Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ;;;;;;;;;;

παπί

Recommended Posts

Σε περίπου 1 μήνα βαφτίζουμε τη μπέμπα μας και σήμερα για πρώτη φορά κοίταξα για βαφτιστικά ρουχάκια μια και εκεί που πήγα για τις μπομπονιέρε είχε υπέροχα βαφτιστικά...επειδή όμως δεν έχω κάνει καθόλου έρευνα αγοράς και προβληματίζομαι αν θα πω στη νονά μας οτι είδα κάτι που με ενθουσίασε θα ήθελα να μου πείτε με βαση την εμπειρία σας αν είναι ακριβό το εξής πακέτο: φουστανάκι, μπολερό, καπέλο, παπουτσάκια, εσώρουχα, λαδόπανα, λαμπάδα(που μετά γίνεται φωτιστικό δαπέδου) και κουτί 750 ευρω....για πείτε γνώμες μανούλες και νονές!!!

Διαφημίσεις

Γεια σου παπί! Κ εμείς ετοιμαζόμαστε για βάφτιση. Έχουμε κλέισει εκκλησία κ μαγαζί. Μέσα στη βδομάδα θα αρχίσουμε να ρίχνουμε καμιά ματιά κ στα υπόλοιπα!

Θα μπορούσες να μου πεις πού έκλεισες μπομπονιέρες κ πού είδες για βαφτιστικά;

Κ τί τιμές παίζουν στις μπομπο κ στα προσκλητήρια (αν έχεις κάνει)

πολυ καλή τιμή. Εμείς βαφτιστήκαμε εχθες και τα βαπτιστικά τα πήραμε απο Τη Λίνα Πινάτση στη Μητροπόλεως(θεσ/νίκη). 780 € μας βγήκανε.

Διαφημίσεις

ναι είναι καλή τιμή. εμεις τα πήραμα απο φρατίνα και μας κόστισαν σχεδόν το ίδιο. βλέπεις ένα μπολερο μια σταλίτσα και το έχουν 80ε....τσ τσ τσ τσ

Κατά την γνώμη μου, είναι μία μέση έως ακριβή τιμή. Σίγουρα, υπάρχουν πολύ πιο οικονομικά (400€ για παράδειγμα) και πιο ακριβά (1000€ έχω ακούσει στην bambineria).

Αν σου φαίνονται ακριβά, μπορείς να το ψάξεις κι άλλο.

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Εξαρτάται τι αγοράζεις με αυτή την τιμή. Δηλαδή το φορεματάκι είναι 100% μεταξωτό, τα λαδόπανα και εσώρουχα πολύ καλής ποιότητας (σατέν ή μεταξωτά), μαρτυρικά συνηθισμένα ή κάτι το ιδιαίτερο; Όλα αυτά νομίζω ότι προσδιορίζουν το εάν είναι ακριβή η τιμή. Τα δικά μας ας πούμε (εάν θες να συγκρίνεις) με μεταξωτό φόρεμα Letante, σατέν εσώρουχα και απλά μαρτυρικά 680 ευρώ αρχική τιμή-580 ευρώ τελική. Νομίζω πως αξίζει να το ψάξεις και άλλο.

Κατά την γνώμη μου, είναι μία μέση έως ακριβή τιμή. Σίγουρα, υπάρχουν πολύ πιο οικονομικά (400€ για παράδειγμα) και πιο ακριβά (1000€ έχω ακούσει στην bambineria).

στην bambineria πηγα κι εγω πριν παω στην Πινάτση αλλα το θέμα ειναι οτι σε αναγκάζουν να παρεις απο εκεί όλο το σετ. Εμενα για παραδειγμα μου αρεσε ενα φορεματακι το οποίο ηταν ακριβο 400 € αλλα δεν μου αρεσε το μπολερο που ειχε σαν σετ οπως και το κουτι το οποιο ηταν παρα πολύ απλό και δεν αξιζε τα λεφτα που εδινες.το πιο φθηνο πακετο στα Bambineria ηταν 1000

Διαφημίσεις

Στη δική μας περίπτωση φόρεμα,μπολερό,παπούτσια,λαμπάδα με τα κεράκια,λαδόπανα,εσώρουχα,220 μαρτυρικά (παραμάνα με κορδελίτσα,σταυρουδάκι και το αρχικό του ονόματος του μωρού),και ενα κουτί δερμάτινο τύπου μπαούλο 1200 euro.Ολα είναι πολύ ωραία ,αλλά εμένα μου φαίνονται αρκετά τα χρήματα.Βέβαια η νονά ήθελε να τα πάρει.Οπότε........

παπί για ποιό μαγαζί μιλάς?

Θα γίνει νονός ο άντρας μου και ψάχνω για μαγαζιά που να μην είναι πανάκριβα αλλα να μην είναι και αρκετά φτηνά...Εχουμε αποφασίσει οτι αν μπορούμε και θέλουμε θα κάνουμε άλλο ενα βαφτιστήρι οπότε θέλουμε κάτι καλό...Η crysa.ps πρότεινε την Λίνα Πινάτση στα χρήματα που θέλω να διαθέσω για το ολο πακέτο.

Αν μπορείς πες μου κι εσυ το μαγαζί που είδες τα βαφτιστικά κ που είναι γιατι εκτος απο τα πολυ γνωστα μαγαζιά δεν ξερω και πολλα απο διευθυνσεις!

Τα μωράκια είναι τα ωραιότερα άνθη.......

οσο κοιτάζω βρε κορίτσια πιο ακριβα βρίσκω! marita, σημερα πχ ειδα ενα πολυ ωραίο σύνολο της Letante με όλα τα παρελκόμενα 800 ευρω!! αυτά μου φαίνονται πολλά λεφτά αν και μου άρεσαν πολύ...δεν ξέρω αν η συγκεκριμένη εταιρία είναι ακριβή ή αν το μαγαζϊ παίζει με τις τιμές ανάλογα....katsampaki το μαγαζί είναι στην Κηφισιά Μένη Ρογκότη..έχει και σελίδα στο ιντερνετ..ειπα να μην το πω μην κατηγορηθώ για διαφήμιση αλλά είπαμε τόσα ονόματα τώρα, εκεί θα κολλήσουμε!

Κατά την γνώμη μου, είναι μία μέση έως ακριβή τιμή. Σίγουρα, υπάρχουν πολύ πιο οικονομικά (400? για παράδειγμα) και πιο ακριβά (1000? έχω ακούσει στην bambineria).

1000 για μπαμπινερια ειναι πολύ φθηνα...

δεν εχει τετοιες τιμες...

ξεκινανε απο 1000 και πάνε και πάνε και πάνε!!!!!!!!!!!!

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

1000 για μπαμπινερια ειναι πολύ φθηνα...

δεν εχει τετοιες τιμες...

ξεκινανε απο 1000 και πάνε και πάνε και πάνε!!!!!!!!!!!!

Μία συνάδελφός μου, που βαφτίζει το αγοράκι της, μου είπε ότι τα πήρε όλα απο την bambineria με 900€ (με απλό κουτί και απλή λαμπάδα).

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Βαπτησα την Κυριακη την κορη μου

της πειραν οι νονες της

φορεμα πολυ ωραιο μπολερο ,λαμπαδα,λαδοπανα κλπ

παπουτσια ΜΑΚΗΣ ΤΣΕΛΙΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ 450 ΕΥΡΩ

πολυ καλη τυμη

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

Βαπτησα την Κυριακη την κορη μου

της πειραν οι νονες της

φορεμα πολυ ωραιο μπολερο ,λαμπαδα,λαδοπανα κλπ

παπουτσια ΜΑΚΗΣ ΤΣΕΛΙΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ 450 ΕΥΡΩ

πολυ καλη τυμη

όντως πολύ καλή τιμή. Που τα βρήκαν;

οσο ρωτησα και εψαξα εδω στην επαρχια οι τιμες για πληρες πακετο δεν ξεπερνουν τα 600€.εκτος αν μιλατε αποκλειστικα για επωνυμα

Μια φιλη μου στην επαρχια βρηκε με 600 ευρω ολο το πακετο. Στην Αθηνα ειναι πιο ακριβα νομιζω. Αν κ αν ψαξεις υπαρχουν μαγαζια με ποιο φτηνα πακετα, οχι ομως επωνυμα.

Για την μικρη μου νομιζω οτι η νονα εδωσε γυρω στο χιλιαρικο για βαφτιστικα. Αν ειναι για αγορακι ειναι πιο φτηνα νομιζω... Θελει ψαξιμο αν δε θες να δωσεις πολλα (που για μενα δεν αξιζει κιολας...καλυτερα να τα δωσεις στο σταυρο)

Παντως εγω δεν ειπα τιποτα στη νονα. Την αφησα μονη της να διαλεξει, ουτε κ πηγα μαζι της γιατι δε θα αισθανομουν ανετα να της πω εγω τι να παρει..

όντως πολύ καλή τιμή. Που τα βρήκαν;

ΟΝΤΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ

ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΩΡΑ ΔΕ ΠΟΛΙΡΩΤΙΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΥΜΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ ΜΟΥ

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!