Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!λεπτομερής περιγραφή - σοκαριστικό περιεχόμενο

Recommended Posts

Καλησπέρα κ χρόνια πολλά.ελπίζω να περάσατε όλες οι μέλλουσες μαμάδες καλά αυτές τις άγιες μέρες γιατί εγώ πέρασα τις χειρότερες της ζωής μου.Γι΄'αυτό κ έβαλα κ αυτόν τον τίτλο στο μήνυμα για να κινήσει την περιέργεια κ να το διαβάσετε όσο περισσότερες γίνεται.Να σας πω την ιστορία μου για να καταλάβετε τι εννοώ.

Είμαι 28 χρονών,6 μήνες παντρεμένη κ έμεινα έγκυος αμέσως στους 3 μήνες γάμου.Ο γιατρός μου απόρρησε όταν πήγα για την πρώτη εξέταση κ για να μου δώσει αναρρωτική από την δουλειά μου πως ακούσαμε διανύοντας την 4η μόλις εβδομάδα την καρδούλα του.Με διαβεβαίωσε ότι όπως φαίνεται θα έχω μια πολύ καλή εγκυμοσύνη. Στις πρώτες εξετάσεις βγάζω στην κ/α κολπικού επιχρίσματος ουρεόπλασμα θετικό.(ενοχοποιείται για ένα ποσοστό αποβολών μέχρι την 8η εβδομάδα χωρίς να έχει επίσημα απδεδειχθεί),πήρα θεραπεία κ δεν έγινε τίποτα. Στην 7η εβδομάδα είδα λίγο καφέ. Ξεκίνησα utrogestan κ εγώ όπως όλες. Στην 12η εβδομάδα έκανα την αυχενική όλα τέλεια κ μάλιστα είχα κ ένα πολυ μεγάλο έμβρυο για την ηλικία του,6.5 εκατοστά. Την 13η βδομάδα σταμάτησα κ τα utrogestan. Όλα τέλεια.Για ένα 20ήμερο περίπου είχα αρκετά υγρά , στα οποία ποτέ δεν έδωσα σημασία γιατί το άγχος μου ήταν μήπως δω αίμα κάθε φορά που πήγαινα τουαλέτα. Την Μ.Δευτέρα το πρωί είδα λίγο αίμα. Πήγα στο γιατρό κ εντελώς τυχαία του είπα κ για τα υγρά. Η μικρή αποκόλληση που είχα ήταν κ μου είπε δεν χρειάζεται να ανησυχώ,όσο για τα υγρά με εξέτασε κ κολπικά αν κ απαγορεύεται σε τόσο προχωρημένη κύηση κ είδε μια κολπίτιδα.Μου είπε να βάλω 7 υπόθετα dactarin να μείνω σπίτι ,ΟΧΙ ΞΑΠΛΑ ΑΠΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ, κ τη Μ.Παρασκευή να τον πάρω τηλ για χρόνια πολλά.Με διαβεβαίωνε οτι όλα θα πάνε καλά.Την Μ.Πέμπτη είδα πάλι λίγο αίμα. Επικοινωνούμε Μ.Παρασκευή κ όταν του λέω την Τρίτη του Πάσχα θα ξαναπήγαινα να με δει μου είπε δεν χρειάζεται να ανησυχώ. Το ίδιο βράδυ κ το Μ.Σάββατο το πρωί είδα αρκετό αίμα. Στο τηλ που τον ξαναπήρα μου είπε οτι θα μεγάλωσε η αποκόλληση λίγο κ να παώ να με ξαναδεί. Όταν με ξαναείδε μου είπε ότι υπήρχε πρόωρη ρήξη αμνιακού σάκου. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. Ενα 25% να σωθεί το παιδί,το παιδί ζωντανό βέβαια ακόμα. Παραξενεύτηκε που δεν είχα ούτε πόνο ούτε τίποτα θα έπρεπε να είχα ήδη αποβάλλει. Μου έδωσε αντιβίωση κ εμεινα ξάπλα.Κυριάκη του Πάσχα ξαναπήγα. Το παιδί ζωντανό με εξασθενημένη καρδούλα κ καμία ελπίδα να σωθεί. Του ζήτησα να μου δώσει χάπια για να ξεκινήσει τις συσπάσεις η μήτρα.Γιατί αν δεν το απέβαλλα από μόνη έπρεπε να μου βάλει νυστέρι κ δεν το ήθελε γιατι η μήτρα μου ήταν θεόκλιστη.

Ετσι κ έγινε. στις 12 τα μεσάνυχτα έπρεπε να πάρω το 1ο χάπι, στις 4 τα ξημερώματα το 2ο κ μετά θα άρχιζαν οι πόνοι κ θα πήγαινα στο Ιασώ να μου το πάρει. Στις 1 τα ξημερώματα άρχισα να πονάω, να πάω συνέχεια τουαλέτα κ να έχω τάση για αφόδευση. Πρώτα συμπτώματα γέννας, έκανα υπομονή μέχρι τις 3.30 π.μ. κ 4 παρά είπα πάω για τελευταία φορά τουαλέτα φεύγω για Ιασώ κ τον παίρνω τηλ να έρθει να μου προκαλέσει την διαστολή με ορό,δεν άντεχα φοβομουν πολύ, γιατί είμαι κ νοσηλεύτρια κ έχω δει κ πολλά. Στην τουαλέτα κάνοντας "ούρα" μου έπεσε το παιδί από μόνο του . Βγήκε το κεφαλάκι του, με το δάχτυλο στο στόμα κ "σφίχτηκα" ώστε να βγει κ το υπόλοιπο,Έκοψα τον ομφάλιο λώρο μόνη κ τον πήρα τηλ να έρθει κ αυτός στο νοσοκομείο ώστε να με καθαρίσει. Ηταν ένα κοριτσάκι περίπου 15 εκατοστά,το κράτησα το παιδί μου για λίγο στο ΄χέρι μου κ μετά το άφησα να πέσει στη λεκάνη.

Ήταν μεγάλο shock,να μην συμβεί ποτέ σε καμία αυτό το πράγμα. Δεν ξέρω που βρήκα τη δύναμη.

Κ το γαμώτο είναι ότι ο γιατρός μου τον οποίο ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ακόμα απορεί κ μου λέει ότι δεν ξέρει πως χάσαμε ένα παιδάκι 15,5 εβδομάδων. Θα πάω να πάρω κ μια 2η γνώμη βέβαια γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Το αποδίδει στην κολπίτιδα η οποία σε συνδυασμό με την μικρή αποκόλληση βρήκαν τροφή τα μικρόβια κ πέρασε ένα κ έκανε διάτρηση του σάκου. κ έγω με τις πληροφορίες του βρήκα στο internet αυτά διάβασα. Το ξέρω ότι σας κούρασα, αλλα στην εγκυμοσύνη δεν πρέπει να αξιολογούμε τίποτε μόνες όσα κ αν πιστεύουμε ότι γνωρίζουμε,Τώρα έχω τύψεις ότι έφταιξα κ εγώ. Θα ήθελα αν καμιά σας έχει ακούσει καποια παρόμοια ιστορία να μου απαντήσει κ λέω ΑΚΟΥΣΕΙ γιατί δεν θα ήθελα να ακούσω ότι το έχει περάσει καμία. Να είστε όλες οι μέλλουσες μαμάδες καλά κ να πέιτε την ιστορία μου κ σε φίλες σας να προφυλαχθούν κ να μην ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝ ΠΟΤΕ τίποτε μόνες.Σας ευχαριστώ πολύ αν με διαβάσετε.Καλό απόγευμα!!!

Διαφημίσεις

ότι όλες όσες θα διαβάσουμε το μήνυμά σου λυπόμαστε είναι αδιαμφισβήτητο. Πραγματικά εύχομαι να μην είχε συμβεί ούτε σε σένα ούτε σε καμιά άλλη γυναίκα.

Μόλις μαζέψεις λίγο κουράγιο, πάρε όχι μόνο δεύτερη αλλά πολλές ακόμη γνώμες.

Και να είστε καλά και οι δύο σας και όσο σύντομα ήρθε το πρώτο να σας έρθει άλλο ένα υγιέστατο μωρό.

Gxp7p3.png yBZjp3.png

Διαφημίσεις

Τι να πω???Μόνο ένα τεράστιο λυπάμαι και μια ευχή να αποκτήσεις σύντομα ένα υγιές μωράκι! Εγώ απέβαλα στην έκτη βδομάδα, ο γιατρός μου και μένα μου έιχε συστήσει ξεκούραση και όχι ξάπλα παρολο που έιχα αιματάκι,γενικά δεν έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αυτό και τον άλλαξα και το μωράκι μου, μου έφυγε στο χαρτί της τουαλέτας, ένα τοσοδούλι νινάκι, ατελώς σχηματισμένο, σαν κάμπια ένα πράγμα. Τρομερό σοκ, ποτέ δε θα ξεχάσω την εικόνα του και ας ήτανε τόσο μικρούλη!

Να είσαι καλά και σκέψου μόνο θετικά!

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Λυπάμαι πολύ, και σου εύχομαι γρήγορα να αποκτήσεις ένα παιδάκι. Πληροφοριακά σου λέω ότι εγω στην 8η βδομάδα είδα λίγο καφέ αίμα στο χαρτί τουαλέτας, και ο γιατρός μου μου ζήτησε να μείνω στο κρεβάτι για ένα μήνα τουλάχιστον. Πάρε και μια δεύτερη γνώμη καλύτερα :)

...άνθρωπέ μου τί ξεφτύλα,να σου χαλάνε το όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις

Λυπάμαι πολύ για αυτό που διαβάζω...

¨Ομως δεν μπορώ να μην πω και το εξής:

Η τόσο αναλυτική περιγραφή του συμβάντος ( να το πω έτσι) μου έκατσε πολύ βαριά, ειλικρινά, και δεν νομίζω να είναι ο,τι καλύτερο για όλες εμάς τις κοπέλες που διανύουμε αντίστοιχες εβδομάδες κύησης να διαβάζουμε τέτοια πράγματα...

Δεν γίνεται στον τίτλο του θέματος να βάλουν οι υπέυθυνοι μια ειδοποίηση για όσες κοπέλες δεν το χουν ήδη διαβάσει και θα ήθελαν να το αποφύγουν?

Είναι πολύ σοκαριστικό...

Διαφημίσεις

κι εγώ είχα καφέ αιματάκι και ήμουν ξάπλα αλλά για μια βδομάδα...λυπάμαι πάρα πολύ...είμαστε και συνάδελφοι..ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί μια εγκυμοσύνη..η φίλη μου είχε αιματάκι και 3 μήνες ήταν ξάπλα όλα πήγαν καλά όμως...

g598zf3jh69s483c.png

....... κ γω λυπάμαι πάρα πολυ και εύχομαι να μη συμβεί σε καμία!!!!

αλλά κ πάλι η περιγραφή ειναι λίγο.......too much........!!!!!!!αυτα......

λυπαμαι πραγματικα γι αυτο που σου συνεβη, ευχομαι να πανε ολα καλα στο μελλον

ομως

χωρις παρεξηγηση, νομιζω οτι κακως ανοιξες αυτο το τοπικ εδω...

δε βοηθας τις κοπελες που ειναι εγκυοι, ισα ισα, τις κατατρομαζεις....

αυτα που περιγραφεις ειναι σπανια

ισως θα ηταν καλυτερα να εκανες εντιτ με καποιο τροπο το τιτλο, ισως να μπορουσαν να βοηθησουν και οι αντμινς αν συμφωνουν,ωστε να μη διαβασουν εγκυοι αυτα που γραφεις, παραειναι γλαφυρα, περιγραφικα και δυσαρεστα...

Διαφημίσεις

εύχομαι σύντομα να βρεις τη δύναμη να προχωρήσεις παρακάτω...

μόνο ένα καινούργιο μωράκι, θα σε κάνει να το ξεπεράσεις.

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!

το θέμα κλειδώνεται καθώς μέλη μας ανέφεραν ότι το κείμενο αυτό είναι εξαιρετικά λεπτομερές και σοκαριστικό για τα μέλη.

Θα μεταφερθεί προσωρινά στο αρχείο.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...