ASTERI Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ. Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 20 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΕΣ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΗΝ Β.ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ? ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ? ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΝΕΣ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νασια Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 εγγραφες στους δημοσιους παιδικους σταθμους ειναι 15/5 με 15/6 πρεπει να πας ενα πρωινο απο εκει να σου πουν τι θελουν ακριβως σιγουρα θελουν εκκαθαριστικο και να δουλευεις ... παντως σιγουρα θα σου πουν να εχει κοψει πανα και τα παιρνουν απο 2 1/2 χρονων οχι νωριτερα εκτος αν ειναι βρεφονηπιακος σταθμος πραμα που στο δημοσιο ειναι λιγο δυσκολο ... μια βολτα κατα της 10 απο εκει θα σου λυσει τις αποριες στειλε κανα γνωστο σου αν δεν μπορεις εσυ!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mamvas Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 Καλημερα.Δυο πολυ δικους μου ανθρωπους εχω που πηγαινουν τα παιδια τους στον παιδικο σταθμο που σε ενδιαφερει. Λενε τα καλυτερα. Καινουριο κτιριο. Φοβερο φαγητο (μεσογειακη διατροφη) πολυ νοστιμο πολυ καθαρη κουζινα.Δυο φορες τη μερα καθαριζουν την τουαλετα. 1 δασκαλα και 1 βοηθος σε καθε τμημα στα μεγαλα παιδια και νομιζω 3 ατομα στα μικρα. Ειμαι σχεδον σιγουρη οτι δεχονται πολυ μικρα μωρακια.Αν σε δεχτουν τη μια χρονια, σε παιρνουν υποχρεωτικα και την επομενη. Απλα ειναι δυσκολο να σε παρουν αν εχεις μονο ενα παιδι, γιατι προηγουνται μονογονεικες οικογενειες, διαζευγμενοι, αποροι, πολυτεκνοι, τριτεκνοι κλπ. Αξιζει παντως να κανεις αιτηση κατα τη γνωμη μου, ποτε δεν ξερεις τι γινεται. Αν δε σε δεχτουν με την πρωτη καταταξη, θα πεις να σε βαλουν σε λιστα αναμονης, γιατι Οκτωβρη και Νοεμβρη φευγει κοσμος απο ιωσεις κλπ και συμπληρωνουν με τους επομενους. Ετσι πηραν το παιδι της φιλης μου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASTERI Posted May 7, 2009 Author Share Posted May 7, 2009 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΠΗΓΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΤΩΡΑ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts