Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗ....

παπί

Recommended Posts

Καλημέρα σας μανούλες σε λιγότερο απο 2 μήνες βαφτίζουμε το αγγελούδι μας αλλά παρόλα αυτά δεν έχω κάνει τίποτα..δεν εχω ιδέα για προσκλητήρια μπομπονιέρες γλυκά και οτι αλλο χρειάζεται για μια βάφτιση..και αυτο οχι γιατι δεν ειμαι οργανωτική,το αντίθετο,απλως ειχαμε κατι πολύ δυσάρεστο και αναπάντεχο με αποτέλεσμα να μην εχω διάθεση να ασχοληθώ...η βάφτιση όμως πρέπει να γίνει και εγώ να κινητοποιηθώ! όσες είστε απο Θεσσαλονίκη μπορείτε να μου προτείνετε που να κοιτάξω για μπομπονιέρες και γλυκά; για προσκλητηρια λέω να πάω εκει που έκανα και του γάμου που σιγουρα εχει ωραια...κ επίσης, τι παίζει με τις τιμές χοντρικά στα γλυκά και τις μπομπονιέρες μπαλόνια κλπ;;; ΣΥΓΝΩΜΗ για το μακρινάρι, ευχαριστώ που με διαβάσατε και περιμένω τη βοήθειά σας

Διαφημίσεις

ωχ, ωχ, ωχ, δεν θελω να σε αγχωσω αλλα αν θελεις να τα κανεις μονη σου την εβαψες!

αν διαθετεις χρηματα μπορεις να πας σε μια εταιρια που οργανωνει βαφτισεις και να τα αφησεις πανω τους, θα ειναι υπεροχο το αποτελεσμα .

Κανε μια αναζητηση στο google αλλιως μπορεις να μπεις στο http://www.gamosorganosi.gr που εχει κατα βαση για θεσσαλονικη και να δεις οργανωση γαμων, αυτοι λογικα κανουν και βαφτισεις

Με το καλο

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

καλε μην την αγχωνεις τσαμπα...εγω κανα μηνα προετοιμαζα τη βαφτιση.....παπί ειμαι απο Αθήνα δε ξερω για τιμές και τα σχετικά Θεσσαλονίκη ...αλλα μην αγχωνεσαι εχεις χρονο....η νονα εχει τρεξιμο....τα εχει βρει τα ρουχα του παιδιου?

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Η νονά μας είναι έγκυος και δεν έχει ψάξει ακόμη τίποτα...άσε yasemi...ελπίζω πως θα βρω εγώ σε 2-3 καταστήματα που σκέφτομαι και θα της προτείνω ωστε να μην ψάχνουμε με τις εβδομάδες γιατί δεν εχουμε την πολυτέλεια! ngeo ευχαριστώ για την πρόταση..θα ήθελα να τα προετοιμάσω μόνη μου αλλά αν δω οτι δεν με παίρνει χρονικά θα το κοιτάξω...ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!

παντως και μεις βαφτιζουμε στις 31-5 και απο μεθαυριο τα ξεκιναμε ολα... βεβαια η κοπελα του αδερφου εχει κανει το βαψιμο στις νεραιδουλες που θα βαλουμε στις μπομπονιερες και εχουμε παραγγειλει ο,τι χρειαζομαστε και τα παραλαμβανουμε αυριο.. θα τα φτιαξουμε εμεις και μπομπο και προσκλητηρια και για το γλυκο του κουταλιου... βεβαια θα εχω βοηθεια απο 3 (ελπιζω ) ατομα.. αλλιως με βλεπω να ξενυχταω... αλλα δε με πειραζει.. μην αγχωνεσαι! ολα θα πανε καλα!

για κατστηματα κανε ενα ψαξιμο στο θεμα καταστηματα διευθυνσεις http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=23256 νομιζω οτι εχει και απο θεσσαλονικη διευθυνσεις.. καθως και δες καποια μεμονομενα τοπικ με θεματα απο θεσσαλονικη εδω στη βαφτιση.. ψαξε μεσα στις σελιδες.. ε δεν μπορει 25 σελιδες με θεματα ειναι κατι θα βρεις..

παντως αν εχεις καταληξει τι θες σα θεμα και ποσα σκοπευεις να ξοδεψεις θα τα βρεις ολα οπως τα φανταζεσαι... καλο ψαξιμο ευχομαι... και με το καλο η βαφτιση σας...

Χριστος Ανεστη...

l8gxp3.png 7SGKp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και Χριστός Ανέστη!!! Παπί τι κάνεις, τι κάνει το μωράκι σου, ελπίζω να είστε καλά!!!!! Με το καλό και η βάπτιση!!! Μην αγχώνεσαι, εμείς ειμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε!!! Να ξεκινήσουμε από το πιο σημαντικό, έχεις αποφασίσει περίπου τι θες να κάνεις? Είναι το πρώτο που θα πρέπει να σκεφτείς, καθώς επίσης και πόσα χρήματα θα διαθέσεις (αυτό βέβαια δεν αφορά εμάς, αλλά εσένα!). Δες τη σελίδα που σου πρότεινε η Γκρέκα και δες λίγο στις βαπτίσεις για καμιά ιδέα και έλα να μας πεις!!!!!!

ευχαριστώ ΚατερίναΒ μου!! Αληθώς Ανέστη!!!!! είμαστε ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!θα δω τωρα τις σελίδες γιατί δεν είχα χρόνο αυτές τις ημέρες και θα τα ξαναπούμε....φιλιά