Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

38 εβδομαδα και γεννα;

Recommended Posts

κοριτσια γειασας!

ειμαι στην 38 εβδομαδα και ογιατρος μου μου ειπε οτι το μωρο κατεβηκε κατω και το ανοιγμα της μητρας ειναι μαλακο!

η κοιλια μου εχει κατεβει αρκετα χαμηλα και τα πονακια μου τα εχω αραια και που!

ο γιατρος μου επισης μου ειπε οτι αν δεν με δει την αλλη εβδομαδα να εχω μια καλη γεννα!

υπαρχει δηλαδη περιπτωση να γεννησω και τωρα;

τον γιο μου που τον γεννησα πριν 10 χρονια ηταν με προκληση και στην 42 εβδομαδα!!!!

ειχα την εντυπωση επειδη ειναι μεγαλο το διαστημα με την πρωτη γεννα, θα ειναι ξανα το ιδιο!

.png74mmp1.png

Διαφημίσεις

Με το καλό να γεννήσεις και να χαίρεσαι και το παιδάκι σου.

Από όσο γνωρίζω στην δευτερη γέννα εστω και αν εχει περασει πολύ καιρός από την πρώτη γεννάς πιο γρήγορα (σε εβδομαδες).

Και εγώ στην 38 εβδομάδα γέννησα (βεβαια λόγω προβλήματος) και η μικρή μου είναι μια χαρα.

dhtZp3.png

κοριτσια γειασας!

ειμαι στην 38 εβδομαδα και ογιατρος μου μου ειπε οτι το μωρο κατεβηκε κατω και το ανοιγμα της μητρας ειναι μαλακο!

η κοιλια μου εχει κατεβει αρκετα χαμηλα και τα πονακια μου τα εχω αραια και που!

ο γιατρος μου επισης μου ειπε οτι αν δεν με δει την αλλη εβδομαδα να εχω μια καλη γεννα!

υπαρχει δηλαδη περιπτωση να γεννησω και τωρα;

τον γιο μου που τον γεννησα πριν 10 χρονια ηταν με προκληση και στην 42 εβδομαδα!!!!

ειχα την εντυπωση επειδη ειναι μεγαλο το διαστημα με την πρωτη γεννα, θα ειναι ξανα το ιδιο!

Καλησπέρα και από μένα.

Γιατί ανυσηχείς και προβληματίζεσαι, αφού είσαι ήδη 38 εβδομάδων και το μωρό δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

Σου ευχόμαστε να γεννήσεις με το καλό και μην αγχώνεσαι, γιατί όλα θα πάνε καλά και το καινούριο μωρό θα είναι σαν μπιμπελό στο σπίτι σας.

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ, Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΗ!!!!

καλημερα και σας ευχαριστω!

το αγχος ειναι αν καταλαβω τους πονους, αν σπασουν τα νερα και δεν το καταλαβω...

εχω διαβασει διαφορα οτι πρεπει να πας ξαπλα για να μην τυληχτει το μωρο κ.τ.λ..

ενω στο πρωτο μου παιδι ημουν μεσα στο νοσοκομειο και δεν ειχα τετοιες σκεψεις....

οταν ερθει η ωρα μαλλον θα ειμαι ψυχραιμη!!!

.png74mmp1.png

Διαφημίσεις