Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

kalimera ...einai sta notia proastia argiroupoli piga kai ton ida einai poli kalos alla exei periorismenes theseis idietera sto vrefiko pou me endiaferi emena ..xoris sxoliko einai 285 to mina apo tis 6 eos 5.30 kai apo kei kai pera 5euro i ora mexri tis 9..kai to savvato 25 euro apo tis 8 eos tis 6

Διαφημίσεις

αν μπορεις πες μας το όνομα του σταθμού και αν έχει site για να δούμε και εμείς.

Ευχαριστώ

Δεν το πιστεύω οτι είναι δικές μου

Αλεξάνδρα 3/3/2008

Ζέτα 3/3/2008

Αν κάποιος γνωρίζει κάτι αντίστοιχο σε Βόρεια προάστια...ας μας δώσει πληροφορίες...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ;;;;

makari na ksera kai sta voria proastia alla kai go epsaksa poli gia na ton vro..aporo oloi sto dimosio doulevoun????oloi oi paidikoi kleinoun 4 emeis pou sxolame 5 kai 6 ti na ta kanoume ta paidakia mas na ta paroume mazi mas stin douleia ...aparadekto to kratos kamia voithia

Διαφημίσεις

τζινα σου αρεσε η παιδικη φωλια???

γιατι απο κοντα που πηγα δεν εμεινα

με την καλυτερη εντυπωση και απο

γνωστη μου δεν εχει πει και τα καλυτερα

βεβαια δικα σου τα κριτηρια και εσυ ξερεις

καλυτερα

sigoura den einai oti telefteas texnologias mesa alla mporo na po oti einai kalos telios den ton les...apla emena me volevi tromera to orario....i gnosti sou ti sou xei pei thelo na ksero prin tin pao den me niazi kian xaso ta lefta tis eggrafis

σαν ωραριο ειναι απιστευτα βολικο δεν το συζηταμε και σε δελεαζει κιολας

η γνωστη μου ,μου ειχε πει υστερει σε θεματα καθαριοτητας και οργανωσης αμα προσεξες δεν εχει "τμηματα" με ενοχλησε εμενα που ειχε τηλεοραση γιατι πηγα και το ειδα απο κοντα χωρις ραντεβου φθηνος αρκετα αλλα δεν ξερω βρε τζινα αμα υπαρχει προβλημα με τις ωρες ειναι ο ιδανικοτερος

Πωπω ρε κορίτσια, τόσες ώρες στον παιδικό τα καημένα τα λυπάμαι... Θα μου πεις βέβαια αν δεν υπάρχει κάποια γιαγιά να βοηθήσει τις απογευματινές ώρες τί να κάνετε και σεις... Απλώς σκέφτομαι μήπως σε αυτές τις περιπτώσεις είναι καλύτερα ένας δημοτικός ή έστω ένας σχετικά φτηνός ιδιωτικός σταθμός τις πρωινές ώρες και κάποια κοπέλα τα απογεύματα σπίτι, part time? Η τιμή του πακέτου βγαίνει εξωφρενική?

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Δεν τα ξερω τα ειδα σε διαφημιση σε περιοδικο..

http://www.joylandbebe.gr/ .. αυτο ειναι και παιδικος σταθμος..

και ειδα κι αυτο.. το οποιο ομως δεν διαθετει ιστιοσελιδα.

Λεει.. BUGZZZ (ονομα) λεει οτι ειναι κεντρο δημιουργικης απασχολησης το οποιο κραταει τα παιδια για να πατε βολτα.. (17.00-21.00) Μαλιστα οπ ότι λεει η διαφησιση κραταει και τα παιδια για βραδυνο υπνο (δεν ξερω βεβαια υπο ποιες προυποθεσεις και σε ποιες ηλικιες απευθυνεται γιατι δεν γραφει)

Διευθυνση βεικου 50 γαλτσι Τηλ. 210,2912437 Κιν. 6947322078

Να σας πω επισης οτι απ΄οτι φαινεται στις φωτογραφιες που δημοσιευονται στο περιοδικο μαλλον ο χωρος προκειτε για καποιο διαμερισμα , τα επιπλα ειναι απο ΙΚΕΑ (που ενας επαγγελματικος χωρος κανονικα δεν θα επρεπε να τα εχει γιατι δεν εχουν τις καταλληλες προδιαγραφες ασφαλειας πχ ποδια που φευγουν απο τη θεση τους ), αλα ποτε δεν ξερεις.. Μπορει οντως αυτη η παιδαγωγος που σκεφτηκε να το κανει να ειναι πολυ καλη, να αγαπαει τρελα τα παιδια και να τα φροντιζει οπως τα φροντιζουμε κι εμεις στο σπιτι.. (από την αλλη υπαρχει και το ενδεχομενο ο χωρος αυτος να ειναι ανδρο ακολασιας, ολα πρεπει να τα σκεφτεται το μαμαδισιο μυαλο μας..)

Εντυπωση ,μου εκανε το mail το οποιο αναγραφετε στη διαφημιση ([email protected])

Επαναλαμβανω οτι δεν τα γνωριζω σαν χωρους (ειναι αλλωστε πολυ μακρυα απο την περιοχη μου) απλα τα ειδα σε διαφημιση του περιοδικου "Παιδι και νεοι γονεις"

Οποια ενδιαφερετε μπορει να ριξει μια ματια, να ρωτησει τους γειτονες της κλπ κλπ...

O5Lop2.png

kIP3p2.png