Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΟΓΔΟΗ ΕΜΒΔΟΜΑΔΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ 2Ο ΥΠΕΡΗΧΟ.

ΣΤΙΣ 6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΝ 1Ο ΥΠΕΡΗΧΟ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ. ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 8 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟΝ 2Ο ΥΠΕΡΗΧΟ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ. ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Η ΜΗΤΡΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΚΛΙΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ. ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΝΑΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΡΔΟΥΛΑ.

ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.

ΑΡΑΓΕ ΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΤΩΡΑ??????????? ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑ??????????

ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ??????????

Ή ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΞΑΝΑ??????????

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΚΑΤΙ.

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ ΤΟΣΟ.

Διαφημίσεις

αν νομιζεις πως δεν αντεχεις την αγωνια, πηγαινε σε καποιο μεγαλο μαιευτηριο οπου εχουν πιο δυνατα μηχανηματα για υπερηχους να σου πουν τι συμβαινει..

οταν ημουν εγκυος στη μικρη μου, καποια στιγμη ειχα προβλημα και μου ειπε η γιατρος μου να ξαναπαω μετα απο λιγες μερες να δει αν υπαρχει καποια αλλαγη στη κατασταση μου.. ομως επειδη εγω δεν αντεχα να περιμενω, πηγα στο λητω, κι εκει ειδαμε οτι ολα ηταν οκ..

σου ευχομαι τα καλυτερα...

εχω οπίσθια κλιση μήτρας και καθε φορά τυρανιέται ο γιατρός να ψάχνει το μωρό αλλά τελικά όλα οκ το βρίσκουμε το παιδι:P μετά απο ψάξιμο και λιγο ζουμπηγματάκι!!!!!!!!

εγω πιστευω οτι ειναι απο αυτό , αλλα εννοειται όπως σου λέει κ η προλαλήσασα αφού έφυγες έτσι να πας σε ένα πιο μεγαλο κέντρο να το δείτε να μη στεναχωριέσαι!!!

να μην αγχώνεσαι!!!!ολα οκ:wink:

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

Κι εγω εχω οπισθια κλιση κι ετσι στην αυχενικη διαφανεια μου εκανε ενδοκολπικο υπερηχο γιατι δεν φαινοταν τιποτα!!! τωρα κρατω την κουκλιτσα στην αγκαλιά μου..οποτε ολα καλα θα πανε!!!

δεν εχω γνωση πανω στο θεμα αλλαθελω να σο υχηθω μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα και σε λιγους μηνες να κρατας το μωρο σου αγκαλιτσα

dev081pp___.png

Διαφημίσεις

και εγώ οπίσθια έχω και κάθε φορά κάναμε κάτι ώρες για να τα δούμε όλα!!!!!!!

μην ανησυχείς,όλα είναι μια χαρά..αν δεν αντέχεις,κάνε και άλλο υπέρηχο σε μαιευτήριο μόνο μην αγχώνεσαι..

να σκεφτεσαι πάντα θετικά και να το πιστευεις γιατί τα μωράκια,από τόσο μικρά καταλαβαίνουν τα πάντα!!!!

με το καλό!!!

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Και εγώ έχω οπίσθια και σε όλους σχεδόν τους υπέρηχους μέχρι και τον 4ο μήνα ο γιατρός μου ζούλαγε την κοιλιά αρκετά για να δεί το μωράκι μας,στην αυχενική έκανα ενδοκολπικό γιατί δεν φαινόταν τίποτα...

Πήγαινε σε κάποιο μεγάλο μαιευτικό κέντρο όπως σου είπαν τα υπόλοιπα κορίτσια για να ακούσεις το μωράκι σου,θα δείς οτι όλα θα είναι καλά και απλά ο γιατρός σου δεν έχει πολύ δυνατό μηχάνημα..;)

Να κάνεις θετικές σκέψεις και να δείς που όλα θα πάνε καλά :-D

Μην μασάς καθόλου, εγώ οταν ήθελα να δώ το μωράκι μου και το ραντεβού με τον γιατρό μου αργούσε πήγαινα στο Ιασώ και τους έλεγα "ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ....ΤΩΡΑ":mrgreen:,βεβαια αυτό έχει γίνει 2 φορές γιατί και οι συνεχείς υπέρηχοι δεν κάνουν καλό στο έμβρυο

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Καλημέρα κι από μένα :-D

Όπως σου είπαν και τα κορίτσια συμβαίνει σε πολλές να έχουμε περίεργη θέση της μήτρας και καμια φορά να δυσκολεύονται οι γιατροί (κακώς κατά τη γνώμη μου). Πήγαινε σε κάποιο μεγάλο μαιευτήριο και κάνε ξανά τον υπέρηχο. Το Αλεξάνδρα πάντως πέφτει πολλές φορές έξω σε μετρήσεις (δεν ξέρω αν το έκανες εκεί) από ότι ξέρω από κοπέλες γνωστές μου!! Υπέρηχο μπορείς να κάνεις ακόμα και κάθε μέρα χωρίς κανένα πρόβλημα. Το ξέρω από φίλη μου μαία που δούλευε σε γυναικολόγο και στην εγκυμοσύνη της όποτε ήθελε έβλεπε το μωράκι της. Όλα καλά θα είναι !!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

ΗΡΕΜΗΣΑ ΚΑΠΩΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΗΚΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.

ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΚΟΥΓΑΤΕ ΑΦΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΤΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ??????

ΠΩΣ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ, ΟΤΙ ΖΟΥΣΕ?????

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΕΣ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ.

Διαφημίσεις