Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Μανουλες καλησπέρα,

Αντιμετωπίζω ενα μεγάλο πρόβλημα, ισως χρειαστεί να γυρίσω στη δουλειά τον νωρίτερα απο ότι περίμενα (μεσα Σεπτεμβρίου :cry:) ο μικρος θα είναι 8 μηνων ακριβως. μεχρι στιγμης τα γευματά μας είναι

7.30-8.00 θηλασμος

10.30- 11.00 φρουτοκρεμα και μετα θηλασμος

13.00-13.00 θηλασμος (οχι πάντα)

14.30- 15.00 θηλασμος

17.00-17.30 θηλασμος

19.30- 20.00 θηλασμος (λίγος)

21.30- 22.00 νυχτερινος θηλασμος

Την νύχτα δεν ξυπνάμε εκτος απο ελάχιστες μέρες (δοντακια).

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουμε χορτοσουπα στο γευμα των 14.30

Νερο δεν πίνουμε ακομη μας είπε ο παιδιατρος όταν μπειτο κρεας στη χορτοσουπα 7,5 μηνων

Δεν έχω αντλήσει ποτέ μου γάλα, ούτε έχω δώσει μπιμπερό.

Θα λείπω απο τις 7.00- 16.00

Αυτο που σκέφτομαι μέχρι τώρα είναι το εξης.Σιγα σιγά να τον θηλάζω πιο νωρίς ωστε να πετύχω τον πρωτο θηλασμο το πρωι πριν φύγω στις 6.30. Αυτο να γίνει σταδιακα μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Επίσης να προσθέσω απο τώρα νερο στο γευμα του και μετά τη φρουτόκρεμα να του δίνω πρώτα νερο και να μειώνω σιγα σιγά το γάλα ωστε να τον κόψω μέσα Ιουνίου.

Απο τα μέσα Ιουνίου να κάνω το ίδιο με το μεσημεριανό γευμα ωστε να κόψω και αυτον τον θηλασμο και να τον θηλάζω μόλις σχολάω 16.15.

Επίσης θα πάω για δουλεια μόνο Ιουλιο και τον Αυγουστο δεν θα δουλευω πάλι για 1 μήνα. Μάλλον τον Ιουλιο θα τον κραταει η μαμα μου και ο άντρας μου (αρα θα μπορούσαν να μου τον φέρουν να τον θηλάσω για 15 λεπτά) κάτι που δεν θα μπορεί να γίνεται απο Σεπτέμβρη.

1. Μπορει να δουλέψει αυτο που σκέφτομαι?

2. Αν οχι τι να κάνω ?

3. Αρκουν οι υπόλοιποι θηλασμοι του 24ωρου για να μην μου μειωθεί?

4. Τι ειναι το καλύτερο για το μωρό μου (εκτος του να παραιτηθω και να τον θηλάζω όσο θέλει)?????

Τα παραπάνω αν πάω τον Ιουλιο.

Με ενημερωσαν πως μπορεί να χρειαστει να πάω και τον Ιουνιο οπότε τι κάνω!!!!! Δεν έχω και πολύ χρόνο στη διάθεσή μου :cry:

Τα καλυτερα ερχονται...

2sgpp2.pngn2LTp3.png

Διαφημίσεις

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...