Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΑΦΤΙΣΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ


culte

Recommended Posts

Κορίτσια αυριο το απόγευμα στις επτά βαφτίζουμε τη Ζωίτσα..Υπάρχει άλλη μαμά που έχει κανονισει τέτοια ώρα βαφτίσια? Γιατί με έχουν πρήξει όλοι ότι το κάνω πολύ αργά για το μωρό..το κανονίσαμε τέτοια ωρα με τον άντρα μου γιατι θέλαμε να κάνουμε τραπέζι σε ένα μαγαζί δίπλα στη θάλασσα που ανοίγει μόνο βράδυ...το μωρό ελπίζουμε να κοιμηθεί στο καροτσάκι μετά...

 και αποθηλασε επιτελους!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


κ γω το ιδιο αγχος ειχα ,κ μαλιστα ειχα ανοιξει τοπικ με θεμα ωρα βαπτισης,αλλα τα καλα κοριτσακια εδω μεσα με ηρεμησαν κ συνειδητοποιησα οτι δεν ειμαι η μονη-βαφτιζω 7:30(ιουλιο μεν,αλλα αργα το απογευμα)

μην ακους κανενα,χαλαρωσε κ απολαυσε το... :wink:

Link to comment
Share on other sites

Κορίτσια, γειά σας! Και τον πρώτο μου γιό βάφτισα απόγευμα και τον δεύτερο στις 25 Απριλίου (Σάββατο). Υπάρχει ωραιότερη επιλογή απο απόγευμα; Μόλις αρχίζει και σουρουπώνει, θα έχεις την καλύτερη φωτογράφιση και όλα είναι πιο λαμπερά γιατί Σάββατο βράδυ όλοι κάπου θα πήγαιναν για βόλτα και έχουν άλλη διάθεση. Το μωρό θα κοιμηθεί στο καρότσι (πάρε καμιά κουβερτούλα) και αν ξυπνήσει ας κάνει και τους χορούς του! Όλα αυτά που σου είπα είναι δοκιμασμένα. Σου εύχομαι να σου πάνε όλα καλά! Καλή βάπτιση!

Περιμένω με αγωνία νέα για το πώς πήγαν όλα.

Link to comment
Share on other sites

H ώρα η καλή να είναι. Εμείς το είχαμε κάνει 1830 28 Σεπτεμβρίου που βράδιαζε και νωρίτερα από τώρα και όλα καλά με την μικρή. Χόρεψε κιόλας στην δεξίωση και το κατευχαριστήθηκε μέχρι τις 1230. Άσε που δεν είχαμε και ταίσματα γιατί το απόγευμα ψευτοτρώει (γιαούρτι κλπ). Όλα καλά θα πάνε.Να ξέρεις όλοι ποτέ δεν είναι ευχαριστημένοι πλήρως.

tt1724b1.aspx
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα & να σου ζήσει η μικρούλα σου.

Η δική μου εμπειρία από τη βάφτιση της μικρής μου, την οποία έκανα 6.00 το απόγευμα, 14 Ιουλίου, οπότε και καταλαβαίνεις μεσούντος του καλοκαιριού, πώς ήταν, ήταν η καλύτερη. Βέβαια, στην αρχή όλοι μου φώναζαν τι ώρα αυτή είναι για βάφτιση και δεν θα έρθει κανείς και σε διαβεβαιώ ότι οι ίδιοι ήταν οι πρώτοι οι οποίοι τελικά συμφώνησαν ότι ήταν η καλύτερη βάφτιση που είχαν πάει. Μάλιστα, μία φίλη τώρα βαφτίζει ακριβώς αυτή την ώρα το παιδί της.

Καταρχήν, το παιδί είναι ξεκούραστο γιατί έχει φάει, έχει κοιμηθεί το μεσημέρι, έχει ξυπνήσει με την ησυχία του. Εννοείται ότι θα έχεις μαζί σου, ρούχα πιο ανάλαφρα για μετά στο τραπέζι και λίγο φαγητό, γάλα, γιαούρτι, ό,τι νομίζεις και τρώει το μικρό σου.

Δεύτερον, εσύ ως μαμά έχεις όλη την ημέρα να ετοιμαστείς με την ησυχία σου, να κανονίσεις τις δουλειές και τις τελευταίες λεπτομέρειες, οι οποίες, ίσως, να έχουν ξεφύγει (είμαι σίγουρη, πως όχι). Και κυρίως, να ηρεμήσεις. Ακόμη, κι ο μπαμπάς θα είναι καλύτερος και ξεκούραστος.

Τρίτον, κι οι ίδιοι οι καλεσμένοι έχουν μπροστά τους ένα ωραίο Σαββατόβραδο να απολαύσουν.

Αντίθετα, με τις πρωινές βαφτίσεις, όλοι τρέχουν πανικόβλητοι, κανείς δεν καταλαβαίνει τίποτα και κυρίως το μωρό με το πρωινό ξύπνημα είναι μέσα στη γκρίνια. Και μετά στο γλέντι, τα καλύτερα για το μωρό. Η μικρούλα μου μέχρι που χόρεψε κι ας χρόνιζε σε ένα μήνα. Μόλις που έκανε τα πρώτα της βήματα.

Είναι ό,τι καλύτερο. Συμφωνώ με όλες τις κοπέλες και θα δεις που οι επόμενες βαφτίσεις θα γίνουν απόγευμα.

Να σου ζήσει!!! Θα είσαι μία τέλεια και κουκλάρα μαμά και θα είναι η καλύτερη βάφτιση!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

η ωρα η καλη να ειναι και να σας ζησει, και εγω τον δικο μου απογευμα τον βαπτισα στις 7 στις 21 ιουλιου τελειες φωτο και γλεντι μετα μεχρι πρωιας χωρις το αγχος της αλλης μερας εφοσον δεν ειναι εργασιμη, μην φοβασαι τιποτα καλη επιτυχια και καλα να περασετε!!!!!

καθε μερα ολο και περισσοτερες εκπληξεις....

Link to comment
Share on other sites

και εγώ τα ίδια συνάντησα. τη βαπτίζω το άλλο σάββατο στις 18.00 και ακουσα ένα σωρό...το μόνο "προβλημα" είναι ότι σάββατο γίνονται και γάμοι και καποιοι απο τους καλεσμένους πρέπει να επιλέξουν. αυτοι που θέλουν να έρθουν θα έρθουν. πιστευω και εγώ αλλιως τρως και χορεύεις βράδυ και αλλιώς μεσημέρι. δωσαμε ένα σωρο λεφτα για το χώρο, να μην το ευχαριστηθούμε βρε παιδί μου; άλλοι είπαν η βάπτιση είναι για παιδια και καλύτερα να γίνεται μεσημέρι, εξαρτάται και απο το πρόγραμμα του μωρου όμως. όσον αφορά τα υπολοιπα παιδάκια, πήρα φουσκωτό πύργο για να παίξουν και ίσως βάλω κλόουν.

τωρα τα αποτελέσματα θα δειξουν το σάββατο.....μακαρι να πανε όλα καλά

Link to comment
Share on other sites

κορίτσια έγινε η βάφτιση και όλα πήγαν σούπερ, οι καλεσμένοι κατενθουσιασμένοι! η δε μκρή δεν έκλαψε καθόλου ίσα ισα που γκρίνιαξε όταν μπήκε στο νερό..θα ανεβάσω σύντομα φώτο

 και αποθηλασε επιτελους!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

κορίτσια έγινε η βάφτιση και όλα πήγαν σούπερ, οι καλεσμένοι κατενθουσιασμένοι! η δε μκρή δεν έκλαψε καθόλου ίσα ισα που γκρίνιαξε όταν μπήκε στο νερό..θα ανεβάσω σύντομα φώτο

 

να σας ζησει η μικρουλα Ζωιτσα να την χαιρεστε και να την καμαρωνετε γερη και ευτυχισμενη!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...