκτά μιαν ακατάσχετη ροπή στην αρπαγή και ιδιοποίηση χρημάτων, τιμαλφών, κτημάτων του Δημοσίου και λοιπών περιουσιακών στοιχείων, που ανήκουν στον λαό. Εντοπίζεται δε σε τεράστιες συγκεντρώσεις στη γωνία της λεωφόρου Αμαλίας και Β. Σοφίας, πέριξ του Μεγάρου Μαξίμου, στην οδό Ιπποκράτους (πρώην Χαριλάου Τρικούπη) και αλλού. Ως εκ τούτου, άπαντες οι πολιτικοί δέον όπως θεωρούνται επικίνδυνοι φορείς του θανατηφόρου αυτού ιού και να αντιμετωπίζονται αναλόγως. Συγκεκριμένα:

1) Να απαγορευτεί αμέσως όχι μόνο η επίσκεψη, αλλά και η προσέγγιση των πολιτικών στα νοσοκομεία – κλινικάς – μαιευτήρια και λοιπά νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας.

2) Η ίδια απαγόρευση να ισχύει για τα νηπιαγωγεία – βρεφονηπιακούς σταθμούς – Δημοτικά σχολεία – Γυμνάσια – Λύκεια, καθώς και ΑΕΙ – ΤΕΙ.

voulis83647836476hgdhsgdhjsgdjgshjgdhjsgdhjsgd3746736.jpg

3) Η ίδια απαγόρευση προσέγγισης να ισχύσει σε χώρους μαζικής εστίασης και λοιπούς υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπως σφαγεία – κρεαταγορές – ιχθυόσκαλες – λαϊκές αγορές κ.λ.π.

4) Να εφοδιασθεί ο λαός με τα κατάλληλα απολυμαντικά μέσα.

5) Να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να λειτουργήσει εκ νέου το Λοιμοκαθαρτήριον και να συγκεντρωθούν εκεί οι μολυσμένοι πολιτικοί (δηλαδή όλοι).

Επειδή φυσικά δεν πρόκειται να γίνουν όλα τα παραπάνω από κανέναν, ο μόνος αρμόδιος και με βάση το Σύνταγμα (άρθρο 122) είναι ο λαός.

Είναι καιρός επιτέλους να κατανοήσουμε όλοι μας, ότι δεν υπάρχουν επαγγελματίες σωτήρες, ότι δεν έχουμε τίποτα να περιμένουμε από κανέναν ψεύτη και λήσταρχο πολιτικό, καθώς και από το σάπιο και διεφθαρμένο σύστημά τους.

Η μοναδική λύση είναι να τους πετάξουμε όλους στα αζήτητα και να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας.

Ο Δεκέμβρης μάς δείχνει το δρόμο!

Χριστόδουλος Ξηρός

Φυλακές Κορυδαλλού

Ειδική Πτέρυγα Απομόνωσης

26-4-2009

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ

Πριν προλάβει καλά καλά να στεγνώσει το μελάνι της μελέτης μας για τον καταστροφικό ιό της κλεψιέλας, καθώς και για τα μέτρα προστασίας που οφείλει να λάβει ο λαός, πληροφορηθήκαμε για ένα νέο και εξίσου θανατηφόρο κρούσμα επιδημίας, της γρίπης των χοίρων που κατέφθασε αεροπορικώς από το Μεξικό.

Το δυστύχημα είναι ότι μαζί με τη νόσο κατέφθασε και ο υιός της, που είναι ακόμη πιο επικίνδυνος, διότι μπορεί να μεταδοθεί από άνθρωπο σε άνθρωπο!

Η Κυβέρνηση δια του εκπροσώπου της έσπευσε να δηλώσει «ο κρατικός μηχανισμός ευρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την κατάσταση», πράγμα που προκάλεσε πανικό, διότι όλοι θυμήθηκαν ότι την ίδια ακριβώς δήλωση –κατά λέξη- είχαν κάνει και στους σεισμούς του ’99 (πάνω από 100 οι νεκροί) και στο ναυάγιο του Σάμινα (82 νεκροί) και στις πυρκαγιές του ’07 (85 νεκροί) κ.α.

Κατόπιν τούτου, επικοινωνήσαμε απευθείας με το Υπουργείο Υγείας του Μεξικού, που μας απέστειλε τηλεγραφικώς τις παρακάτω οδηγίες:

1) Να μην πλησιάζει κανείς σε απόσταση μικρότερη των 16 μέτρων τα μεγάλα χοιροστάσια όπως π.χ. στην πλατεία Συντάγματος, γωνία Αμαλίας και Β. Σοφίας, Μαξίμου (βλέπε ανωτέρω).

2) Να αποφεύγει ο λαός οποιανδήποτε επαφή με τις ομάδες υψηλού κινδύνου, όπως τους πολιτικούς, τους γουρούνια-δολοφόνους, τους εύμαιους-χοιροβοσκούς, όπως τους μεγαλοδημοσιογράφους κ.α.

3) Εάν κάποιος πολίτης είναι αναγκασμένος να χαιρετήσει πολιτικό, να φορά οπωσδήποτε χειρουργικά γάντια και μάσκαν, ή εν ανάγκη κουκούλα, και μετά το πέρας της χειραψίας να ελέγχει αμέσως εάν είναι στη θέση τους το ρολόι του, η βέρα, το πορτοφόλι, τυχόν χρυσό δόντι κ.λ.π.

4) Να απαγορευτούν δια ροπάλου τα λάγνα φιλιά, ασπασμοί, χειροφιλήματα κ.λ.π. (εξαιρείται το φιλί του Ιούδα).

5) Να μοιραστούν απολυμαντικά στο λαό, καθώς και γάντια, μάσκες, εν ανάγκη δε και κουκούλες (άμοιρε Δένδια).

6) Τα περί Λοιμοκαθαρτηρίου ως έχουν ανωτέρω.

Χριστόδουλος Ξηρός

Φυλακές Κορυδαλλού

28-4-2009

 

 

 

 

Πηγη:zougla.gr

 

 

 

 

...............................................................

Χωρις σχολια απο εμενα!

 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Βρε Μπουκίτσα, γιατί μας βάζεις να διαβάσουμε επαναστατικά λογια του κώλου απο έναν "πήρα τη κουμπούρα και επαναστάτησα εκ μέρους σας και για το καλό σας" ;

 

Λυπάμαι, δεν θα πάρω.

 

ΥΓ.

Στα χρόνια 1946 έως 1974, υπέροχοι Ανθρωποι και αγωνιστές βασανίστηκαν πάρα πολύ σκληρά, αλλά δεν λύγισαν σαν κλάμενα γατάκια και δεν έδωσαν τους συντρόφους τους, ούτε και το μετάνιωσαν.

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...