Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μαυρισμα

Recommended Posts

εν οψη της καλοκαιρινης βαπτισης της κορης μου δεν θα ηθελα να παρουσιαστω σαν το γαλα(πηρα κ ασπρο φορεμα).

τι να κανω για να ειμαι λιιιγο πιο μαυρισμενη?

την ηλιοθεραπεια την βαριεμαι κ περισσοτερο κοκκινιζω παρα μαυριζω κ το σολαριουμ το φοβαμαι.

εχει δοκιμασει καμια το μαυρισμα με τον αερογραφο?(αν το λεω καλα)

Διαφημίσεις

Σολαριουμ ειχα κανει εγω για ενα γαμο πριν κανα δυο χρονια. Δε νομιζω οτι παθαινεις κ τιποτα αν δεν γινεται συστηματικα. Απλα να ξερεις οτι για να παρεις χρωμα πρεπει να κανεις καμποσες φορες.. Αυτο που σε ψεκαζουν δεν το εχω δοκιμασει, εχω ακουσει ομως απο διαφορες που κανουν. Ειναι σαφως πιο γρηγορο το αποτελεσμα, αλλα προσεξε που θα το κανεις μην αρχισεις κ ξεβαφεις..εχεις κ ασπρο φορεμα...

Καλημερα,κουκλα μου.Εγω ειχα παρει απο το Hondos center ενα σπρευ μαυρισματος φοβερo,ψεκαζεις,το απλωνεις και φευγει μονο με ζεστο νερο,οποτε δεν ξεβαφει στα ρουχα.Αν σε ενδιαφερει να μου πεις να το βρω να σου πω πως λεγεται.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

• 2 weeks later...

Ενδιαφέρομαι και εγώ για το σπρέι, για λοσιόν, για ψέκασμα, για οτιδήποτε κάνει έστω και λίγο πιο σκουρόχρωμη την επιδερμίδα μου...

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Με ενδιαφέρει και εμένα αυτό το σπρει από τα χοντος που είπατε.

Εγώ στις 8 Μαιου πάντρεψα ένα ζευγάρι και φόραγα φόρεμα και δεν ήθελα να φορέσω καλσον. Για να μην είναι λοιπόν άσπρα τα πόδια μου έβαζα από μια βδομάδα πριν την λοσιον dove summer glow και είχανε πάρει ωραίο χρώμα. Μετά τον γάμο την σταμάτησα και σε μια βδομάδα ασπρισανε πάλι. Αλλα την εμφάνιση την εκανα.

Kiki + George = Panagiotis + Maria

Διαφημίσεις

• 1 year later...

να ρωτησω κ εγω κατι:-D θα κανω σολαριουμ 5 επισκεψης ξερει κανεις ποσο διαρκει η μια επισκεψη και καθε ποτε πρεπει να πηγαινω?????? και ποσο κραταει??????? ε,,,μανουλες ξερει καμια???:D:D:D:D:D:D

Το μαύρισμα με αερογράφο κοστίζει γύρω στα 50 ευρώ και κρατάει 7 μέρες. Αλλά:

1. Τη πρώτη μέρα ξεβάφει λιγάκι στα ρούχα κι άμα είνα άσπρο το ρούχο, κλάφτο από τώρα :mrgreen:

2. Τη πρώτη μέρα η διαφορά δεν είναι αισθητή... Από τη 2η και μετά φαίνεται.

iyuNp3.png4hNCp3.png

ευχαριστω για την απαντηση σολαριουμ με αερογραφο εχουν μεγακη διαφορα?? γιατι εγω σολαριουμ θα κανω οχι αερογραφο...η ειναι τοιδιο ../??? δεν εχω ξανα κανει πριν ποτε...

ευχαριστω για την απαντηση σολαριουμ με αερογραφο εχουν μεγακη διαφορα?? γιατι εγω σολαριουμ θα κανω οχι αερογραφο...η ειναι τοιδιο ../??? δεν εχω ξανα κανει πριν ποτε...

Όπως είπες κι εσύ το σολάριουμ ολοκληρώνεται σε 2-3 συνεδρίες και έχει πιο μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα και νομίζω σχετικά ακριβούτσικο...:roll:

Από την άλλη ο αερογράφος, έχει άμεσο αποτέλεσμα, αλλά βραχυπρόσθεσμο και είναι και πιο οικονοιμικό!;)

Αλλά προτιμώ τον αερογράφο, από την άποψη πως είναι πιο ''υγειινό''... Καταλαβαίνεις πώς το εννοώ....

iyuNp3.png4hNCp3.png

H βασική διαφορά μεταξύ σολάριουμ και αερογράφου ή κρέμας είναι ότι με το πρώτο μαυρίζεις, έτσι όπως στον ήλιο, δηλαδή το δέρμα παράγει μελανίνη, ενώ στη δεύτερη περίπτωση βάφεις το δέρμα στο χρώμα που θέλεις.

Εάν νιώθεις άβολα για το πώς θα φαίνεσαι με το λευκό φόρεμα θα σου πρότεινα να πας 2-3 φορές σολάριουμ για λίγα λεπτά και θα είσαι οκ. Το μόνο αρνητικό με το σολάριουμ είναι ότι μπορεί να γίνει εθιστικό, μετά τη συνεδρία νιώθεις καλά και θέλεις να κάνεις και άλλες και άλλες (είναι λίγο όπως με τις πλαστικές εγχειρήσεις που μόλις κάνεις την πρώτη, θέλεις να "βελτιώσεις" μετά και άλλα σημεία του σώματός σου και καταλήγεις σαν τη μούμια), μόνο που μετά από πολλές συνεδρίες καταλήγεις να φαίνεσαι σαν τη Φουρέιρα .

Οπότε προτείνω σολάριουμ, αλλά με μέτρο.

Διαφημίσεις

ευχαριατω κοριτσια για της απαντησεις...αλλα για να καταλαβω πρεπει να κανω 5 επισκεψης καθε μερα η μια φορα τι εβδομαδα???πως γινεται?? και αυτο που θελω να μαθω ειναι τελικα ποση ωρα κραταει η καθε επισκεψη ποση ωρα μενω εκει 1-2 λεπτα???

Καλησπέρα...

Είχα κάνει solarium σε σπα. Ήταν 10συνεδρίες συνολικά καθόλου επίφοβο, 80ευρώ αν θυμάμαι καλά, κι έκανα τις 5συνεδρίες. Πολύ ωραίο μαύρισμα.

Μία φίλη είχε πάρει αλοιφή κι επειδή ήταν καστανή της έφερε μία άσχημη απόχρωση οπότε δεν ξέρω αν θα το έκανα.

Καλησπέρα...

Είχα κάνει solarium σε σπα. Ήταν 10συνεδρίες συνολικά καθόλου επίφοβο, 80ευρώ αν θυμάμαι καλά, κι έκανα τις 5συνεδρίες. Πολύ ωραίο μαύρισμα.

Μία φίλη είχε πάρει αλοιφή κι επειδή ήταν καστανή της έφερε μία άσχημη απόχρωση οπότε δεν ξέρω αν θα το έκανα.

nitsa πες μου σε παρακαλω ποση ωρα εκανες την μια συνεδρια??? δεν με ενδιαφερει το χρηματικο ποσο αλλα ποση ωρα κτ

ρατησε η καθε φορα που πηγαινες να κανεις και μεταξυ τους ποσες μερες μεσολαβουσε το καθε ραντεβου και ποσο χρονικοδιαστημα κρατησε το μαυρισμα???/ αυτα θελω να μαθω μονο,,,,,,:-P

Νομιζω οτι καθε επισκεψη ειναι 20λεπτα με μιση ωρα? Εγω πηγαινα 3 φορες την εβδομαδα. Το αποτελεσμα και η διαρκεια του εξαρταται απο το χρωμα σου. Δηλαδη αν εισαι ασπρη σαν το γαλα μη περιμενεις πολλα. Αν μαυριζεις ευκολα και εχεις πιο σκουροχρωμη επιδερμιδα φαινονται πιο γρηγορα τα αποτελεσματα. Ποσο θα κρατησουν?? Ε στην Ελλαδα ειστε εχει και ηλιο. Εγω 2 βδομαδες εκατσα περισι και πειρα χρωματακι σουπερ και χωρις ηλιοθεραπια απλα εκανα ολες τις εξωτερικες δουλειες..

wQjhp2.png f6fAp2.png

20';;;;;; :shock: Νομίζω είναι αρκετά....:roll::roll:

Γύρω στο 10' νομίζω κρατάει... Δεν επιτρέπεται να κάθεσαι τόσα λεπτά κάτω από τις λάμπες... Είναι σα να κάθεσαι κάτω από τον ήλιο και να καίγεσαι. Νομίζω πως, οι λάμπες έχουν περισσότερη ακτινοβολία από αυτή που εκπέμπει ο ήλιος, για άμεσο αποτέλεσμα...

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

Νομίζω πως, οι λάμπες έχουν περισσότερη ακτινοβολία από αυτή που εκπέμπει ο ήλιος, για άμεσο αποτέλεσμα...

Πράγματι. θέλει μεγαλή προσοχή το σολάριουμ.

Κάτι ακόμα με την ευκαιρία: Έλενα είδα χθες ότι είχαμε το ίδιο αβαταρ, αυτό με το πατουσάκι, κι επειδή εγώ είμαι η καινούρια στο φόρουμ ,άλλαξα αμέσως άβαταρ για να μην έχουμε το ίδιο. Αν δεν κάνω λάθος, άλλαξες κι εσύ;!

FRV7p2.pngu9z0p3.png

ξεκινάτε κολυμβητήριο μόνο να είναι ανοιχτό και πηγαίνεται ώρες με ήλιο .

και κάνεις τέλειο μαύρισμα υπέροχο σώμα και καταπληκτικά μπράτσα !!!!

Ξεκινάς γύρω στον Απρίλιο ή αρχές Μαΐου και μέσα σε ένα μήνα το χρωματάκι σου το έχεις !!!!!

nitsa πες μου σε παρακαλω ποση ωρα εκανες την μια συνεδρια??? δεν με ενδιαφερει το χρηματικο ποσο αλλα ποση ωρα κτ

ρατησε η καθε φορα που πηγαινες να κανεις και μεταξυ τους ποσες μερες μεσολαβουσε το καθε ραντεβου και ποσο χρονικοδιαστημα κρατησε το μαυρισμα???/ αυτα θελω να μαθω μονο,,,,,,:-P

Αν θυμάμαι καλά, έμπαινα στο θάλαμο για 10-15' ανά 2-3μέρες. Επειδή τα έκανα Μάιο και ακολούθησαν τα καλοκαιρινά μπάνια μαύρισα και φυσικά (είμαι καστανή-ανοιχτόχρωμη). Κράτησε αρκετά.. Έβαζα και κπ αλοιφές πριν μπω για άμεσα αποτελέσματα!:wink:

Πράγματι. θέλει μεγαλή προσοχή το σολάριουμ.

Κάτι ακόμα με την ευκαιρία: Έλενα είδα χθες ότι είχαμε το ίδιο αβαταρ, αυτό με το πατουσάκι, κι επειδή εγώ είμαι η καινούρια στο φόρουμ ,άλλαξα αμέσως άβαταρ για να μην έχουμε το ίδιο. Αν δεν κάνω λάθος, άλλαξες κι εσύ;!

ευχαριστω!!! ναι το αλλαξα αλλα δεν ειδα οτι ειχε και αλλο μελος ιδιο αβαταρ:oops: γιατι εγω χτες το ειχα βαλει αλλα μετα το αλλαξα...δεν υπηρχε λογος να το αλλαξεις δεν πειραζει, ας μου εστελνες ενα π.μ κα θα βρισκαμε ακρη;)...αν θελεις ξανα βαλτο...εγω θα το σβησω....και παλι ευχαριστω που νοιαστικες;);)

Αν θυμάμαι καλά, έμπαινα στο θάλαμο για 10-15' ανά 2-3μέρες. Επειδή τα έκανα Μάιο και ακολούθησαν τα καλοκαιρινά μπάνια μαύρισα και φυσικά (είμαι καστανή-ανοιχτόχρωμη). Κράτησε αρκετά.. Έβαζα και κπ αλοιφές πριν μπω για άμεσα αποτελέσματα!:wink:

ευχαριστω πολυ κοριτσια....εγω νομιζα οτι θα ειναι κανενα 2-3 λεπτο μονο...

η αληθεια ειναι οτι ειμαι ξανθια με ανοικτοχρωμο δερμα...κ δυσκολα παιρνω χρωμα αμεσως:oops:....

εκει φανταζομαι πας με το μαγιο σου ε...????

ευχαριστω!!! ναι το αλλαξα αλλα δεν ειδα οτι ειχε και αλλο μελος ιδιο αβαταρ:oops: γιατι εγω χτες το ειχα βαλει αλλα μετα το αλλαξα...δεν υπηρχε λογος να το αλλαξεις δεν πειραζει, ας μου εστελνες ενα π.μ κα θα βρισκαμε ακρη;)...αν θελεις ξανα βαλτο...εγω θα το σβησω....και παλι ευχαριστω που νοιαστικες;);)

τπτ, no problem, να 'σαι καλά, πάντως το τωρινό σου αβαταρ είναι σκέτη λιχουδιά!!!

FRV7p2.pngu9z0p3.png