Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ξύνει και ξύνεται

Recommended Posts

Η 5,5 μ. μπεμπούλα μου περνάει την περισσότερη ώρα της ημέρας ξύνοντας! Της αρέσει να ξύνει ό,τι βρει από παιχνίδια, μαξιλάρια, τον καναπέ .... Βέβαια αυτό δεν θα ήταν πρόβλημα αν δεν έξυνε με μανία και το σώμα της, το κεφάλι, το πρόσωπο, την κοιλιά της, τα γόνατα όταν της αλλάζω πάνα, και πριν λίγο έξυσε με τόση μανία το αυτί της που το μάτωσε. Περιττό να πω ότι γεμίζει γκρατσουνιές.

Κάθε εβδομάδα κόβουμε νύχια αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Έχετε παρόμοια περίπτωση?

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

Διαφημίσεις

το μονο που μπορω να σου πω με σιγουρια ειναι το απολαμβανει. εγω και ο αντρας μου ξυνομαστε μετα μανιας.μας χαλαρωνει περα απο οτιδηποτε αλλο...(οτιδηποτε ομως;)). μικρη εξυνα τα ποδια μου μετα μανιας, τα ματωνα και μετα εβαζα απο πανω οινοπνευμα. η απολυτη απολαυση(σχολια για μαζοχιστικες τασεις δεκτα:D)

μηπως η μικρη χαλαρωνει ετσι? μηπως εχει πολυ ξηρο δερμα η τιποτε αλλο δερματικο(πιτυριδα δερματος ας πουμε?)ρωτησες τον παιδιατρο?

Απο οτι παρατήρησα το κάνει για πολλούς λόγους. Είτε όταν είναι ήρεμη για να εξερευνήσει τα ΄πράγματα γύρω της, είτε όταν είναι ανήσυχη και κάτι την ενοχλεί αλλά κ τυχαίνει να έχει φαγούρα κυρίως στο μέτωπο λόγω ξηροδερμίας.

Πάντως έχει πλάκα να την βλέπεις να ξύνει τον ... αέρα.

Εάν σε παρηγορεί αυτό, η μπέμπα μου είναι μονίμως γρατζουνισμένη σε όλο το πρόσωπο και το κεφάλι λες και κοιμάται με τις γάτες! Έχει ατοπικό δέρμα, αλλά κυρίως έχω παρατηρήσει ότι το κάνει από τα νεύρα της ή όταν νυστάζει. Επίσης, τραβάει τα μαλλιά της σε σημείο που το πρωί βρίσκουμε τούφες! Κάνουμε υπομονή και λέω θα στρώσει. Αυτό που μου είπε ο γιατρός και βοηθάει πολύ είναι να της βάζω κάθε βράδυ στο κεφαλάκι της,ελαιόλαδο!

Υπομονή θα της περάσει...:wink:

an1cEPS-M3-0010MTA1NDU2amR8MDUwNTUyNTI3ZGF8aSBrcmlrcm91bGEgbW91IHBvdSBsYXRyZXV3IGVpbg.gif

Ας το ελπίσουμε. Πάντως έχω ξαναακούσει για το ελαιόλαδο. Δε φοβάσαι μήπως κάνει τα μαλλιά της λιπαρά και αργότερα έχει πρόβλημα?

Διαφημίσεις