Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΠΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΗΛΘΕ; (τεραστια κοκκινη μελανια)

Recommended Posts

Εχω πολύ καιρό να μπω στο φορουμ και πραγματικά μου λείψατε.

Τωρα που πηγαμε στην Θεσσαλονικη για Πασχα, πηγαμε σε ενα φιλο του αντρα μου που εχει μια μπουμπου τωρα σχεδον 4 μηνων.

Μας ειχε στειλει φωτογραφιες οταν γεννηθηκε και το αριστερο της προσωπακι ειχε μια τεραστια κοκκινη μελανια. Το ειχα ξαναδει αυτο και ξερω οτι στις περισσοτερες φορες αποροφαται μεγαλωνοντας το παιδι.

Τη μερα που ειναι να παμε επισκεψη, μας καλει ενας φιλος του αντρα μου και μας λεει οτι να μην τρομαξουμε οταν δουμε το μωρο και μας ξεφυγει κανενα σχολιο. Εμεις το συζητουσαμε, μη ξεροντας τι θα δουμε, και μας φανηκε χαζο γιατί δεν μπορουσαμε να φανταστουμε...

Οταν ειδα τη μπουμπου.... πάγωσα.... ήθελα να βαλω τα κλαμματα. Ολο το αριστερο προσωπακι οχι απλα παραμορφωμενο αλλά πραγματικά τουλάχιστον τριπλάσιο σε ογκο απο το πρηξιμο. Το στοματακι της ήταν τοσο παραμορφωμενο που οχι μονο πιπιλα δεν παιρνει αλλά αλλού ειναι το πανω χειλος αλλου το κατω. Δεν θελω να περιγραψω αλλο, η εικονα ηταν σοκαριστικη. Ειλικρινα δεν ξέρω πως αντεξε αυτη η μανα οταν το ειδε το μωρο της ετσι.

Θελω λοιπον αν καποιος ξέρει κάτι. Οι γιατροι της ειπαν πως οταν ακομη κυοφορουσε δημιουργηθηκε αυτο το προβλημα γιατι μια φλεβα που βρισκεται στο αυτακι της μικρης πιεζοταν, εστελνε περισσοτερο αιμα στο αριστερο μερος του προσωπου και δημιουργηθηκε η μελανια. Τωρα αυτο εχει αρχισει να εξωτερικευεται αφου το προσωπακι πρηζεται, ανοιγει πληγες και τρεχει το αιμα.... Της εχουν κανει ολες τις εξετασεις σε ολες τις παιδο- ειδικοτητες και τωρα της κανουν καποιες ενεσεις. Τους εδωσαν 6 μηνες για να γινει το μωρο εντελως καλα.

Μηπως καποια απο εσας το εχει αντιμετωπισει ή ακουσει κατι σχετικο; Πραγματικα στεναχωρεθηκα με αυτο που ειδα, και θα ηθελα να τη βοηθησω...

Και στεναχωρεθηκα που ειχα και τον μικρο μου, ο οποιος μολις με ειδε με τη μπεμπα αγκαλια με ρωτησε γιατι ειναι ετσι το μωρακι μαμα....;

Διαφημίσεις

αιμαγγείωμα ναι ήταν στην αρχη αλλά μετα αρχισε να εξωτερικευεται. Ειναι πραγματικα πολυ ασχημο οχι στην οψη μονο αλλά στην αισθηση οτι μιλαμε για μια ψιχουλα 4μηνων που γεννηθηκε ετσι...

Διαφημίσεις

Αχ τι είναι αυτά που λες; Και στεναχωριέμαι εγώ που η μικρή μου έχει ένα αιμαγγείωμα κάτω χείλους; Ντροπή μου! Περαστικά στο μωράκι και εύχομαι να περάσει γρήγορα.

line_test_beg_girl_time_1214539200_text_c720c1ebe5eedcede4f1e12d20c5ebddede720eceff520e5dfede1e9.gif

Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Πάλι καλά που είναι περάστικό. Ευχομαι γρήγορή και καλή ανάρωση για το μπεμπάκι.

Kiki + George = Panagiotis + Maria

πρωτη φορα το ακουω αυτο.ευχομαι να φυγει πολυ πιο συντομα απο το εξαμηνο

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!