Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΤΣΙΜΠΙΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΧΑΜΗΛΑ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ??


Recommended Posts

Γειά σας κοριτσια!!τισ τελευταιες 3 μερες νιωθω μικρα τσιμπηματα ή σαν πολυ μικρεσ σουβλιεσ κατω χαμηλα στην κοιλια.κρατανε 1 δευτερολεπτο και μετα περνανε.συνηθωσ το παθαινω οταν σκυβω.και το παθαίνω το πολυ 2 φορεσ την ημερα. εχθεσ καθολου.σημερα που σκουπιζα το επαθα οταν εσκυβα.τι ειναι?ξερει καμια?μολισ πηρα τον γιατρο μου και εκεινοσ ουτε που ρωτησε καθε ποτε το παθαινω μηπωσ εκανα κατι,...το μονο που του ειπα ηταν οτι εχω μικρεσ τσιμπιεσ κατω χαμηλα τισ 3 τελευταιες ημερες.και αμεσως μου ειπε να παρω ποσκοπαν(ή καπως ετσι!)και να παω απο το γραφειο του την δευτερα.ουτε που με ρωτησε τιποτε αλλο ουτε που μου ειπε τιποτε αλλο!το χαπι λεει ειναι σπασμολιτικό(ή κατι τεταιο).τι να κανω βρε κοριτσια?ειναι ηλιθιος ο γιατροσ!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Να αλλαξεις γιατρο!!!!! Εγω τον παιρνω καθε φορα που κατι με ανησυχει (στην αρχη περισσοτερο, τωρα σπανια) αλλα προσεχε λιγο παραπανω κι εσυ! Να ξεκουραζεσαι περισσοτερο κ να αποφευγεις τα πολλα πολλα σκυψιματα! Εγω ημουν 4 μηνες κρεββατωμενη, τωρα ειμαι καλα, αλλα προσεχω πολυ. Εσυ που δεν εχεις προβλημα, απλα προσεχε λιγακι... Αυτα! Περαστικα και φιλια!

...τρεις και το λουρι της μανας!!!

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω πολυ αλλα ολη μου η εγκυμοσυνη ηταν ευκολη και τωρα που κοντευω εχω αρχισει να ζοριζομαι λιγο.μαλλον αυτο θα ειναι!!πρεπει να ηταν δυσκολα 4μηνεσ στο κρεβατι, ευτυχωσ ομως τωρα εισαι μια χαρα!!!φιλακια!!!ευχομαι καλη εγκυμοσυνη σε ολες!!!και με το καλο τα μωρακια σασ!!

Link to comment
Share on other sites

Ευδοκία μου θα τα έχεις αυτά στην εγκυμοσύνη! Εγώ μέχρι και την τελευταία ημέρα όλο και κάποιο πονάκι αισθανόμουν. Απλά ξεκουράσου να δεις πώς πάει η κατάσταση και μην ταλαιπωρείς τον εαυτούλη σου! όσο για το γιατρό, μήπως δεν ήθελε να σε ανησυχήσει??? Τα μποσκοπάν έιναι όντως σπασμολυτικά, εγώ τα έπερνα πολύ στην εγκυμοσύνη, λόγω κολικών στη χολή, μη τα φοβάσια. Απλά ίσως ο γιατρός φοβήθηκε για συσπάσεις και γι αυτό στα έδωσε. Τώρα..αν δεν είσαι ικανοποιημένη..άλλαξε τον, εγώ άλλαξα γιατρό στον έβδομο μήνα , λόγω προβλήματος υγείας του γιατρού μου και από τον νέο γιατρό έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη..πραλαβαίνει να σε μάθει..άλλωστε έχεις ακόμη!

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα.τα buscopan ειναι μεν σπασμολυτικα,αλλα μαλακωνουν τον τραχηλο.οταν ημουν εγκυος στο πρωτο μου παιδι,μου τα εδωσε ο γιατρος τις τελευταιες δυο εβδομαδες σε υποθετο.και ξερω οτι την ωρα του τοκετου κανουν ενεση buscopan για να βοηθησουν τη διαστολη.πολυ μικρα τσιμπηματακια ειχα κ εγω κ στα 3 μου παιδια κ ο γιατρος μου μετα απο υπερηχο μου ειπε οτι ηταν τα χερια του μωρου.παντως συμφωνω...μη πολυκουραζεσαι..δεν εγινε κ τιποτα αν μεινει το σπιτι ασκουπιστο μια μερα...με το καλο ευχομαι το μωρακι

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Ρε παιδιά δεν ξερω αν μιλάμε γα το ίδιο...αλλά θέλω να καταθέσω και εγώ μία απορία πάνω στο θέμα....

 

άσχετα αν σκύβω ή όχι,αν κάθομαι ή περπατάω, στο σημείο που βρίσκεται η κύστη μου,νιώθω μερικές φορές μέσα στην μέρα λες και πέρνει κάποιος μία βελόνα και με τριπαει με δύναμη!:shock::shock: νιωθω ένα γερό τσίμπημα και ειδικά όταν είμαι όρθια με ενοχλεί πολύ περισσότερ και δεν μπορώ να περπατήσω άνετα.Και μετά φεύγει.Σκέφτηκα μήπως είναι το παιδί που κουνάει τα χεράκια της,γιατί έχει γυρισει η μικρή με το κεφάλι κάτω και μήπως σε εκείνο το σημείο είναι τα χεράκια της και μου χτυπάει την κύστη....:roll::roll:

εντομεταξύ ο πόνος δεν είναι και ιδιαίιιτερα βαθύς αλλά ουτε και επιφανειακός-επιδερμικός....δεν ξέρω αν λέω το ίδιο με την ευδοκία...

μπορεί κάποιος να με διαφωτήσει???γιατί μία ανυσηχία την έχω......:roll::roll::roll:

Link to comment
Share on other sites

ρε συ ...μπας και είναι το μωρό που σπρώχνει με τα χεράκια του και ανυσηχούμε τσάμπα??γιατί το να είναι κάτι άσχημο δεν μου φαίνεται....τι να πω..

 

καποια κοπέλα που να έχει το ίδιο θεματάκι και να γνωρίζει κάτι παραπάνω από εμααααςς??!:cool::confused::confused:

Link to comment
Share on other sites

ρε συ ...μπας και είναι το μωρό που σπρώχνει με τα χεράκια του και ανυσηχούμε τσάμπα??γιατί το να είναι κάτι άσχημο δεν μου φαίνεται....τι να πω..

 

καποια κοπέλα που να έχει το ίδιο θεματάκι και να γνωρίζει κάτι παραπάνω από εμααααςς??!:cool::confused::confused:

 

ετσι μου ειχε πει ο γιατρος μου.εγω τα ειχα απο νωρις στο δευτερο παιδι που ειχε παρει θεση απο την 29 εβδομαδα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

Link to comment
Share on other sites

πριν μια εβδομαδα που πηγα για υπερηχο δεν ειχε γυρισει αλλα αυτη την εβδομαδα νιωθω διαφορετικα,πιο βαρια,παω πιο συχνα στην τουαλετα και λεω μηπως γυρισε και με πιεζει περισσοτερο κατω.και γω πιστευω οτι το μωρο θα ειναι γιατι την ωρα που το παθαινω το νιωθω σαν να κουνιεται και νιωθω και την κοιλια μου πολυ βαρια.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Κορίτσια αφήστε τις δουλειές και βάλτε τα πόδια ψηλά.

Αυτά τα πονάκια είναι μυίκοί πόνοι που όσο περισσοτερο μεγαλώνουν τα μωράκια και δεν έχουν πολύ χόρο για να κουνιούνται μας πιέζουν σε σημεία που περνάνε νέυρα και μας ''σουβλίζουν''.

Ξεκουραστείτε και με το καλό να τα πάρετε στην αγκαλιά σας.

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας κορίτσια, είμαι καινούργια στο forum και μόλις πρόσφατα έμαθα ότι είμαι έγκυος (είμαι μόλις στην 5η εβδομάδα) κι έχω πολύ αγωνία για το πώς θα πάει... Δεν θέλω να τρελλαίνω το γιατρό μου με ερωτήσεις αλλά έχω πολλές... Κάποιες φορές τη μέρα νιώθω κράμπες και τραβήγματα χαμηλά αλλά όχι πόνους. Είναι φυσιολογικό; Έχω τόση μεγάλη αγωνία με όσα διαβάζω για εξωμήτριες κυήσεις που μέχρι να πάω στο γιατρό να κάνω τον πρώτο υπέρηχο και να δούμε αν υπάρχει σάκος ή ακούγεται η καρδιά, δεν θα ησυχάσω... Πώς αντέχει κανείς αυτή την αναμονή; Αφού δεν αφήνω τον εαυτό μου να χαρεί που είμαι έγκυος μήπως και απογοητευτώ...

Link to comment
Share on other sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ

 

Και εγω πριν δυο βδομαδες ειχα παρομοια συμπτωματα, πονακια δεν ηταν ,γαργαλιτα ισως, τσιμπιματα ισως..επειδη ειμαι πολυ φοβιτσιαρα, πηρα αμεσως τον γιατρο τηλεφωνο και μου ειπε να παρω ενα ντεπον να ηρεμησω, αν επειμενει η ενοχληση να παω να με δει, οπως και εκανα τελικα. Οταν καθομουν περνουσε λιγο, ενω οταν ημουν ορθια γλυκοπονουσε. Τελικα ο υπερηχος εδειξε οτι η ζουζουνα αλλαξε θεση, ενω ηταν το κεφαλι στα δεξια μου και τα ποδια αριστερα μου, παραλληλα με το εδαφος, τωρα αλλαξε θεση, και ηταν καθετα, το κεφαλι κατω και τα ποδια πανω. Οσο εχει χωρο κανει τουμπες, ηταν το κεφαλι του εσπρωχνε και ανοιγε το σημειο γιατι αλλη φορα δεν ειχε παρει αυτην την θεση.Ηταν και τα χερια της που γαργαλουσαν...Τον ρωτησα μηπως εχει να κανει με την παλια τομη της καισαρικης, μου απαντησε οτι ειναι νωρις ακομα για να πονας εκει, κατα τον ογδοο θα εχεις ενοχληση χαμηλα.Δεν μου εδωσε τιποτα απο φαρμακα, ειπε ξεκουραση κλπ, μεχρι να παω σπιτι ο πονος ειχε περασει μαλλον με το περπατημα και τις λακουβες στο δρομο,,πηγε στην παλια της θεση..

φιλακια σε ολες τις κοιλιτσες σας!

69Dzp3.png

06pBp2.png

Link to comment
Share on other sites

xara12 μην ανυσηχεισ αυτα τα πονακια τα ειχαμε ολεσ!!ειναι η μητρα που ανοιγει για αναπτυχθει το μωρο.και γω τα ειχα και ο γιατροσ μου ειπε οτι ειναι αυτο!καλη εκγυμοσυνη σου ευχομαι.

Link to comment
Share on other sites

Χαρά12 μην ανυσηχείς! ειδικά στην πρώτη εγκυμοσύνη που το σώμα αυτη την διαδικασία δεν την έχει ξαναπεράσει,θα δεις διάφορα.Καταρχάς εγώ είχα πόνους περιόδου όλο το πρώτο 2μηνο και αρκετά συχνούς μέσα στην ημέρα και ελλατώθηκαν σιιιιγα - σιιιιγααα μέχρι τον 5ο μήνα.Ανοίγει η μήτρα για να δεχτεί το μωράκι σου. Όλα είναι πρωτόγνωρα για το σώμα σου και όσπου να συνηθίσει τις αλλαγες θα του πάρει αρκετό χρόνο.Μη ανυσηχείς.όλα καλά θα είναι.;)

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...