Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Ειχα παει σημερα στο Carefour Αργυρουπολης να ψωνισω το μεσημερι κ καθως πηγαινα στο αυτοκινητο ειδα εναν κυριο να παρκαρει σε μια απο τις πεντε (νομιζω) ειδικες θεσεις για αναπηρους κ γονεις με μωρα. Να σημειωσω οτι κ οι αλλες δυο ηταν κατειλημενες απο ασχετα (μαλλον) αυτοκινητα, ενω ολο σχεδον το parking ηταν αδειο. Του λεω λοιπον ευγενικα οτι εχει παρκαρει σε αυτες τις θεσεις, αν δεν το ειχε προσεξει, κ καλα θα κανει να το μετακινησει. Επαναλαμβανω σχεδον ΟΛΟΣ ο χωρος αδειος !! Ο κυριος βεβαια αρχισε να ειρωνευεται οτι ξεχασε το μωρο κ τετοια κ βεβαια τα ακουσε. Πηγα μετα στον securita ο οποιος τοση ωρα λιγα μετρα πιο περα κοιταζε αταραχος κ ο κυριος με ειρωνευτηκε κ αυτος οτι για το χωρο αυτο οι πελατες κανουν οτι θελουν κ δεν υπαρχει υπευθυνος κ τετοια. Κ βεβαια μετα αρχισε μολις γυρισα την πλατη μου να σχολιαζει με τον αλλο (γνωριζονταν τελικα) για τις κοτες που δεν εχουν τι να κανουν κ τετοια.. Πηρα τηλεφωνο και στο καταστημα μετα να ρωτησω αλλα μου ειπε η τηλεφωνητρια τα ιδια.

Βεβαι εστειλα e-mail στα κεντρικα της εταιρειας για να ρωτησω αν η ολη ευαισθησια τους στο θεμα εξαντλειται στο να σχεδιασουν δυο γραμμες στο πατωμα..

Δε θα το αφησω ετσι. Επιτελους καποια στιγμη πρεπει ολοι να σταματησουμε τα "δε βαριεσαι.." κ να ασχοληθουμε. Αλλιως δε θα αλλαξει τιποτα. Κ στην κυρια που κλεινει τη ραμπα στο πεζοδρομιο με το τζιπ της, και στον ασυνειδητο που πεταει τα αποτσιγαρα στο δρομο ή ακομα χειροτερα κατω στην παιδικη χαρα με τα μωρα κ σε ολους οσους δε σεβονται τα αυτονοητα.

Θα ψαξω τη υποχρεωση εχει το καταστημα ειδικα για αυτες τις θεσεις.. Αν ξερει καμια κατι να με βοηθησει...

Ευχαριστω πολυ κ συγνωμη αν σας κουρασα, αλλα νευριασα πολυ κ επρεπε να τα πω...

Διαφημίσεις

συγχαρητηρια.και γω στη θεση σου το ιδιο θα εκανα!παντα ζηταω το δικιο μου και παντα δεν βρισκω ακρη και παντα βγαινω κακια αλλα η συνειδηση μου ειναι καθαρη

Πριν ενα χρονο ειχα παει στο Carrefour Ηρακλειου,εγω εγκυος στον 8ο μηνα και τα αλλα δυο παιδια μου

Μπροστα μου ενα αυτοκινητο και τσουπ προλαβε την τελευταια αδεια θεση (απο τις 2 ή3 για γονεις)

Λεω απο μεσα μου ενα "καντηλι" για την γκαντεμια μου και ταυτοχρονα λεπω ενα 55αρη τυπο να βγαινει απο το αυτοκινητο χωρις παιδι...

Ανοιγω παραθυρο και το φωναζω "Καλησπερα εχετε παιδακι μαζι σας;;"

Αυτος δεν καταλαβε γιατι τον ρωτησα και μου απανταει αρνητικα

Του δειχνω την πινακιδα και μου λεει με θρασος"Κοπελια ανε θες παρκαρε εκει(μια θεση πανω στη στροφη για την εξοδο που κανονικα απογορευεται) και ασε εμενα"

Παρκαρω εγω εκει κατεβαζω τα παιδια και παω στον σεκιουριτα του λεω τι εγινε και εκεινη την ωρα ο τυπος εμπαινε στο καταστημα

Το εβαλε μια κατσαδα το παιδι να ειναι καλα και τον αναγκασε να βγαλει το αυτοκινητο απο εκει

Αυτος ειχε το θρασος να πει στο παιδι οτι ηθελε τα στοιχεια του για να τον καταγγειλει(γιατι δεν ξερω)

Και την προηγουμενη εβδομαδα πηγα παλι και κοιμοταν το μωρο,εγω ηθελα να παρω κατι απο τα ηλεκτρικα (7 λεπτα συνολικα)και δεν ηθελα να ξυπνησω το μωρο.παλι ομως χωρος για να το αφησω εκει δεν υπηρχε

Μου ειπε ο σεκιουριτας(αλλος αυτη τη φορα)να παρκαρω στις θεσεις για ειδικες αναγκες(2 ελευθερες)για να εχω οπτικη επαφη με το μωρο,το εκανα η αληθεια ειναι αλλα με διαστγμο και τα alarm αναμεναμενα

Αυτα 7 λετπα μπηκα βγηκα πανω απο 30 φορες για να δω το μωρο και ειδα αυτους που ηταν στις θεσεις για γονεις και μονο παιδια που δεν ειχαν μαζι τους,οπω και αυτου που παρκαραν μετα,τι να πεις...εδω δεν σεβομαστε τις διαβασεις το παργκινκ θα σεβαστουμ;;

Αχ τωρα μου ηρθε,πριν 15 μερε στο κεντρο του Ηρακλειου εγω με το καροτσι και το ενα παιδι και πιο πισω ο μπαμπας με το αλλο,παω να περασω διαβαση και πανω της ειχε παρκαρει μια το καμπριο αλλα μ κλειστη κουκουλα-κρυωνε

Της χτυπαω με το χερι το καπο και ανογει το παραθυρο αγριεμενη να ρωτησει τι κανω"Δεν βλεπεις!!;;"και της δειχνω τη διαβαση και μου δινει την απαντηση..."για λιγο παρκαρα παριμενω μια φιλη μου να ψωνισει" και της λεω κι εγω απο που θα περασω θα πεταξω;;;;

Αλλα δεν περιμενα να ακουσω την απαντηση της η κοπελα σκαμπαζε απο μακρυα

20χρονη που της εκανε ο μπαμπας δωρο το καμπριο,βαμμενο καταξανθο μαλλι αλλα αυτο που εχει περασει το ντεκαπαζ στον εγκεφαλο-λεμε τωρα-και μασουσε με μανια την τσιχλα της....

Τα νευρα μου

4

και που ειμαστε ακομα.ερχοντε και χειροτερα.τα παιδια μας λυπαμαι που θα μεγαλωσουν σε εναν σκληρο και αυθερετο κοσμο. Σε μενα προχθες ετυχε στο φαναρι να ανοιξει ο μπροστινος(οctαvia) το παραθυρο και με σκερτσο να πεταξει πανω απο την οροφη του αμαξιου του ενα πακετο τσιγαρα και κατι αλλο που δεν προλαβα να δω. Εκανα νοημα με τα φωτα μου αλλα δεν ξερω αν το πιασε.χλωμο

Dwnjp2.png

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4/4/09

Διαφημίσεις

Στα Carrefour μαλλον τους λειπουν και οι υπευθυνοι μεσα στο καταστημα αφου οσες φορες πηγα περιμενα στην ουρα σαν την χαζη, τα ταμεια προτεραιοτητας ηταν γεματα βοδια που εκαναν το κοροιδο ολα ετοιμα με μια δικαιολογια για να μην παραχωρησουν τη σειρα τους και η ταμιας να με κοιταει σαν κοιμισμενη λεγοντας οτι πρεπει να το ζητω για να περνω μπροστα και οτι δεν μπορει να παρει θεση!!!

Οι Ελληνες εχουμε τρελό θράσος και ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΜΥΩΠΙΑΣ, αφού λιγο πριν γεννησω απαιτησα μια θεση στο Μετρο αφου κανενας δεν προθυμοποιηθηκε να σηκωθει γιατι οπως ειπε μια κυρια (;;;;) δεν καταλαβε οτι ημουν εγκυος!!! δεν φαινομαι καθολου για εγκυος η αληθεια ειναι

URL=http://img29.imageshack.us/my.php?image=2201094.jpg]2201094.th.jpg[/url]

Τουλαχιστον ομως λες εγω θα το πω και αν απο τους δεκα που θα τα ακουσουν εστω και στον ενα πιασει θα ειναι κατι... Και τουλαχιστον οι εταιρειες επισημα θα επρεπε να φροντιζουν για καποια πραγματα..

Το να παλευεις για το αυτονοητο πια ειναι ...τι να πω...

Στα Carrefour μαλλον τους λειπουν και οι υπευθυνοι μεσα στο καταστημα αφου οσες φορες πηγα περιμενα στην ουρα σαν την χαζη, τα ταμεια προτεραιοτητας ηταν γεματα βοδια που εκαναν το κοροιδο ολα ετοιμα με μια δικαιολογια για να μην παραχωρησουν τη σειρα τους και η ταμιας να με κοιταει σαν κοιμισμενη λεγοντας οτι πρεπει να το ζητω για να περνω μπροστα και οτι δεν μπορει να παρει θεση!!!

Ειναι και το που θα πεσεις....το καλοκαιρι με πααααααρα πολυ κοσμο στα ταμεια ειμαι με το μωρο στο sling και τα αλλα δυο παιδια και ο συζυγος.Ημουν 6η-7η στη σειρα και η ταμειας μα φωναξε να περασουμε μπροστα.Ο συζυγος δεν ηθελε αλλα η κοπελα επεμενε

Ενω πριν ενα μηνα η ιδια παρεα αλλα το μωρο στο καροτι του supermarket πηγα σε ταμειο 10 τεμαχιων και ειχα 13 στο καροτσι(τα μετρησα).Δεν ειχε αυτη παρα μονο τον πελατη που εξυπηρετουσε και με εδιωξε λογοντας μου οτι ειναι 10τμχ

Πηγα στο διπλα και περιμενα 3 πελατες με καροτσια βουνο.Οταν εβαζα τα πραγματα στις σακουλες ειδα οτι η διπλανη εξυπηρετουσε ενα καροτσι βουνο επισης.Δεν αντεξα και πηγα και της τα εψαλα

Της ειπα οτι δεν ειχε κοσμο και με εδιωξε γιατι ειχα 3 πραγματα παραπανω αλλα και 3 παιδια παραπανω απο την κυρια που εξυπηρετουσε και οτι θα επρεπε να σεβαστει τα παιδια που εια μαζι μου,δεν της αφησα περιθωριο να απαντησει και δεν της μιλησα ασχημα αλλα απλα της επισημανα το λαθος της τωρα αν το καταλαβε ενας θεος το ξερει

4

Βεβαι εστειλα e-mail στα κεντρικα της εταιρειας για να ρωτησω αν η ολη ευαισθησια τους στο θεμα εξαντλειται στο να σχεδιασουν δυο γραμμες στο πατωμα..

...

Κορίτσι μου πες μου να σου στείλω κι εγώ τα μαιλ που τους έχω στείλει και τις γελοίες απαντήσεις τους για μια υπόθεση που πρέπει να είναι 2 χρόνια τώρα.

Η συγκεκριμένη εταιρεία είναι ανεκδιήγητη, μας γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

Αλλά κι εμείς φταίμε που εξακολουθούμε να ψωνίζουμε από κει. Αν ήξεραν οι καταναλωτές τι δύναμη είχαν στα χέρια τους και τι σημαίνει μποϋκοτάζ για μάθουν να μας αντιμετωπίζουν σανανθρώπους και όχι μόνο σαν χρήμα, τοτε θα είχαν αλλάξει πολλά πράγματα στην Ελλάδα.

κοριτισια εχετε δικιο η ελλαδα σε τετοια θεματα περνει 0 εγω περιμενα ενα taxi και μολις περασε 1 στην μιση ωρα το πηρε μια κυρια...και ο ταxitzhs με κοιτουσε και μου ελεγε <η κυρια προλαβε> και ηταν γεματος...

dev105pp___.png

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΟ SITE ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΣΥΖΥΓΟ ΜΕ ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝΕ ΕΞΩ (ΤΑ CARREFOUR ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ) ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ TOP MANAGER ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΛΟΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ, ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΝΟΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΡΑΠΕΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ, ΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΕΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ.ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ.

2jd2m3xn4npcdld3.png

Και εδω στα χανια μιααπο τα ιδια ειναι ,κανεις δεν σεβεται τους αλλους

το χειροτερο εδω βεβαια ειναι τα πεζοδρομια ή θα ειναι μηχανακια απανω ή αυτοκινητα και αντε να βγεις εξω με το καροτσι και ενα τριχρονο αγορακι

Σημερα πηγα παλι στα Carrefour με το μωρο,την ωρα που εφτανα αδειαζε μια θεση για γονεις και wow αυτοι που εφευγαν δεν ειχαν παιδι μαζι τους:evil:

Και οταν εφευγα εφευγαν και τα αλλα δυο αυτοκινητα και παλι wow,δεν ειχαν ουτε αυτοι παιδια:evil:

4

• 3 weeks later...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΒΡΕΦΙΚΑ?

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

τί μου θυμήσατε τώρα...

πέρυσι το καλοκαίρι,έγκυος στον 8ο,πάμε για ψώνια..

είμαστε έτοιμη να παρκάρουμε με αλάρμ αναμμένα,μπροστά από τη θέση,για να γυρίσουμε το αυτοκίνητο να είμαστε έτοιμη να φυγουμε μετά..και την ώρα που βάζει ο άντρας μου όπισθεν,τσουπ έρχεται ένας και παρκάρει..ωραία λέω,αφού είναι ζώον θα του πω πως είμαι έγκυος και θα φύγει..

-συγνώμη κύριε,η θέση ήταν δική μας αλλά μας την πήρατε..επειδή είμαι έγκυος και δεν μπορώ να περπατήσω μπορείτε να το πάρετε?

βγαίνει λοιπόν ο κύριος από το καγιέν-κλασσική περίπτωση νεόπλουτου-με την κοιλιά και τις αλυσίδες και μου λέει ειρωνικότατα:

-και μένα τί με νοιάζει??

και τον αρχίζω:

-τί σε νοιάζει παλιοπ....θα μπορούσε να ήταν η γυναίκα σου,η κόρη σου ή ακόμα και η μάνα σου γ...λη,χοντρέ...και όλα τα επίθετα..μιλάμε για πολύ βρισίδι,μα πολύ.αυτά τα ψώνια θα τα θυμάσαι γαιτί δεν θα μπορείς να φύγεις μετά!!!!!!

για πότε εξαφανίστηκε ο τύπος...φοβήθηκε για τα λάστιχα,είμαι σίγουρη!!

κ;αι από τότε συνειδητοποιησα πως πρέπει να βγάζω γλώσσα,όχι για να κερδίσω κάτι παραπάνω,αλλά για να διαφυλάξω τα δικαιώματα μου..έλεος!

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

μια μικρή παρέμβαση γιατί το διαβάζω συνέχεια...

έχει καμία σημασία αν οι γαιδουράνθρωπο έχουν καγιεν, μερσεντες, fiat, mitsubish, huday... ή αυτοί που κάνουν τις χοντράδες έχουν μόνο καλά αυτοκινήτα ??

..παρακαλώ..συνεχίστε...

rQGhp3.png

κ εγω ρε παιδια τα παιρνω κρανιο!!! καθε φορα παρκαρουν ασχετοι!!! κ ενταξει εγω με το παιδι μου! ο αναπηρος? εγω οπως το εφερα στο μαρκετ ετσι θα παρκαρω κ πιο κατω αλλα Ο ΑΝΑΠΗΡΟΣ????????????? η αληθεια ειναι οτι εγω νευριαζω απιστευτα αλλα δεν εχω κανει τιποτα...οποιος βρει την ακρη ας ενημερωσει!!!

Περισυ το καλοκαιρι με τη κοιλια στο στομα μπαινω στο ab και βλέπω ενα ζευγαρι και μια γυναίκα να βριζουν ενα νεαρο που ειχε παρκαρει στη θέση για τις εγκυους... Εκεινος βλέπει πως δεν τον παιρνει και ενω λεει σιγα μην έρθει καμμια έγκυος να παρκαρει τωρα μπαινει στο αυτοκινητο και φευγει. Παω και μπαινω εγω στη θέση του :D

Λεει η κυρια στο ζευγαρι (να σου κιαλλη έξυπνη περιμένετε θα την τακτοποιήσω κι αυτην :confused:)

Παρκαρω κανονικά, βγαίνω, κλειδωνω και κατευθυνομαι προς το ασανσερ. Με φωνάζει η κυρια και μου λέει με υφος.

-Συγνωμη δεν βλέπετε πως έχετε παρκαρει στη θέση για εγκυους?

-Ναι λεω το βλέπω (η κοιλιά στο στόμα ξαναλεω).

-Είστε εγκυος?

-Λέτε να είναι απο τις μπυρες της λέω??????????

-Α γιατι τώρα διωξαμε εναν αλλον.

-Σας ευχαριστω πολύ το είδα.

Τα καλυτερα ερχονται...

2sgpp2.pngn2LTp3.png

Υπαρχουν θεσεις για εγκυους? Δεν το εχω ξαναακουσει αυτο.. Σε ποια καταστηματα?

Στα περισσότερα μέρη (μεγάλες αλυσίδες) υπάρχουν ή για εγκύους ή για μητέρες με παιδιά. Σε όλα τα ΑΒ για παράδειγμα. Στο Μall, IKEA, κλπ. Κυριως αλυσίδες του εξωτερικού και λίγες του εσωτερικού :D. Το θέμα είναι όμως πως σπάνια τηρούνται...:twisted:

Τα καλυτερα ερχονται...

2sgpp2.pngn2LTp3.png

Υπαρχουν θεσεις για εγκυους? Δεν το εχω ξαναακουσει αυτο.. Σε ποια καταστηματα?

Στα ΑΒ έχει σίγουρα, για άλλα δεν ξέρω.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Ok. σπανια παω σε αυτα τα καταστηματα αλλα αν ξαναπαω θα το κοιταξω.. ετσι απο περιεργεια γιατι δεν τις εχω δει ποτε.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Ok. σπανια παω σε αυτα τα καταστηματα αλλα αν ξαναπαω θα το κοιταξω.. ετσι απο περιεργεια γιατι δεν τις εχω δει ποτε.

...και ο Μαρινόπουλος στην Σαλαμίνα έχει, είχα παρκάρει ΜΙΑ φορά που ήμουν έγκυος........

Μια θέση για έγκυο/ ή με μωρά και μια για ανάπηρο!!!!!!!!!!!

Είναι οι δύο θέσεις δίπλα από τον χώρο για τα καρότσια.

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.