Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αποβολή μετά από παλίνδρομη??

Varelaki

Recommended Posts

Βρε κορίτσια η αδερφή μου είχε μια παλίνδρομη κύηση πριν 2-3 μήνες, έκανε απόξυση και μετά έμεινε πάλι έγκυος 17-18 ημερών όμως είδε αίμα και είχε πόνους. Έκανε χοριακή και ήταν 58, δεν πρόλαβε να χαρεί και μετά είχε αίμα και της ήρθε περίοδος. Η γιατρός είπε ότι απέβαλε μετά από κανονική σύλληψη λίγων ημερών. Εγώ στενοχωριέμαι που την βλέπω να ταλαιπωρείται και τώρα θα πρέπει να κάνει εξετάσεις μαζί με τον άντρα της. Δεν ξέρω αν έχει κάποια παρομοια εμπειρία που το απέυχομαι, αλλά προσπαθώ να την παρηγορήσω όντας σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, εκείνη κοιτάει την κοιλιά μου και ξέρω ότι αισθάνεται άσχημα. Ελπίζω να μην σας ψυχοπλάκωσα!

QZ9ep3.png

Διαφημίσεις

Αχ, μωρέ, κρίμα! Βέβαια δεν δείχνει να είναι κάτι που δεν διορθώνεται. Ίσως ήταν τυχαίο, ίσως δεν είχε γίνει καλά η απόξεση, ας ρωτήσει και κανέναν άλλο γιατρό. Εύχομαι την επόμενη φορά να πάνε όλα καλά! Εγώ είχα μια αποβολή σε προηγούμενη κύηση αλλά τις πρώτες κιόλας μέρες οπότε δεν χρειάστηκε απόξεση κι έτσι δεν ξέρω περισσότερα να σου πω.

39of6754xr8myz8h.png

Δυστηχώς έχει τύχει σε αρκετές από εμάς το παραπάνω γεγονός, αν μπεις στο θέλω να γίνω μαμά μπαμπάς θα δεις. Εγώ προτείνω να βρει ένα γιατρό ειδικευμένο σε παλίνδρομες και αποβολές η αδελφούλα σου. Επειδή μου έχει τύχει και εμένα ενώ παράλληλα η αδελφούλα μου ήταν έγκυος και έκανε παιδάκι να ξέρεις ότι για σένα χαίρεται ανεξάρτητα τι της τυχαίνει της ίδιας.

Είναι τρεις και τους λατρεύω.

Στις πιο πολλές από εμάς έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Να μην απογοητεύεται, εφόσον είναι νέοι και γόνιμοι, κάποια στιγμή το θαύμα θα συμβεί. Υπομονή... Πάντως μία φίλη μου που είχε παλλίνδρομη (αφού είχε ήδη 3 παιδιά και πήγαινε για το 4ο!), ο γιατρός της σύστησε να περιμένει 2 μήνες από την απόξεση και μετά για να αρχίσει πάλι τις προσπάθειες, διότι η μήτρα είναι ταλαιπωρημένη.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας, η αλήθεια είναι ότι βιάστηκε λίγο μετά την πρώτη παλλίνδρομη. Είναι μέσα στα νέυρα και δεν πολυακούει αλλά πιστεύω ότι με το χρόνο θα ηρεμήσει και θα σκεφτεί πιο ψύχραιμα, είναι και φρεσκοπαντρεμένη οπότε έχει μπροστά της καιρό!!

QZ9ep3.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...