Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΑΠΤΙΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!

singlemam

Recommended Posts

Λοιπόν κορίτσια, πρέπει επιτέλους να βαφτίσω κι εγώ τη λουλουδένια μου. Το Σεπτέμβρη κλείνει τα δύο και μιας ο μπαμπάς της με άφησε σύξυλη να βγάλω το φίδι από την τρύπα (μια "θα τα αναλάβω όλα εγώ" και την άλλη "θέτω όρους για το ποιοι θα είναι στη βάπτιση διαφορετικά κάντα όλα μόνη σου") μιας και αρνήθηκα να υποκύψω στους "όρους" του, βοηθήστε με να οργανώσω την πιο όμορφη και οικονομική βάπτιση (pls).

Ξέρετε, προσκλήσεις από το internet, μπομπονιέρες προηγούμενης σαιζόν, οικονομικοί στολισμοί, φωτογράφιση, κ.λ.π. (δεν ξέρω βασικά αν χρειάζεται και κάτι άλλο, αφού είναι το πρώτο μου και μονάκριβο-και κατά 99% μοναδικό μου παιδάκι, που όμως κάνει για δέκα).

Περιμένω προτάσεις!!!

Διαφημίσεις

Λοιπόν αυτό που μπορώ να σου πω για να σε βοηθήσω είναι να μπείς μέσο google στο μπομπονιέρες και θα σου βγάλει πολλά για να βρείς και να διαλέξεις. Μπορείς βέβαια να κατεβεις και στο κέντρο Αθήνα και να βρείς καλές τιμές στα στενά γύρω απο την Αιολου, και λίγο πιο πάνω δεν θυμάμαι να σου πω ακριβώς οδος. Η και το αλλο που μπορείς να κάνεις να πάρεις τα υλικά και να φτιάξεις μόνη σου τις μπουμπουνιέρες. Στό κέντρο εκεί γύρω που σου είπα υπάρχουν και καταστήματα που πουλάνε υλικά για μπομπονιέρες. Ακόμα και για την κολυμπήθρα αν θέλεις μπορείς να πάρεις ύφασμα και να την στολίσεις και να βάλεις κορδέλες που θα κρέμονται διάφορα μπιρμπιλάκια παιδικά ανάλογα με το στύλ τις βάπτισης. Αλλά αφού έχεις κοριτσάκι μπορείς να βάλεις πολλά.π.χ πεταλουδίτσες . Μπές και στο elxis.gr kai sto paketo.gr να δεις. Ελπίζω να σε βοήθησα λιγάκι.

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

annina, σ'ευχαριστώ πολύ. Βοήθησες πολύ. Μάλλον θα καταλήξω να δημιουργήσω τα πάντα μόνη μου. Θα είναι ν ομίζω και συναισθηματικά πιο σημαντικό!

θα δεις ότι θα τα καταφέρεις! και εγω τελικά έτσι τα έκανα. υλικά για μπομπο απο το άτλας-αν και δεν έμεινα και πολύ ευχαριστημένη-, μαρτυρικά απο το eshopgamou είναι καταπληκτικό και στα φερνει στην πόρτα σου. μέχρι και διαφανα μπολάκια είχα βρει για το γλυκο της εκκλησίας, αλλα δεν πρόλαβα....όσο για το τραπέζι, αν διαβάσεις και στο ποστ που έβαλα, πήγε μαύρα χάλια γιατι επεσα σε τρομερούς "επαγγελματίες".

δεν νομιζω να θελει τραπεζι...

αν εχεις παιδι που κανει για δεκα και δεν εχεις βοηθεια, ξανασκεψου να τα κανεις μονη σου... Ειναι λιγο ζορι και χρειαζεσαι ελευθερο χρονο...

πάντως αν για προσκλητηριο θες κατι απλό , μονο χαρτινο, μπορω να σε βοηθησω με τη "μακετα" και θα χρειαστεις μονο εκτυπωση και διπλωμα...

Διαφημίσεις

Ξεκινάω να ετοιμάζομαι οπότε θα χρειαστώ όλη τη βοήθεια που μπορώ να έχω...

Σ' ευχαριστώ. θα σ'ενημερώσω σύντομα.

ΕΑΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΡΟΜΒΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. (ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΙΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΝΤΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΤΙΜΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΤΙΜΗ . ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΙΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΟΥΤΑΚΙ ΤΙΜΗ ΧΟΝΡΙΚΗΣ 0,33 ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ 1€ )

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΟΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ

ΕΑΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΡΟΜΒΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. (ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΙΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΝΤΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΤΙΜΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΤΙΜΗ . ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΙΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΟΥΤΑΚΙ ΤΙΜΗ ΧΟΝΡΙΚΗΣ 0,33 ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ 1€ )

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΟΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ

Σευχαριστώ, κοπέλα μου. Το υποπτευόμουν ότι θα βγει πιο ακριβά. αν και θα προσπαθήσω να τα πάρω στο ΑΦΜ μιας φίλης που κατασκευάζει και πουλά μπιζού.

και πάλι σ' αυχαριστώ

θα τα πόύμε

εγω πάλι πηρα κουτακι με 0,26 λιανικης....

και βρηκα με 0,30 ., με 0,40 , πλεξιγκλας με 0,60..

στο ευρω δεν φτασαμε πουθενα....

(αν παλι εχεις αφμ.. ακομα καλυτερα)

Που τα βρήκες?

Διαφημίσεις

Που τα βρήκες?

λοιπόν εδω μέσα υπάρχει ένα ολόκληρο θέμα που λέγεται βάπτιση και έχει όλες τις πληροφορίες και ιδεες για το που θα βρεις τι....

για κουφετα τούλια και κορδελες πηγαινε στον Μαμμωνα που ειναι στην ΡΟΜΒΗΣ ειναι ο πιο φθηνός

κοντα στην πλατεια κολοκοτρωνη απο πισω....και σε όλα τα στενάκια εκει εχει υλικα για βάπτιση...φθηνα και ομορφα...

αν έχεις και λιγα κομμάτια super...

1129643tvsq1yiqpw.gif

μια και πηγα στα τζαμπο χθες που ειναι απεναντι απο το μιαιυτηριο ΙΑΣΩ... θα ηθελα να σας πω οτι αν καποια κοπελα θελει κατι οικονομικο για μπομπονιερες ειδα οτι εχει πολλα και αρκετα φθηνα πραγματα( για μπομπονιερες παιδικες) οπως: κορνιζες ο,50λ,σαλιγκαρακια πηλινα παιδικα κουμπαραδες ο,99λ,γουρουνακια κουμπαραδες απο ο,5ολ,κουμπαρας μεταλλικος με καρδουλες 0,99λ εγω τα πηρα αυτα για διακοσμηση στο παιδικο δωματιο αλλα ειναι τοσο ωραια που και σε μπομπονιερα να τα εβλεπα πολυ θα μου αρεσαν.

εχει και παρα πολλα ακομη ωραια ..που δεν τα εχουν καποια αλλα τζαμπο που πηγαινω...

..δεν ξερω να βαζω και φωτογραφιες να σας τα εδειχνα...

singlemam καλη επιτυχια σε οτι φτιαξεις και με το καλο η βαφτιση!!

Κορίτσια, ευχαριστώ. αυτό το Σάββατο θα ξεκινήσω να κάνω τις π ρώτες αγορές.

Έχω ήδη κάποιες ιδέες για κατασκευές και μόλις αρχίσω να τις υλοποιώ θα τις μοιραστώ μαζί σας.

vickytsoch δεν μου ανοιγει η σελίδα...:-(

Μια ιδέα κι από μένα: Τις προσκλήσεις, παρόλο που δεν είχαμε οικονομικό πρόβλημα, τις κάναμε μόνοι μας από δική μας φωτογραφία. Επεξεργαστήκαμε τη φωτογραφία με το gimp, ένα μέρος το κάναμε πιο αχνό και πάνω γράψαμε το κείμενο της πρόσκλησης. Το αποτέλεσμα το στείλαμε στο φωτογραφείο για εκτύπωση, κι αυτή ήταν η πρόσκλησή μας!

Διαφημίσεις

Μια ιδέα κι από μένα: Τις προσκλήσεις, παρόλο που δεν είχαμε οικονομικό πρόβλημα, τις κάναμε μόνοι μας από δική μας φωτογραφία. Επεξεργαστήκαμε τη φωτογραφία με το gimp, ένα μέρος το κάναμε πιο αχνό και πάνω γράψαμε το κείμενο της πρόσκλησης. Το αποτέλεσμα το στείλαμε στο φωτογραφείο για εκτύπωση, κι αυτή ήταν η πρόσκλησή μας!

Pax σ'ευχαριστώ για την ιδέα, αλλά λίγο με ξενίζει να μοιράσω φωτογραφία της μικρής μου και να την πετάξουν στα σκουπίδια (προκαταλήψεις κλπ -ξυπνάει η βλαχούλα μέσα μου)

Για προσκλητήρια έχω καταλήξει - θα τα φτιάξω μόνη μου (βασικά θα τα ζωγραφίσω εγώ)- κι έχω γράψει και ένα ποιηματάκι. Μόλις κάνω την πρώτη θα την κατεβάσω να την δείτε.

Pax σ'ευχαριστώ για την ιδέα, αλλά λίγο με ξενίζει να μοιράσω φωτογραφία της μικρής μου και να την πετάξουν στα σκουπίδια (προκαταλήψεις κλπ -ξυπνάει η βλαχούλα μέσα μου)

Δεν ήταν η μικρή στη φωτογραφία, ήταν μια φωτογραφία από καταρράκτες που είχαμε βγάλει και σκεφτήκαμε ότι παρέπεμπε στο συμβολισμό της βάφτισης. Μερικοί τη βρήκαν πολύ σοβαρή, εμάς μας άρεσε!

Αφού πιάνει το χέρι σου και ζωγραφίζεις, πολύ ωραία! Να δεις που η οικονομική βάφτισή σου θα βγει τελικά πιο πρωτότυπη από πολλές άλλες!

Αφού πιάνει το χέρι σου και ζωγραφίζεις, πολύ ωραία! Να δεις που η οικονομική βάφτισή σου θα βγει τελικά πιο πρωτότυπη από πολλές άλλες!

Κι εγώ αυτό ελπίζω (να βγει πρωτότυπη). Εχωαρχίσει όμως να έχω αμφιβολίες για το πόσο οικονομική θα βγει.

Απλά μάλλον επειδή θα τα δίνω λίγα λίγα (αγοράζοντας τα υλικά) δεν θα μου φανούν.

Θα αναρτήσω ισολογισμό μετά το πέρας τωνν εργασιών.:wink:

εγω στη βαπτιση των παιδιων μου τα ειχα φτιαξει ολα μονη μου

για προσκλητηρια τα χαρτονια τα αγορασα απο πραξιτελους

αγορασα υλικα για μπομπονιερες και στολισμο απο www.ariswed.gr ειναι αποθηκη κι εχει τα παντα σε καλες τιμες μπορεις να αγορασεις και ετοιμα απο εκει και βαζακια για το γλυκο απο

ΑΚΤΥΠΗ Α. - ΚΡΑΣΣΑ & ΣΙΑ ΟΕ ΑΘΗΝΑΣ 39 & ΚΑΛΑΚΙΔΑ 2 ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ Tel: 210-3210487 210-3214131

ηταν πολυ οικονομικα ολα κι ομως ολοι μιλαγαν γιαυτες τις βαπτισεις

Χ 6/9/2004 Μ 18/7/2006

• 1 year later...

υπαρχει και μια κοπελα επισης που φτιαχνει βιντεο κ.α.επεξεργασμενα! για οποιον αποφασισει να κανει τη ληψη μονος του. Και γω ετσι εκανα στον γιο μου.Οποια θελει ας στειλει πμ να δωσω πληροφοριες

1-2-3MPOMPIRES!!!

• 2 weeks later...