Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κούνια 60x120 ή 70x140?

Recommended Posts

Οσες είστε ήδη μαμάδες help please!

Οι κουνιες 60x120 βολεύουν γιατί κατεβαίνει το κάγκελο κι δε σου πέφτει η μέση να βάζεις-βγάζεις το μωρό, καθώς και για να στρώνεις το κρεβάτι. Τις κρατάς όμως το πολύ ως 2 ετών. Μετά τι? Μονό κρεβάτι? Δεν είναι νωρίς?

Από την άλλη αυτές που είναι 70x140 γίνονται και το πρώτο του κρεβατάκι. Μου αρέσει η ιδέα, και μετά μόλις πάει 5-6 ετών του παίρνουμε το "σχολικό" του δωματιάκι. Αλλά πώς στο καλό το βάζεις το παιδί εκεί τέρμα κάτω για ύπνο και πως στρώνεις το κρεβάτι? Σου βγαίνει η ψυχή???

Πωπω έχω μπλεχτεί!

k6rO.png

yMCu.png

Τα thavmatakia μου και γω!

Διαφημίσεις

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

honey καλησπέρα, το κρεβάτι αυτό που λες (70χ140) έχει σκάλες δηλ όταν είναι νεογέννητο το στρώμα είναι πάνω και δεν χρειάζεται να σκύβεις πολύ, μόλις δεις οτι το μωρό αρχίζει και ζουζουνίζει το κατέβαζεις χαμηλά.

Ναι ναι το ξέρω, λέω για πιο μετά (αλήθεια πότε αρχίζουν να κάνουν τον ταρζάν?) που το έχεις πάει τέρμα κάτω. Δεν είναι μανίκι?

k6rO.png

yMCu.png

αν θυμάμαι καλά το κατέβασα όταν πήγε 7 μηνών για ασφάλεια, ακόμα και τώρα που ειναι 10, μόνος του δεν μπορεί να σηκωθεί (ο δικός μου πάντα ε?). Όσο για το στρώσιμο δεν είναι τόσο μανίκι.. μανίκι είναι επειδή έχει την πάντα του!

καλυτερα τη μεγαλη γιατι αφενος αργοτερα θα ειναι και πιο ανετη για το παιδι, δεν θα στριμωχνεται οταν γυριζει και αν επιλεξεις μια που μπορεις να μετακινησεις τη βαση για να παει πιο κατω θα αισθανεσαι πιο ασφαλης.

Εγω με τη μικρη που εχει και ενα συρταρι κατω ειμαι μεσα στο αγχος και ειναι η δικια μου 13 μηνων...αν ψηλωσει κι αλλο στο μελλον την εβαψα!!!

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Διαφημίσεις

Εμείς έχουμε τη μικρή 60Χ120 της mothercare. Tην προτιμήσαμε γιατί ανεβοκατεβαίνει το κάγκελο και το θεωρώ πολύ βολικό αυτό. Θα ήθελα να προσθέσω πως και η δικιά μας ανεβοκατεβαίνει επίπεδα και δεν θεωρώ ότι είναι λιγότερο ασφαλής απο τη μεγάλη.

Με το που έγινε δύο το Κατερινάκι μας πήραμε παιδικό κρεβατάκι απο το ΙΚΕΑ με αφαιρούμενο προστατευτικό κάγκελο και κοιμάται σούπερ ... την κούνια δεν προλάβαμε να την αποθηκεύσουμε γιατί την χρησιμοποιήσε αμέσως η Έλενα...

Δεν το μετάνοιωσα καθόλου σαν επιλογή πάντως αν και εγώ είχα αμφιταλαντευετεί τότε όπως και εσύ στο τι να επιλέξω ...

1aLup3.png

BtUIp3.png

Γιατί βρε honey δεν παίρνεις μια κούνια 140χ70 που να ανεβοκατεβαίνει το κάγκελο? Εγώ μια τέτοια έχω πάρει...

Από πού??????????????????

Εχω πάει ΗΡΑ, ΛΗΤΩ, MOthercare, BebeJou, Prenatal και δε βρήκα τέτοια.

Κατεβαίνει το κάγκελο και γίνεται και κρεβάτι? Ουάου!!! Θέλω!

k6rO.png

yMCu.png

Κι εγώ έχω κούνια 140x70, με δύο συρτάρια και τα κάγκελα να κατεβαίνουν σε 3 διαφορετικά ύψη. Ο γιός μου κοιμόταν εκεί μέχρι τα 4 του χρόνια και μετά τον βάλαμε σε μονό κρεβάτι για να χαρεί. Την είχαμε πάρει απο την "Ποδηλατούπολη Bebe", δεν ξέρω αν έχει εκεί που είσαι......

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Κι εγώ έχω κούνια 140x70, με δύο συρτάρια και τα κάγκελα να κατεβαίνουν σε 3 διαφορετικά ύψη.

κι εγω τετοια εχω!!!

τωρα θα παρω για το μικρο το κρεββατακι και θα ειναι 1 1/2 χρονων.

την κουνια θα την παραλαβει το νεο μελος!!

9a7bp2.pngIm47p2.png

Διαφημίσεις

Αρνητικα:

1. Η τιμη που εχει ή 70χ140 ειναι το πρωτο -

2. Χωραει η 70χ140 στην κρεβατοκαμαρα σας?

3. Αν κανεις 2ο και ειναι να μοιραστουν το παιδικο δωματιο θα χωραει η κουνια και το μονο?

4. Αν κανεις 2ο θα πρεπει να ξαναπαρεις κουνια αν το 1ο ξερει οτι εκεινο ειναι το δικο του κρεβατι :lol:

Γενικα τα μειον (χωρις εμπειρια στην 70χ140) ηταν αυτα και γι αυτο δεν την πηρα :lol:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

2. Χωραει η 70χ140 στην κρεβατοκαμαρα σας?

3. Αν κανεις 2ο και ειναι να μοιραστουν το παιδικο δωματιο θα χωραει η κουνια και το μονο?

4. Αν κανεις 2ο θα πρεπει να ξαναπαρεις κουνια αν το 1ο ξερει οτι εκεινο ειναι το δικο του κρεβατι

για το 2. ούτως ή άλλως πρέπει να μετρήσει να δει αν χωράει ακόμα και η 60x120. Εγώ την είχα πάντα στο παιδικό δωμάτιο.

για το 3. Το παιδικό μας δωμάτιο δεν είναι μεγάλο. Αυτή τη στιγμή στον ένα τοίχο είναι η ντουλάπα, στον άλλο τοίχο έχει μπαλκονόπορτα και μπροστά στη μισή, είναι πια η συρταριέρα, η οποία είναι κολλητή (σε γάμα) με την κούνια (που είναι στον 3ο τοιχο), η οποία κάνει γάμα κολλητά με το μονό κρεβάτι. (που ειναι κολλημένο στον 4ο τοίχο) Γενικώς, όλα είναι λίγο κολλημένα,:lol: αλλά είναι η μόνη λύση, λύση ανάγκης που λένε, μέχρι να μεγαλώσει λίγο το μπεμπάκι και να πάρουμε κουκέτα.

για το 4. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πάρεις δεύτερη κούνια!! Αν το πρώτο είναι σχετικά μικρό, θα πάει σε μονό κρεβάτι με κάγκελα για προστασία και το καινούριο μωρό στην ήδη υπάρχουσα κούνια. :wink:

Η κούνια μας είναι της εταιρείας micuna. Δυστυχώς όμως τις κούνιες αυτές τις βρίσκεις μόνο στο Ηράκλειο, καθώς ένα κατάστημα εδώ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος σε όλη την Ελλάδα. Νομίζω όμως πως θα βρείς τέτοιες κούνιες και από άλλες εταιρείες...

age.png

Καλημέρα και ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις!

Ευτυχώς είμαστε τυχεροί και έχουμε 3 υπνοδωμάτια στο σπίτι, οπότε μελλοντικά θα μπορούσα να πάρω άλλη κουνια για το επόμενο μωρό (κουλό βέβαια, δε το συζητώ). Στο δωμάτιό μας χωράει άνετα πάντως, αλλά έλεγα να το έχω στο δωμάτιό μας στη καλαθούνα αρχικά και μετά που δε θα χωράει άλλο εκεί στο δωμάτιό του για να συνηθίσει.

Είμαι πολύ άσχετηηηηηηηηηηηηη?????????? Φαντάζομαι στη πράξη θα ναι αλλιώς!

Πήγα ξανά να δω και μου φάνηκαν ρε γμτ μικρές οι 60x120, δε θα σκάει απέξω λέτε? Αλλά και με φαντάστηκα να ξεμεσιάζομαι στην μεγάλη και φρίκαρα! Πωπωωω πρόβλημα!

Ααααα Αθήνα είμαι, Γλυφάδα μεριά, μάλλον θα αρχίσω να ψάχνω και τα τοπικά μαγαζιά.

k6rO.png

yMCu.png

Καλημέρα και ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις!

Ευτυχώς είμαστε τυχεροί και έχουμε 3 υπνοδωμάτια στο σπίτι, οπότε μελλοντικά θα μπορούσα να πάρω άλλη κουνια για το επόμενο μωρό (κουλό βέβαια, δε το συζητώ). Στο δωμάτιό μας χωράει άνετα πάντως, αλλά έλεγα να το έχω στο δωμάτιό μας στη καλαθούνα αρχικά και μετά που δε θα χωράει άλλο εκεί στο δωμάτιό του για να συνηθίσει.

Είμαι πολύ άσχετηηηηηηηηηηηηη?????????? Φαντάζομαι στη πράξη θα ναι αλλιώς!

Πήγα ξανά να δω και μου φάνηκαν ρε γμτ μικρές οι 60x120, δε θα σκάει απέξω λέτε? Αλλά και με φαντάστηκα να ξεμεσιάζομαι στην μεγάλη και φρίκαρα! Πωπωωω πρόβλημα!

Ααααα Αθήνα είμαι, Γλυφάδα μεριά, μάλλον θα αρχίσω να ψάχνω και τα τοπικά μαγαζιά.

Καλημέρα,honey! Καθόλου άσχετη δεν είσαι. Απλά ο καθένας κάνει αυτό που θεωρεί σωστό. Κι εγώ αυτό που περιγράφεις έκανα και στα δυο μου παιδιά. Πρώτα στο δωμάτιο μου μέσα στην καλαθούνα και μετά στην κούνια τους.

Επίσης, γιατί λες ότι θα ξεμεσιάζεσαι? Ναι, χρειάζεται να σκύβω λίγο αλλά όχι τόσο όσο χρειάζεται στο πάρκο ή στο παρκοκρέβατο. Η δική μας κούνια έχει δυο συρτάρια απο κάτω και είναι αρκετά ψηλά το στρώμα της. Το κάγκελο ανεβοκατεβαίνει σε διάφορα ύψη. Μήπως αυτή που είδες είναι πολύ χαμηλή? Δεν έχω εμπειρία απο τις κούνιες με τα επίπεδα. Μήπως ζητούσες να δεις μόνο τέτοιες? Αλλά ακόμα και έτσι να είναι, στην αρχή το μωρό δεν κινδυνεύει να κουνηθεί και να πέσει ή να σκαρφαλώσει και το βάζουμε στο πιο ψηλό επίπεδο. Δεν ξέρω..:?:.. Καλή επιτυχία στην αγορά που θα κάνεις..:-)

Διαφημίσεις

Η κούνια μας είναι της εταιρείας micuna. Δυστυχώς όμως τις κούνιες αυτές τις βρίσκεις μόνο στο Ηράκλειο, καθώς ένα κατάστημα εδώ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος σε όλη την Ελλάδα. Νομίζω όμως πως θα βρείς τέτοιες κούνιες και από άλλες εταιρείες...

Κανοντας ερευνα αγοράς δεν βρηκα τιποτα που να ειναι 70χ140 και να κατευενει το καγκελο στα Χανιά μιλάω. Δεν πηγα Ηρακλειο! Διπλα ειναι.

Τελικά αποφασισα και πηρα την μεγάλη και εκανα μια μικρή πατέντα και κατευαινει το καγκελο 15 ποντους. Το κατευαζα βεβαια για λιγο γιατι τωρα η μικρή ειναι ταρζαν και δεν υπάρχει περιπτωση. Μια στιγμή να την αφησω πιανετε και σηκώνεται , ριχνει το κεφάλι μπροστά και ειναι ετοιμη για φουντο. Τερμα κατω το στρωμα και καθώς ειναι ψηλή για 10 μηνων ειναι 76 εκ. φτάνει πάνω ανετα. Δεν ειναι και τιποτα το στρωσιμο μια φορά το κάνεις την ημέρα. τις αλλες φορές απλά διορθώνεις οτι κάνει κουβάρι. Γινεται ενα ωραιοτατο κρεβατακι μετά.

Και χωρις συρτάρι συνηστω. Μονο για παιχνιδια ειναι το συρτάρι αυτο γιατι μπαινουν χνουδια και σκονες γιατι ειναι τοσο χαμηλά και δεν κλεινει οπως μια συρταριερα.

Α στο καλό σίριαλ το χω κάνει, θα πάρω τη μεγάλη που χα πει από την αρχή και ότι γίνει! Εχει 100 ευρώ διαφορά στη τιμή και 50 ευρώ διαφορά το στρώμα.....να πάει στο καλό!

Μου χει κάτσει από την αρχή η συγκεκριμένη κούνια!

Τώρα που σας βρήκα πρόχειρες να ρωτήσω και κάτι άλλο??

Στη καλαθούνα που θέλω (από ΗΡΑ), έχει μέσα ένα φρικτό στρωματάκι, σα πλαστικό, μπλιαχ. Πρέπει να πάρω ένα εξτρα ε?

Και είναι πολύ νωρίς να αρχίσω από τώρα ετοιμασίες για δωμάτιο, ψώνια κλπ?? Κρατιόμουν ως το β επιπέδου, δε μπορώ άλλο, αλλά με έχουν φάει, όχι ακόμα κλπ!

k6rO.png

yMCu.png

Καλημέρα honey,

Εγω πήρα την κούνια απο την βοιοτεχνία που τις κατασκευάζει "motherbaby" και είναι κάπου στο περιστέρι.Εχει πολλών ειδώ κούνιες,εγώ πήρα μία με δύο συρτάρια κάτω και με κάγγελα που ανεβαίνουν σε τρία επίπεδα έτσι όστε όσο ψήλωνε το παιδάκι μου ανέβαζα και το κάγγελο πιο ψήλα.Μόλις πήγε 2 ετών του ήρα κανονικό κρεβάτι με ένα καγγελάκι πρόσθετο που το αγόρασα απο τα jumbo 15,00 euro.Τώρα κοντέυει 3 χρονών και δεν έχει κατέβει ποτέ απο το κρεβάτι μόνος του.Να το μάθεις να μην περπατάει ξυπόλητο ετσι δεν θα σου κατεβενει , άλλωστε θα είναι καλό παιδάκι και θα σε ακούει.

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

Α στο καλό σίριαλ το χω κάνει, θα πάρω τη μεγάλη που χα πει από την αρχή και ότι γίνει! Εχει 100 ευρώ διαφορά στη τιμή και 50 ευρώ διαφορά το στρώμα.....να πάει στο καλό!

Μου χει κάτσει από την αρχή η συγκεκριμένη κούνια!

Τώρα που σας βρήκα πρόχειρες να ρωτήσω και κάτι άλλο??

Στη καλαθούνα που θέλω (από ΗΡΑ), έχει μέσα ένα φρικτό στρωματάκι, σα πλαστικό, μπλιαχ. Πρέπει να πάρω ένα εξτρα ε?

Και είναι πολύ νωρίς να αρχίσω από τώρα ετοιμασίες για δωμάτιο, ψώνια κλπ?? Κρατιόμουν ως το β επιπέδου, δε μπορώ άλλο, αλλά με έχουν φάει, όχι ακόμα κλπ!

Honey, για το στρωματάκι της καλαθούνας δεν γνωρίζω. Νομίζω όμως ότι θα είναι δύσκολο να βρεις έξτρα στρώμα. Δεν ξέρω πάλι. (μήπως να έπαιρνες άλλη καλαθούνα που δεν σου αρέσει και τόσο πολύ αλλά έχει καλύτερη ποιότητα στρώματος?)

Όσο για τις ετοιμασίες. Λένε ότι δεν είναι σωστό να ετοιμάσεις το δωμάτιο γιατί μπορεί κάτι να πάει στραβά...χτύπα ξύλο....και να τα βλέπεις μετά και να στεναχωριέσαι. Αυτά όμως γινόταν πριν απο πολλά χρόνια με τα ιατρικά δεδομένα της εποχής και έχουν μείνει πια μόνο οι προκαταλήψεις. Προσωπικά είχα την πεποίθηση ότι όλα θα πάνε καλά. Αρνιόμουν να σκεφτώ οτιδήποτε αρνητικό.Επίσης, δεν κρατιόμουν. Ήθελα να τα διαλέξω εγώ όλα. Γιατί μετά, λεχώνα, δεν υπήρχε περίπτωση να έχω χρόνο και κουράγιο για έρευνα αγοράς. Άσε που ήθελα να καθαρίσω τα έπιπλα και να πλύνω και τα σεντόνια και τα ρούχα με βρεφικά απορρυπαντικά, να είναι έτοιμα.:D Στην τελική, κάνε εσύ την έρευνα σου, "μαρκάρισε" αυτά που θες να πάρεις και πάρτα λίγο αργότερα, (για να μη σε "τρώνε").:D

Ξεκινα με τα πιο απλά ψωνια. Ζιπουνάκια καλτσάκια και τετοια. Πάντως μην τα αφησεις τελευταια στιγμή τα υπολοιπα γιατι δεν θα εχεις το κουράγιο να τα κάνεις. Θα κουράζεσαι ευκολα θα ειναι ντάλα καλοκαιρι και ειναι προβλημα.

Πάντως κουνια εγω πηρα μετά που γεννησα. Μέχρι 3 μηνων την ειχα στη καλαθουνα και κοιμόταν. ΑΥτο με συμβουλεψαν και ηταν τελικά σωστο.

Στρωματάκι για την καλαθουνα παρε ενα αλλο καλο. Απο το μαδερκερ ειχα παρει ενα εξτρα 15€ απο λατεξ.Τελοιο πλένεται και δεν ιδρωκαπάει.

Ξεκινα με τα πιο απλά ψωνια. Ζιπουνάκια καλτσάκια και τετοια. Πάντως μην τα αφησεις τελευταια στιγμή τα υπολοιπα γιατι δεν θα εχεις το κουράγιο να τα κάνεις. Θα κουράζεσαι ευκολα θα ειναι ντάλα καλοκαιρι και ειναι προβλημα.

Πάντως κουνια εγω πηρα μετά που γεννησα. Μέχρι 3 μηνων την ειχα στη καλαθουνα και κοιμόταν. ΑΥτο με συμβουλεψαν και ηταν τελικά σωστο.

Στρωματάκι για την καλαθουνα παρε ενα αλλο καλο. Απο το μαδερκερ ειχα παρει ενα εξτρα 15? απο λατεξ.Τελοιο πλένεται και δεν ιδρωκαπάει.

Η κούνια είναι κάτι που μπορεί να πάρει και ο αντρούλης σου αργότερα, από την άλλη η συρταριέρα είναι απαραίτητη (εγώ δεν είχα) για να μπουν τα ρούχα του μωρού και αν τα πάρεις σετ πρέπει να τα διαλέξεις μαζί πριν να γεννήσεις.

Έχει δίκιο η κασπερίνα. Εγώ καθυστέρησα (δεν μου καθόταν ο άντρας μου για να πάμε) και ήμουν 8 μηνών όταν έψαχνα γι'αυτά τα πράγματα. Το τι κούραση πέρασα, δεν περιγράφεται. Όρθια τόσες ώρες απο μαγαζί σε μαγαζί, με την κοιλιά μέχρι το στόμα, η μέση μου έγινε χάλια. Άσε που πρήστηκαν και τα πόδια μου... Ήταν και Αύγουστος.....

Χμμ και γω ΠΗΤ 8 Αυγούστου έχω, θα τρελαθώ να τρέχω τότε....και είμαι control freak, μου τη δίνει να μη τα χω όλα έτοιμα πιο πριν...και στο γάμο έτσι έκανα, το χα το νυφικό στη ντουλάπα και το κοίταζα!

Εξάλλου αν χτύπα ξύλο κάτι πάει στραβά ρε κορίτσια, το έτοιμο δωμάτιο ή το καροτσάκι θα ναι το πρόβλημα? Ουτε να το διανοηθώ δε μπορώ....το τελευταίο που θα με νοιάζει θα ναι τα πράγματα.

Εντω μεταξύ μου χει καρφωθεί πως θα γεννήσω και νωρίτερα (χτύπα ξύλο πάλι), γιατί και γω 32η εβδομάδα γεννήθηκα, και έχω από το 5ο μήνα κάτι συσπάσεις ώρες ώρες και ανησυχώ. Τουλάχιστο απασχολούμαι με τα ευχάριστα, ψώνια κλπ, και μου παίρνουν το άγχος κάπως.

k6rO.png

yMCu.png

Καλημέρα honey,

Εγω πήρα την κούνια απο την βοιοτεχνία που τις κατασκευάζει "motherbaby" και είναι κάπου στο περιστέρι.Εχει πολλών ειδώ κούνιες,εγώ πήρα μία με δύο συρτάρια κάτω και με κάγγελα που ανεβαίνουν σε τρία επίπεδα έτσι όστε όσο ψήλωνε το παιδάκι μου ανέβαζα και το κάγγελο πιο ψήλα.Μόλις πήγε 2 ετών του ήρα κανονικό κρεβάτι με ένα καγγελάκι πρόσθετο που το αγόρασα απο τα jumbo 15,00 euro.Τώρα κοντέυει 3 χρονών και δεν έχει κατέβει ποτέ απο το κρεβάτι μόνος του.Να το μάθεις να μην περπατάει ξυπόλητο ετσι δεν θα σου κατεβενει , άλλωστε θα είναι καλό παιδάκι και θα σε ακούει.

χιχι θα ναι ήσυχο λες ε????? Για να δούμε!!!

k6rO.png

yMCu.png

Καλημερα honey! Εμεις καταληξαμε σε 70Χ140, διοτι δεν ξερεις ποτε με το καλο θα θελει να περασει απο την κουνια σε κρεβατακι και η διαφορα σε χρηματα και διαστασεις ειναι πολυ μικρη σε σχεση με το πιθανο οφελος. Η κουνια που διαλεξαμε εχει σταθερα καγκελα αλλα αλλαζει υψος αναλογα με την ηλικια του μωρου σε 3 θεσεις, οποτε δεν θα σκυβουμε! Εξαλλου και να εχει καγκελα που κατεβαινουν, αν δεν αλλαζει υψος, παλι σκυβεις...

Δεν θεωρω επισης οτι ειναι νωρις, γιατι μας ειπαν οτι απο την ημερα της παραγγελιας θελουν τουλαχιστον 6 εβδομαδες οποτε αν το παραγγειλουμε σε καμμια 10αρια μερες μεσα Ιουνιου με τελη μας βλεπω, δηλ στα μεσα του 7ου μηνα...καλυτερα να το εχουμε νωριτερα, παρα να μας χρειαστει πριν αφιχθει, μακρια απο εμας...

Τελος προσοχη στα υλικα απο τα οποια ειναι η κουνια, ακομα και σε ακριβα μαγαζια μας ελεγαν ψεμματα, πολυ λιγες ειναι απο ξυλο, οι περισσοτερες ειναι mdf....το ψαξαμε μετα στο ιντερνετ και βρηκαμε ποιες ειναι οι πραγματικα ασφαλεις. Εδω να σημειωσω οτι το να ανεβοκατεβαινει το καγκελο δεν ειναι πολυ ασφαλες επισης, μιας φιλης μου η κορουλα προσπαθησε να κατεβει απο την κουνια της οταν ελειπε η μαμα της απο το δωματιο, κατεβηκε αποτομα το καγκελο και επεσε κατω με συνεπεια να σπασει το χερακι της.... :-(

Hello Λίζα, καλέ εσένα σε ξέρω από το τόπικ μας!

Χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που αρχίζω σιγά σιγά!

Λέω να παραγγείλω τα χοντρά που αργούν και να ρθουν και να χω για μετά τα πιο μικρά και εύκολα....βλέπουμε. Ωραίες ασχολίες είναι αυτές, όπως είπα και πιο πριν μου παιρνουν το μυαλό από το άγχος! Ως και τη βαλίτσα του μαιευτηρίου έχω αρχίσει να σκέφτομαι! Ευτυχώς που τα νυχτικά και οι σερβιέτες δε λήγουν!!!!

k6rO.png

yMCu.png