Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πρόταση για γλειφιτζούρια

sol

Recommended Posts

Για όσες σας αρέσουν τα πιο κλασικά γλειφιτζούρια κι όχι αυτά που κυκλοφορούν τελευταία, σας επισυνάπτω τον παρακάτω σύνδεσμο που βρήκα κι ενθουσιάστηκα. Κυκλοφορούν και στην Ελλάδα, στη γειτονιά μου τα βρήκα 0,35 €.

http://www.twinklecandy.com/

Φίλιππος 1-9-2006 \\ Ιάσονας 3-3-2009 \\ Σαββίνα και Χρυσήλια 7-1-2010

Διαφημίσεις

Αρχικά τα είδα στο κέντρο, σε ένα κατάστημα που πουλά καραμέλες και ζαχαρωτά και ξηρούς καρπούς και λοιπά, στο Σύνταγμα είναι, νομίζω η οδός λέγεται Καραγεώργη Σερβίας αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρη. Αυτή που ξεκινάει δίπλα από το Public. Μου άρεσαν και τα πρόσεξα και μετά τα βρήκα και στη γειτονιά μου, σε ένα ζαχαροπλαστείο. Έτσι μου 'ρχεται να πάρω από τώρα για τα βαφτίσια του Ιάσωνα! Από γεύση όμως δεν ξέρω τι λένε, θα αγοράσω μερικά και θα σας πω.

Διαφημίσεις

Ναι, μικρούλια είναι... δεν έχω και κανένα εδώ να τα μετρήσω, τα φάγαμε!!! Τελικά κι από γεύση είναι πολύ καλά. Δεν είναι για να κάνουν μπούγιο (τι λέξη! πρώτη φορά τη γράφω!), αυτό είναι αλήθεια. Αλλά λόγω της τιμής, και δεν ξοδεύεσαι και κάνεις την κίνηση να δώσεις κάτι παραπάνω στους καλεσμένους.

sol τα βρήκες 0,30 στο κατάστημα που λές στο κέντρο? η στο ιντερνετ στην σελίδα που αναφέρεις?

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

παιδια αυτα τα γλυφιτχουρια τα χρησιμοποιω στις βαφτισεις που κανω και ειαι ωραια μπορει η καραμελα να ειναι μικρη ομως το κονταρι ειναι σαν πλαστκο μαλακο σωληνακι και αρκετα μακρυ ειναι ωραια συσκευασμενα σε ζελατινα με την επωνθυμια επανω και αρκετα γευστικα, ειναι απο τα πιο ντελικατα και οικονομικα που κυκλοφορουν

P3Ko.jpgNDT5.jpg

παιδια αυτα τα γλυφιτχουρια τα χρησιμοποιω στις βαφτισεις που κανω και ειαι ωραια μπορει η καραμελα να ειναι μικρη ομως το κονταρι ειναι σαν πλαστκο μαλακο σωληνακι και αρκετα μακρυ ειναι ωραια συσκευασμενα σε ζελατινα με την επωνθυμια επανω και αρκετα γευστικα, ειναι απο τα πιο ντελικατα και οικονομικα που κυκλοφορουν

dreamcathcer, αυτά τα γλυφειτζούρια που λες τα φτιάχνεις εσύ ή τα προμηθεύεσαι απο κάποιο κατάστημα γιατί με ενδιάφερει να έχω και εγώ στις μπομπονιέρες των παιδιών κάτι αντίστοιχο.

ευχαριστώ.

wobz4vsv31g4fym5.png

dreamcathcer, αυτά τα γλυφειτζούρια που λες τα φτιάχνεις εσύ ή τα προμηθεύεσαι απο κάποιο κατάστημα γιατί με ενδιάφερει να έχω και εγώ στις μπομπονιέρες των παιδιών κάτι αντίστοιχο.

ευχαριστώ.

αυτα τα γλυφιτζουρια τα εισαγω οχι δεν τα φτιαχνω, ομως ειναι πανευκολο να φτιαξεις οτι θελεις, εχω στο εργαστηριο θηκες για κατασκευη γλυφιτζουριων, μπορεις να φτιαξεις με σχεδιο απο νεραιδα μεχρι καρδια..μονο χρονο να εχεις χαχχααχχα

P3Ko.jpgNDT5.jpg

Διαφημίσεις

αυτα τα γλυφιτζουρια τα εισαγω οχι δεν τα φτιαχνω, ομως ειναι πανευκολο να φτιαξεις οτι θελεις, εχω στο εργαστηριο θηκες για κατασκευη γλυφιτζουριων, μπορεις να φτιαξεις με σχεδιο απο νεραιδα μεχρι καρδια..μονο χρονο να εχεις χαχχααχχα

επειδή για να πω την αλήθεια μου δεν προλαβαίνω ούτε τουαλέτα να πάω λόγω ότι φτιάχνω προσκλητήρια και μπομπονιέρες ενηλίκων και παιδιών μπορείς να μου πεις πόσο κοστίζουν και αν στέλνεις σε Αθήνα;

ευχαριστώ

wobz4vsv31g4fym5.png

επειδή για να πω την αλήθεια μου δεν προλαβαίνω ούτε τουαλέτα να πάω λόγω ότι φτιάχνω προσκλητήρια και μπομπονιέρες ενηλίκων και παιδιών μπορείς να μου πεις πόσο κοστίζουν και αν στέλνεις σε Αθήνα;

ευχαριστώ

...και σε μένα...

t6c4p3.pngXRnsp2.png

sol τα βρήκες 0,30 στο κατάστημα που λές στο κέντρο? η στο ιντερνετ στην σελίδα που αναφέρεις?

Συγνώμη για την καθυστέρηση, δεν έμπαινα στο φόρουμ αυτόν τον καιρό... 0,35 τα βρήκα στο κατάστημα, όχι στο ίντερνετ.

• 5 weeks later...

Διαφημίσεις