Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μπουμπουνιερες παπουτσακια

bebarakos

Recommended Posts

Ηρθε ο καιρος να βαφτισουμε το μπεμπαρακο μας. Σε μια πρωτη ερευνα αγορας επεσα πανω σε μπουμπουνιερες παπουτσακια http://an-agapas.gr/ αλλα ειναι πολυ ακριβες. Μηπως ξερετε που μπορω να βρω παρομοια φτηνα παπουτσακια στη θεσσαλονικη για να τις φτιαξω μονη μου;

Διαφημίσεις

Ηρθε ο καιρος να βαφτισουμε το μπεμπαρακο μας. Σε μια πρωτη ερευνα αγορας επεσα πανω σε μπουμπουνιερες παπουτσακια http://an-agapas.gr/ αλλα ειναι πολυ ακριβες. Μηπως ξερετε που μπορω να βρω παρομοια φτηνα παπουτσακια στη θεσσαλονικη για να τις φτιαξω μονη μου;

δεν ξερω αν μπορείς να βρεις κατι παρόμοιο αλλά επειδή τα συγκεκριμένα τα είδα απο κοντά, σίγουρα δεν άξιζαν τον κόπο τα λεφτά τους, ήταν πολύ μικρά!

80ffc6ceff.png[/url]59b611aa66.png

στα jumbo κανονικα παπουστακια μωρουδιακα και δεν χρειαζετε να βαλεις 2 εχω δει και προσκλητηριο και μπομπο με ενα κι ειναι τελειο... εγω ετσι ειχα σκεφτει οτι θα εκανα αλλα τελικα δεν ταιριαζει με το θεμα μου

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

στα jumbo κανονικα παπουστακια μωρουδιακα και δεν χρειαζετε να βαλεις 2 εχω δει και προσκλητηριο και μπομπο με ενα κι ειναι τελειο... εγω ετσι ειχα σκεφτει οτι θα εκανα αλλα τελικα δεν ταιριαζει με το θεμα μου

προσκλητηριο με παπουτσακι; πως ηταν; ποσο ειχαν τα παπουτσακια στο τζαμπο;

Διαφημίσεις

Guest happymama2

Κι εγώ προς τα εκεί προσανατολιζόμουν bebarako, στα παπουτσάκια που είδα στο Αν-Αγαπάς, αλλά είναι πολύ ακριβά. Δεν ξέρω αν στην πόλη μας έχει τέτοια σχέδια ή τα δουλεύουν μόνο στην Αθήνα. Θα κάνω μία έρευνα αγοράς αυτές τις μέρες και αν τα βρω πουθενά θα σε ενημερώσω. Πάντως, είναι μεν ακριβά αλλά είναι τέλεια...

ναι, συμφωνώ. αριστουργήματα είναι. τα είχα σταμπάρει και εγώ αλλά φυσικά κοστίζουν...οικονομικότερα είδα στο "ροζ-σιελ", έχουν και ιστοσελίδα. στα τσάμπο βρήκα και με 2ε, στο τέλος όμως πάλι θα βγουν ακριβά. βάλε τουλι, κουφέτα, κορδέλες....

Προβληματιζομαι! Ειναι μεγαλο το κοστος αλλα μου αρεσουν πολυ! Και δυστυχως οτι βλεπω ειναι ροζ! Οτι μου αρεσει ειναι ροζ γμτ τιποτα ωραιο δεν βγαζουν για αγορακια;;;;;

Τεσπα ειδα στο τζαμπο καποια μπλε με στρασακια και φιογκακι λευκο οργαντζα. Λετε να πειραζει που μοιαζει με κοριτσιστικο παπουτσακι;

Guest happymama2

Εχω πάθει την πλάκα μου με τα παπουτσάκια και τα ψάχνω στην πόλη μας. Μία φίλη από το forum είχε την καλοσύνη να μου δώσει το τηλέφωνο από ένα μαγαζί που έκανε τις μπομπονιέρες-τσαντάκια. Τηλεφώνησα και μου είπαν ότι έχουν και παπουτσάκια. Αύριο κατά πάσα πιθανότητα θα πάω και θα σε ενημερώσω.

Διαφημίσεις

Βρηκα πλεκτα, βρηκα βαμβακερα βρηκα κεραμικα και γυαλινα αλλα δεν βρισκω πουθενα αυτα τα παπουτσακια. Καλα ειμαι για γελια να τρεχω σαν την τρελη με το τυπομενο παπουτσακι στο χερι και να ρωταω απο Αμπελοκηπους μεχρι Μαρτιου!

Happymama κι εγω θα ξαναψαξω.