sol Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 Για όσες σας αρέσουν τα πιο κλασικά γλειφιτζούρια κι όχι αυτά που κυκλοφορούν τελευταία, σας επισυνάπτω τον παρακάτω σύνδεσμο που βρήκα κι ενθουσιάστηκα. Κυκλοφορούν και στην Ελλάδα, στη γειτονιά μου τα βρήκα 0,35 €. http://www.twinklecandy.com/ Quote Φίλιππος 1-9-2006 \\ Ιάσονας 3-3-2009 \\ Σαββίνα και Χρυσήλια 7-1-2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikias Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 Καλησπέρα. Μπήκα στο site & είναι όντως πολύ χαριτωμένα. Εσύ πού τα βρήκες εδώ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELISA Posted May 8, 2009 Share Posted May 8, 2009 Καλησπέρα. Μπήκα στο site & είναι όντως πολύ χαριτωμένα. Εσύ πού τα βρήκες εδώ? ...Ναι, πες μας, που? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sol Posted May 8, 2009 Author Share Posted May 8, 2009 Αρχικά τα είδα στο κέντρο, σε ένα κατάστημα που πουλά καραμέλες και ζαχαρωτά και ξηρούς καρπούς και λοιπά, στο Σύνταγμα είναι, νομίζω η οδός λέγεται Καραγεώργη Σερβίας αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρη. Αυτή που ξεκινάει δίπλα από το Public. Μου άρεσαν και τα πρόσεξα και μετά τα βρήκα και στη γειτονιά μου, σε ένα ζαχαροπλαστείο. Έτσι μου 'ρχεται να πάρω από τώρα για τα βαφτίσια του Ιάσωνα! Από γεύση όμως δεν ξέρω τι λένε, θα αγοράσω μερικά και θα σας πω. Quote Φίλιππος 1-9-2006 \\ Ιάσονας 3-3-2009 \\ Σαββίνα και Χρυσήλια 7-1-2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aggeloudia Posted May 11, 2009 Share Posted May 11, 2009 πολύ ιδιαιτερα φαινονται αλλά ποσο μεγάλα ειναι...γιατι 0,30 μαλλον θα ειναι μια σταλιά...για πες...για πες... Quote Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sol Posted May 13, 2009 Author Share Posted May 13, 2009 Ναι, μικρούλια είναι... δεν έχω και κανένα εδώ να τα μετρήσω, τα φάγαμε!!! Τελικά κι από γεύση είναι πολύ καλά. Δεν είναι για να κάνουν μπούγιο (τι λέξη! πρώτη φορά τη γράφω!), αυτό είναι αλήθεια. Αλλά λόγω της τιμής, και δεν ξοδεύεσαι και κάνεις την κίνηση να δώσεις κάτι παραπάνω στους καλεσμένους. Quote Φίλιππος 1-9-2006 \\ Ιάσονας 3-3-2009 \\ Σαββίνα και Χρυσήλια 7-1-2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
annina Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 sol τα βρήκες 0,30 στο κατάστημα που λές στο κέντρο? η στο ιντερνετ στην σελίδα που αναφέρεις? Quote Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DREAMCATCHER Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 παιδια αυτα τα γλυφιτχουρια τα χρησιμοποιω στις βαφτισεις που κανω και ειαι ωραια μπορει η καραμελα να ειναι μικρη ομως το κονταρι ειναι σαν πλαστκο μαλακο σωληνακι και αρκετα μακρυ ειναι ωραια συσκευασμενα σε ζελατινα με την επωνθυμια επανω και αρκετα γευστικα, ειναι απο τα πιο ντελικατα και οικονομικα που κυκλοφορουν Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiko Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 παιδια αυτα τα γλυφιτχουρια τα χρησιμοποιω στις βαφτισεις που κανω και ειαι ωραια μπορει η καραμελα να ειναι μικρη ομως το κονταρι ειναι σαν πλαστκο μαλακο σωληνακι και αρκετα μακρυ ειναι ωραια συσκευασμενα σε ζελατινα με την επωνθυμια επανω και αρκετα γευστικα, ειναι απο τα πιο ντελικατα και οικονομικα που κυκλοφορουν dreamcathcer, αυτά τα γλυφειτζούρια που λες τα φτιάχνεις εσύ ή τα προμηθεύεσαι απο κάποιο κατάστημα γιατί με ενδιάφερει να έχω και εγώ στις μπομπονιέρες των παιδιών κάτι αντίστοιχο. ευχαριστώ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DREAMCATCHER Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 dreamcathcer, αυτά τα γλυφειτζούρια που λες τα φτιάχνεις εσύ ή τα προμηθεύεσαι απο κάποιο κατάστημα γιατί με ενδιάφερει να έχω και εγώ στις μπομπονιέρες των παιδιών κάτι αντίστοιχο.ευχαριστώ. αυτα τα γλυφιτζουρια τα εισαγω οχι δεν τα φτιαχνω, ομως ειναι πανευκολο να φτιαξεις οτι θελεις, εχω στο εργαστηριο θηκες για κατασκευη γλυφιτζουριων, μπορεις να φτιαξεις με σχεδιο απο νεραιδα μεχρι καρδια..μονο χρονο να εχεις χαχχααχχα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiko Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 αυτα τα γλυφιτζουρια τα εισαγω οχι δεν τα φτιαχνω, ομως ειναι πανευκολο να φτιαξεις οτι θελεις, εχω στο εργαστηριο θηκες για κατασκευη γλυφιτζουριων, μπορεις να φτιαξεις με σχεδιο απο νεραιδα μεχρι καρδια..μονο χρονο να εχεις χαχχααχχα επειδή για να πω την αλήθεια μου δεν προλαβαίνω ούτε τουαλέτα να πάω λόγω ότι φτιάχνω προσκλητήρια και μπομπονιέρες ενηλίκων και παιδιών μπορείς να μου πεις πόσο κοστίζουν και αν στέλνεις σε Αθήνα; ευχαριστώ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELISA Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 επειδή για να πω την αλήθεια μου δεν προλαβαίνω ούτε τουαλέτα να πάω λόγω ότι φτιάχνω προσκλητήρια και μπομπονιέρες ενηλίκων και παιδιών μπορείς να μου πεις πόσο κοστίζουν και αν στέλνεις σε Αθήνα;ευχαριστώ ...και σε μένα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyni Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 και σε εμενα παρακαλω!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sol Posted May 22, 2009 Author Share Posted May 22, 2009 sol τα βρήκες 0,30 στο κατάστημα που λές στο κέντρο? η στο ιντερνετ στην σελίδα που αναφέρεις? Συγνώμη για την καθυστέρηση, δεν έμπαινα στο φόρουμ αυτόν τον καιρό... 0,35 τα βρήκα στο κατάστημα, όχι στο ίντερνετ. Quote Φίλιππος 1-9-2006 \\ Ιάσονας 3-3-2009 \\ Σαββίνα και Χρυσήλια 7-1-2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
monbebe Posted June 21, 2009 Share Posted June 21, 2009 υπαρχουν πουθενα αυτα τα γλυφιτζουρια http://www.twinklecandy.com/cgi/commerce.cgi?preadd=action&key=C00TC14B ? Quote me and my men... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts