Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Είχα πάει για B' Επιπέδου,και ενώ τα είδε ο γιατρός όλα καλά,έκανε μια παρατήρηση,οτι το κεφαλάκι του μωρού είναι λίγο πιο μικρό απ' ότι θα έπρεπε για αυτή την εβδομάδα που ήμουν.(22 και 1 ημέρας).Μου είπε οτι δεν είναι κάτι ανυσηχητικό,και οτι όλοι οι άνθρωποι δεν έχουμε τις ίδιες αναλογίες. Επειδή όμως δεν είχα σημειώσει και δεν θυμόμουν όταν έμαθα οτι είμαι έγκυος ποιά ήταν η πρώτη μέρα περιόδου την τελευταία φορά που είχα,υπάρχει μια εβδομάδα απόκλισης απο αυτή που θεωρεί ο γιατρός μου.Δηλαδή μπορεί να ήμουν και 21 εβδομάδων όταν έκανα την β' επιπέδου.Όταν πήγα τα αποτελέσματα στον γιατρό μου,το ξαναμέτρησε κι αυτός και είπε κι αυτός να μην ανυσηχώ,κι οτι επειδή πιέζεται και το κεφάλι μέσα στα τοιχώματα λόγω θέσης,η μέτρηση δεν μπορεί να είναι ακριβής.Στην Β' επιπέδου (σύμφωνα με τον γιατρό 22 εβδομάδων κ 1 ημ.),ήταν 45,7mm,και μία εβδομάδα μετά που έκανε τη μέτρηση ο γιατρός μου,αλλα πήρε την δική μου εκδοχή οτι δηλαδή ήμουν μία εβδομάδα λιγότερο(δηλαδή πάλι 22 εβδομάδων,)βγήκε 49,7mm.

Σε εσάς πόσο ήταν το BPD σε αυτές τις εβδομάδες στην Β' Επιπέδου;

Διαφημίσεις