Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πόσες μπομπονιέρες?????

mininie

Recommended Posts

Καλημέρα σας...

η μέρα της βάφτισής μας πλησιάζει και εγώ δεν έχω κλείσει ακόμα μπομπονιέρες...δεν ξέρω πόσες..βρε κορίτσια τα φώτα σας...

υπολογίζω γύρω στις 200 αν έρθουν όλοι..θα είμαστε βέβαια τσίμα τσίμα..

το πρόβλημα μου όμως δεν είναι αυτό..το πρόβλημα μου είναι ότι ακόμα δεν έχω καταλήξει αν θα κάνω διαφορετικές για τα παιδάκια..βλέπετε δεν έχω πολλά παιδάκια..γύρω στα 15 υπολογίζω..σκέφτομαι όμως ότι αν κάνω και λίγες παιδικές όλοι θα αρχίσουν να παίρνουν και από εκείνες..μήπως να κάνω ένα σχέδιο για όλους??πείτε μου από την εμπειρία σας γνώμες..

ένα σχέδιο παιδικό για όλους ή δύο σχέδια

Διαφημίσεις

Εγω που βαφτιζω τον Ιουλιο θα κανω μονο παιδικες μπομπονιερες.Για ολους.

Υπολογιζω καμια 20αρια παιδακια αλλα δεν νομιζω οτι βολευει να κανω κ για μεγαλους μηπως δε φτασουν για τους μικρους.Γι αυτο μονο παιδικες!!!!!

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

όπως και να εχει , να υπολογισεις και αυτους που δεν θα ερθουν αλλα θα στειλουν δωρο.. (συμβαινει και αυτο..) γιατι θα πρεπει να στειλεις και σε αυτους μπομπονιερα..

επισης όταν υπολογιζεις τις παιδικες μπομπο να ξερεις ότι σιγουρα όλο και καποιος μεγαλος θα ζητησει παιδική. Εκτος αν βαλεις καμια νεραιδουλα να μοιραζει.. Και επισης να θυμηθεις οτι οι γονεις σου (π.χ.) θα ζητησουν να εχουν ενθυμια απο τη βαφτιση και θα θελουν και παιδικη. Το ιδιο και οι κουμπάροι.. Α, τωρα που ειπα κουμπάροι, ρωτα και τους κουμπαρους αν θα καλεσουν κοσμο και αν θα χρειαστουν επιπλεον μπομπονιερες...

εγω (αν δεν ειχα φτιαξει τα βραχιολακια στην εγκυμοσυνη) θα εβαζα μια για όλους. Η ξαδερφη μου πχ εβαλε κρεμαστρουλες για όλους. Πηραμε 3 δοαφορετικα σχεδια και ειναι πολυ ωραια στον τοιχο στη σειρά. Επισης ενας ξαδερφος του αντρα μου ειχε ξυλινους μελωδους . Τα εχω κρεμάσει απο το κουρτινοξυλο και ειναι ωραια στη σειρά..

υπαρχει και η λυση να κανεις κατι που αποκλειεται να το παρουν οι μεγαλοι.εγω αυτο σκεφτομαι.σακουλακια με διαφορα ζαχαρωτα και δωρο ενα παιχνιδακι(σαπουνοφουσκες πχ-το ξερω εχει καταντησει σουπα αλλα τεσπα)

Κοριτσάκι καλησπέρα και να σου ζήσει το μωράκι σου.

Μου θυμίζεις τα δικά μου διλήμματα στη βάφτιση της μπουμπούς μου. Λοιπόν, τελικά αποφάσισα κι έφτιαξα μόνο μία μπομπονιέρα, επειδή στο τέλος κι οι μεγάλοι θα θέλουν να πάρουν και μπομπονιέρες για μικρούς, άσχετο εάν δεν έχουν μικρό. Απλώς, το θέμα φρόντισε να είναι κάτι που θα αρέσει σε μεγάλους και μικρούς, π.χ. ένα ρόδι (για γούρι), κάτι σε κουκλάκι γυάλινο, ή ό,τι άλλο σου αρέσει. Για τον αριθμό, προσπάθησε να πάρουν όλοι όσοι θα είναι στην εκκλησία και να σου περισσέψουν κάποιες. Εάν θέλεις περισσότερα κομμάτια, μπορείς να διαπραγματευτείς όταν θα τις παραγγείλεις, ώστε να σου φτιάξουν λίγες ακόμα σε λογικά οικονομικά πλαίσια. Δεν νομίζω να έχουν αντίρρηση. Αυτό το τελευταίο το έκανε και στο γάμο και στη βάφτιση, χωρίς πρόβλημα από την πλευρά του καταστήματος.

Όλα θα πάνε καλά. Μην ανησυχείς.

Διαφημίσεις

και εγώ που είχα δυο ειδών μπομπο (πουγγί για μεγάλους & κουμπαράδες με καραμέλες για παιδια) κατέληξα χωρίς παιδικές στην εκκλησία!!είχα ένα κοριτσάκι να τις μοιράσει και όπως μου είχαν πει νωρίτερα, πλακωσαν οι μεγάλοι για να πάρουν τους κουμπαράδες!! αν σου αρέσουν οι παιδικές μπομπο, όλα οκ, βαζεις μόνο αυτές. αν όμως θες να καλύψεις πολλών τα γουστά, κάνε και τις δυο, αλλά προσοχή στο ποιος θα τις μοιράζει!!!

κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις..σκέφτομαι τελικά να κάνω ένα σχέδιο για να αποφύγω τα ευτράπελα :wink: το πολύ πολύ σε καμιά 30 παιδικές να βάλω και ένα γλυφειτζούρι μεγάλο επιπλέον..Στο γάμο μου ειχαν περισσέψει πολλές μπομπο και ενώ έδωσα και μετά πάλι μου έμειναν..και είναι κρίμα..γι αυτό φοβάμαι..Αλλά όπως φαίνεται προκειμένου να είμαι σίγουρη θα κάνω καμιά 50 επιπλέον..

ευχαριστώ και πάλι.

να χαίρεστε τα ζουζούνια σας.