Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

προαισθανθηκε τον σεισμο...!!!

Recommended Posts

σημερα στις 6 κ 15 εγινε μια εντονη σεισμικη δονηση στην περιοχη μας.πηγαμε και ηρθαμε.ειδικα αυτοι που ζουν σε ψηλα διαμερισματα πραγματικα αναστατωθηκαν αφου οι μνημες απο τον σεισμο στην ιταλια ειναι ακομη νωπες..

ενα 5λεπτο πριν γινει ο σεισμος η μικρη μου επαθε ΑΜΟΚ κλαματος.δε μπορουσα να τη σταματησω,εκλαιγε με αναφιλητα και δακρυα,και τραβουσε τα αυτακια της.στην αρχη νομιζα οτι κατι την ποναει αλλα την ποναει πραγματικα.τι της εδωσα νερο,τι μασαζ στα δοντακια,τι αλλαξαμε παμπερς,δεν σταματουσε με τιποτα.το ποιο συγλονιστικο ειναι οτι μου εδειχνε τη πορτα,εγω βεβαια δεν καταλαβαινα τι ηθελε,νομισα οτι της ελειπε ο μπαμπας που ηταν ακομη στη δουλεια...με τα πολλα 30 δευτ περιου πριν τον σεισμο,καθησαμε αγκαλιτσα στον καναπε γιατι θεωρησα οτι ισως να ειχε νυσταξει.κοριτσια εγινε ο σεισμος,η μικρη τον καταλαβε κανονικα,αφου οπως την ειχα αγαλια με κοιταξε εντρομη και γραπωθηκε πανω μου!!!

και αυτο ηταν.μετα αλλαξε εντελως συμπεριφορα.σαν να μη ετρεχε τιποτα.καθησε στο πατωμα υσηχη να παιξει εφαγε και το τοστακι της και ολα καλα!!!!

ηθελα απλα να μοιραστω την εμπειρια μου μαζι σας...

(πρωτη φορα τρομαξα τοσο πολυ,πρωτη φορα ομως βιωσα σεισμο σαν μητερα.....)

1kOup2.pngTxJmp3.png

Διαφημίσεις

Αυτό το είχα ακούσει κι εγώ και δεν το πίστευα μέχρι που μου συνέβη. Ήταν, δεν ήταν η μικρή μου 2 μηνών και ένα βράδυ εκεί που κοιμόμασταν ξαφνικά αρχίζει να κλαίει πολύ δυνατά. Μέχρι να σηκωθώ να δω τι συμβαίνει και ενώ ταυτόχρονα περνούσε έξω από το σπίτι και ένα σκυλί που ούρλιαζε και έτρεχε σαν τρελό και αυτό, αρχίζω και κουνιέμαι... Είχα ακούσει κάπου ότι τα σκυλιά όπως και τα μωρά διεσθάνονται το σεισμό και να που βγήκαν αληθινά αυτά τα λόγια.

YCiep3.png

αχ παιδιά εγώ πέρυσι το καλοκαίρι, ο συζηγος έλειπε ένα βράδυ, γινεται σεισμός και η άχρηστη μάνα αντι να πάω να αρπαξω το παιδί από το κρεββάτι βγήκα στην πολυκατοικία και ούρλιαζα...όταν συνιδιτοποίησα τι έκανα, τον πέρνω τον αγκαλίτσα και καθώς ήταν κουρασμένος μου λέει " έλα μαμουλα ήρεμησε τώρα..." και μετά από λίγο " αλήθεια μαμά, τι έγινε?" ήταν 2,5 ετών...

rQGhp3.png

αχ παιδιά εγώ πέρυσι το καλοκαίρι, ο συζηγος έλειπε ένα βράδυ, γινεται σεισμός και η άχρηστη μάνα αντι να πάω να αρπαξω το παιδί από το κρεββάτι βγήκα στην πολυκατοικία και ούρλιαζα...όταν συνιδιτοποίησα τι έκανα, τον πέρνω τον αγκαλίτσα και καθώς ήταν κουρασμένος μου λέει " έλα μαμουλα ήρεμησε τώρα..." και μετά από λίγο " αλήθεια μαμά, τι έγινε?" ήταν 2,5 ετών...

:) :) :)

Διαφημίσεις

Αυτό που ενιωσα εγω 08/06/2008 με την Φέλια μόνο 2 μηνών .... ευχομαι να μην το ζήσει ποτε καμία μανούλα!

Κυριακή μεσημερι ο Παντελής κοιμόταν και εγω ξαπλωμενη στον καναπε και η Φέλια στο ριλαξ δίπλα μου και κάτω!

Ξαφνικα αρχίζει να κουνάει τόσο πολύ που να φανταστείτε ότι τα επιπλα πηγαινοερχονταν μεσα στο σαλόνι!

Πετάχτηκα και βουτωντας το μωρό εμεινα κόκκαλο να παρακολουθώ μεσα στην μεση του σαλονιού!

Δεν μπορώ να σας περιγραψω τα συναισθήματά μου!

Ακομα και τωρα που το γραφω ανατριχιάζω ολόκληρη!

Κατεβήκαμε γρήγορα κατω, η Φελια ευτυχως η καρδούλα μου δεν καταλαβε τιποτα!

Το μονο που ακουγα οταν την κρατούσα ηταν η ανασούλα της, βαριά, τόσο πολύ την έσφιγγα!

Δεν συνεχίζω .............

Τώρα που τα διάβασα αυτά θυμηθηκα έναν βραδυνό σεισμό που μας βρήκε ξύπνιους λόγω της μικρής. Πριν αρχίσει είχαμε ξυπνήσει να δούμε τι θέλει, και η έναρξης με βρήκε προς το δωμάτιο της.... Τον είχε διεσθανθεί τελικά ... Πριν τελείωσει ήταν κάτω από το τραπέζι και χαιρόταν όσο η μαμά έφερνε τον νεογέννητο αδελφό της.

Το "κάτω από το τραπέζι" μου έχει μείνει από τους σεισμούς του 1999 στην Πάρνηθα όπου σε πολυκατοικία που κατέρευσε η μόνη επιζήσασα (γνωστή μου) είχε χωθεί κάτω από το τραπέζι.