Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

NA ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ???

ΕΧΕΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ PAMPERS EASY UP? ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΟ, ΣΑ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΘΕΤΗ ΣΤΟ ΠΑΜΠΕΡΣ, ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ?

tn?sid=3721117070&mid=AIsKDNkAABLhSOXwJAz0dywE45w

Διαφημίσεις

κάποια στιγμή σε διακοπές δεν βρήκα πάνες κλασσικές και τις πήρα. Απ'ότι θυμαμαι το αυτοκόλλητο είναι για να κλείνεις τη λερωμένη πανα όταν την βγάζεις.(εκτός κι αν κάνω λάθος!) Εμένα πάντως νομίζω δεν με βολεύουν. Αν και -εν τω μεταξύ- ο γιος μου περπατάει έχω την εξής απορία: ειδικά στο βγάλσιμο πάνας..πώς να το θέσω...δεν υπάρχει κινδυνος να γεμίσει ο τόπος;;

Ναι,το αυτοκολλητο ειναι για να τυλιγεις την πανα και να κλεινει χωρις τον κινδυνο να ξανα-ανοιξει......

Ο καλυτερος τροπος για να την βγαλεις,ειναι το παιδι να ειναι ξαπλωμενο και να σκισεις τα πλαινα (οπως και με τις πανες που δεν ειναι βρακακια,αλλιως και το παιδι λερωνεται και μπορει να.....χυθει το περιεχομενο :wink:).Βασικα οι πανες βρακακια "προετοιμαζουν" το παιδι για την τουαλετα,απλα ο κινδυνος "ατυχηματων" ειναι παντα ανοιχτος...:? και για αυτο χρησιμοποιουμε μεταβατικα πανα και οχι κατ'ευθειαν βρακακι.Επισης βολευει πολυ και το παιδι στο θεμα κινησης και εκπαιδευσης(ανεβοκατεβαινει ευκολα και μπορει να μαθει ετσι να πηγαινει μονο του τουαλετα σιγα-σιγα...).Αυτο απο την δικια μου εμπειρια...:-D

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ , ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΟ ΣΑ ΤΟ ΜΠΟΥΦΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΠΟΣΟ ΧΑΖΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΙ , ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΕΛΕΙΩΣ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟΤΕ? ??? ΜΗΠΩΣ ΠΟΛΛΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΙΓΓΕΙ? (....)

ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ , ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΕΒΑΖΑ ΤΙΣ ΜΟΒ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΤΙΣ ΛΕΝΕ

ΑΛΛΑ ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΠΟΡΟΦΗΤΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΚΑΚΙΑ

ΚΑΤΣΙΚΟΥΛΑΣ ΔΕ ΛΕΡΩΝΩΜΑΣΤΕ , ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΜΕ "ΑΠΩΛΕΙΕΣ"

tn?sid=3721117070&mid=AIsKDNkAABLhSOXwJAz0dywE45w