Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗ Β.ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ. Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 20 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΕΣ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΗΝ Β.ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ? ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ? ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΝΕΣ?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


εγγραφες στους δημοσιους παιδικους σταθμους ειναι 15/5 με 15/6 πρεπει να πας ενα πρωινο απο εκει να σου πουν τι θελουν ακριβως σιγουρα θελουν εκκαθαριστικο και να δουλευεις ... παντως σιγουρα θα σου πουν να εχει κοψει πανα και τα παιρνουν απο 2 1/2 χρονων οχι νωριτερα εκτος αν ειναι βρεφονηπιακος σταθμος πραμα που στο δημοσιο ειναι λιγο δυσκολο ... μια βολτα κατα της 10 απο εκει θα σου λυσει τις αποριες στειλε κανα γνωστο σου αν δεν μπορεις εσυ!!!

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα.Δυο πολυ δικους μου ανθρωπους εχω που πηγαινουν τα παιδια τους στον παιδικο σταθμο που σε ενδιαφερει. Λενε τα καλυτερα. Καινουριο κτιριο. Φοβερο φαγητο (μεσογειακη διατροφη) πολυ νοστιμο πολυ καθαρη κουζινα.Δυο φορες τη μερα καθαριζουν την τουαλετα. 1 δασκαλα και 1 βοηθος σε καθε τμημα στα μεγαλα παιδια και νομιζω 3 ατομα στα μικρα. Ειμαι σχεδον σιγουρη οτι δεχονται πολυ μικρα μωρακια.Αν σε δεχτουν τη μια χρονια, σε παιρνουν υποχρεωτικα και την επομενη. Απλα ειναι δυσκολο να σε παρουν αν εχεις μονο ενα παιδι, γιατι προηγουνται μονογονεικες οικογενειες, διαζευγμενοι, αποροι, πολυτεκνοι, τριτεκνοι κλπ. Αξιζει παντως να κανεις αιτηση κατα τη γνωμη μου, ποτε δεν ξερεις τι γινεται. Αν δε σε δεχτουν με την πρωτη καταταξη, θα πεις να σε βαλουν σε λιστα αναμονης, γιατι Οκτωβρη και Νοεμβρη φευγει κοσμος απο ιωσεις κλπ και συμπληρωνουν με τους επομενους. Ετσι πηραν το παιδι της φιλης μου.

Link to comment
Share on other sites

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΠΗΓΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΤΩΡΑ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...