Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

menou

anna30

Recommended Posts

koritsia ti menou eixate stin vaftisi ton paidio sas i 8a exete?ego provlimatizomai gia ta orektika den 8elo na einai ta suni8ismena ntolmadakia,keftedakia ktl.exete na protinete kati?gia to kurios piato 8a einai pilafi me zugouri etsi to exoume emeis edo stin kriti kai meta "ofto"arni me patates kai salata..

Διαφημίσεις

εμείς θα βάλουμε τις κλασικές κρέπες τυρι-ζαμπον, πουγγάκια με ανθότυρο (μπορείς να τα γεμίσεις με ένα σωρο πράγματα πχ γαρίδες, λουκάνικα, τυρια, σπανάκι...), ρολά λαχανικών, μπουρεκάκια.

επίσης εκτός απο τις συνηθισμένες σαλάτες ωραίες είναι και εκείνες με το κους-κους, λιαστή ντομάτα, μανούρι.

τις κροκέτες τις σκέφτηκες; πατατο-κολοκυθο-μελιτσανο-τυρο-κροκετάκια

πατάτες γεμιστές;

Εμείς θα έχουμε : Κοτόπουλο σουβλάκι, χοιρινό με λιαστή ντομάτα + μανιτάρια, μπιφτέκια φούρνου, πατάτες ριγανάτες, ριζότο λαχανικών, σουφλέ, σαλάτα με ρόκα, σταφόδες, καρύδια, σαλάτα σεφ. ψωμί πολύσπορο, και χωριάτικο.

εγω ειχα

1πιατο κεφτεδακι φλογερα σπανακοπιτα κροκετα λουκανικο

2 πιατο μπριζολα πατατα ριζοτο

ανα 4 ατομα κοντοσουβλι κοκορετσι σαλατα τυροσαλατα τζατζικι φετα

ποτα απεριοριστα

πληρωσα 18 ευρω

ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ,ΜΕΛΙΝΤΖΑΝΟΜΠΟΥΡΕΚΑΚΙΑ,ΦΕΤΑ ΨΗΤΗ,ΠΙΠΕΡ.ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ,ΣΚΟΡΔΟΠΑΤΑΤΑΤΕΣ ,ΝΤΑΚΟ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ , ΜΠΕΚΡ ΜΕΖΕ ,ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ

Διαφημίσεις

Είσαι από την Κρήτη και ρωτάς εμάς για ορεκτικά;;; Νομίζω ότι η τοπική κουζίνα έχει υπέροχους μεζέδες. Γιατί δεν ζητάς περισσότερες προτάσεις από το μαγαζί, όπου θα κάνετε το τραπέζι. Εμένα η γνώμη μου είναι να επιλέξεις κάτι παραδοσιακό (αφού τέτοιο θα είναι και το κυρίως πιάτο) με ντόπια υλικά και φυσικά άφθονη ρακί! Καλά να περάσετε!!!

εμείς θα έχουμε για ορεκτικά

1)χτυπητή που είναι σαν τη τυροκαυτερη πάνω σε παξιμαδάκια σαν ντάκος

2)κεφεδάκια με σάλτσα ούζου

3)μερακλίδικο που είναι χοιρινό τηγανιά με σάλτσα μελιού (τέλειο και ας φαίνεται περίεργο)

4) ρολάκια μελιτζάνας

σαλάτα ποπάι που είναι με σπανάκι, ρόκα , κουκουνάρια

και κύρίως πιάτο επιλογή μεταξύ κοτόπουλο ή μπιφτέκι με ψητά λαχανικά και πατατούλες τηγανητές

στο τέλος δεν ξερω..να πάρω τούρτα ή κανά άλλο γλυκάκι?

αααα στην αρχή θα προσφέρουμε και σαγκριά ή φρουίτς παντς χωρίς αλκοόλ

και αποθηλασε επιτελους!

Παντως Αννα αφου διαλεξατε κατι παραδοσιακο για κυριως, πιλαφι και οφτό, δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι πολυ προτοτυπο για πρωτο..

δεν θα μου αρεσε να φαω για πρωτο σολομο ή μπεικον με λουκανικο πχ και μετα να φαω το γαμοπιλαφο...

θα μου αρεσε το κεφτεδακι, το τυροπιτακι, τη μελιτζανα μου και μετα το οφτο!!!

(αχ και πεινασα!!!!!)

exete dikio koritsia,apla den 8elo na kano mpekri meze kai keftedakia olo tetoia vgazoun..skeftika na vgalo 2,3 piatakia gia orektiko:piperies gemistes,ntolmadakia alla me an8o apo to koloku8i oxi me apellofulla kai trito den ksero 8a skefto meta pilafi me kreas,salata,kai sto telos ofto i xoirino sto ksulofourno me patates,frouta pites kai gluko..den einai arketa??eseis ti exete kanonisei gia to menou tis dikia sas vaftisis??den 8elo na fugoun oi kalesmenoi kai na peinane :)

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΙΛΑΦΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ (ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΝΕ)ΨΗΤΟ ΣΤΟΝ ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟ ΣΑΛΑΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΕΚΜΕΚ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΙ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ

Διαφημίσεις