Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Στολισμός τραπεζιών & Εκκλησίας

loukomamy

Recommended Posts

Γεια σας,

θα ήθελα να με βοηθήσετε να βρω κάποιο κατάστημα ή ιδιώτη που να κάνει στολισμό τραπεζιών και εκκλησίας για βάπτιση, όχι με λουλούδια αλλά με αντικείμενα, υφάσματα, μπαλόνια κτλ. Οποιος γνωρίζει που μπορώ να απευθυνθώ, θα με βοηθήσει ιδιαίτερα.

Διαφημίσεις

ειχα δει μια κοπελα στην εκθεση που ειχε γινει στο Σ.Ε.Φ το ειχα γραψει και σε κεινο το θεμα, της ελεγες ποσα χρηματα θες να διαθεσεις και σου προσαρμοζε τον στολισμο... ειχε ενα ομορφο τραπεζι ευχων στολισμενο εκει και συγκεκριμενα μου ειπε οτι μπορουν να κανουν τα παντα οτι θελω κι οτι σκεφτω... δεν εχω παει ακομα γιατι θελω να δω και κατι αλλο που προτειναν τα κοριτσια αλλα αν ειναι πολυ ακριβο θα παω εκει που προσαρμοζεται :wink:

αν θελεις να σου στειλω τα στοιχεια και τι λεει η καρτα, απ οτι καταλαβα τ αναλαμβανει ολα κι ειναι βολικο γιατι με τα μωρα που να τρεχουμε

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

ειχα δει μια κοπελα στην εκθεση που ειχε γινει στο σ.ε.φ το ειχα γραψει και σε κεινο το θεμα, της ελεγες ποσα χρηματα θες να διαθεσεις και σου προσαρμοζε τον στολισμο... ειχε ενα ομορφο τραπεζι ευχων στολισμενο εκει και συγκεκριμενα μου ειπε οτι μπορουν να κανουν τα παντα οτι θελω κι οτι σκεφτω... δεν εχω παει ακομα γιατι θελω να δω και κατι αλλο που προτειναν τα κοριτσια αλλα αν ειναι πολυ ακριβο θα παω εκει που προσαρμοζεται :wink:

αν θελεις να σου στειλω τα στοιχεια και τι λεει η καρτα, απ οτι καταλαβα τ αναλαμβανει ολα κι ειναι βολικο γιατι με τα μωρα που να τρεχουμε

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. θα με υποχρέωνες αν μπορούσες να μου στείλεις τα στοιχεία της.

Διαφημίσεις

ο στολισμός θα μου στοιχίσει 500-600 ευρώ (θα περιλαμβάνει καραβάκια χειροποίητα + γλαστράκια με λουλούδια και κεράκια σε κάθε τραπέζι τα οποία θα είναι δέκα)+ 200 ευρώ τα προσκλητήρια + 500 ευρώ οι μπονιέρες για 120 άτομα στο τραπέζι = 1200-1300. θα τα κάνει όμως όλα αυτή..και εξαρτάται και από τα βαλάντια..εγώ πήρα κάτι μεσαίας τιμής ας πούμε....

και αποθηλασε επιτελους!

ο στολισμός θα μου στοιχίσει 500-600 ευρώ (θα περιλαμβάνει καραβάκια χειροποίητα + γλαστράκια με λουλούδια και κεράκια σε κάθε τραπέζι τα οποία θα είναι δέκα)+ 200 ευρώ τα προσκλητήρια + 500 ευρώ οι μπονιέρες για 120 άτομα στο τραπέζι = 1200-1300. θα τα κάνει όμως όλα αυτή..και εξαρτάται και από τα βαλάντια..εγώ πήρα κάτι μεσαίας τιμής ας πούμε....

Ειναι καλά τα χρήματα. Η δουλειά τους φαίνεται πολύ καλή.

Διαφημίσεις

Ειναι καλά τα χρήματα. Η δουλειά τους φαίνεται πολύ καλή.

Ειναι πολύ καλό το κόστος, αλλωστε ειναι εταιρεία που παρουσιάζει αυτο ακριβως για το οποιο πληρώνεται...σκεψου ότι εσύ απλα θα ετοιμαστείς και θα πας

και εγω συμφωνώ ότι είναι πολλά τα χρήματα, εκτός βέβαια και αν σκοπεύεις να διαθέσεις τέτοιο ποσό...η δικιά μου διοργανώτρια κόστισε ότι της ζήτησα!!δεν παίρνει καμία αμοιβή, ερχεται σπίτι με δείγματα (μπομπο, προσκλητηρια, μαρτυρικα, μενου...) και σου φέρνει ότι θες!!

Γεια σας,

θα ήθελα να με βοηθήσετε να βρω κάποιο κατάστημα ή ιδιώτη που να κάνει στολισμό τραπεζιών και εκκλησίας για βάπτιση, όχι με λουλούδια αλλά με αντικείμενα, υφάσματα, μπαλόνια κτλ. Οποιος γνωρίζει που μπορώ να απευθυνθώ, θα με βοηθήσει ιδιαίτερα.

κι εγώ ενδιαφέρομαι για μιά φίλη μου που βαφτίζει!!!

κορίτσια.... τα φώτα σας! :D

loukomamy για ποία περιοχή ψάχνεις;

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

κι εγώ ενδιαφέρομαι για μιά φίλη μου που βαφτίζει!!!

κορίτσια.... τα φώτα σας! :D

loukomamy για ποία περιοχή ψάχνεις;

Νοτια προάστια. Γενικά όμως έχω ακούσει κουφές τιμές. Αυτό το χειροποίητο δηλαδή, χρεώνεται χρυσός! Ελεος! Φυσικά έχω σκοπό να διαθέσω κάποια χρήματα, αλλά να αξίζει και τον κόπο ρε γμτ. Απο ένα σημείο και μετά είναι κοροϊδία.

Διαφημίσεις

εμένα πάντως της δικιάς μου μου φαίνονται πολύ λογικές τιμές..κάθε τραπέζι θα μου στοιχίσει 55 ευρώ..δεν νομίζω ότι είναι πολλά τα λεφτά....

και αποθηλασε επιτελους!

εμένα πάντως της δικιάς μου μου φαίνονται πολύ λογικές τιμές..κάθε τραπέζι θα μου στοιχίσει 55 ευρώ..δεν νομίζω ότι είναι πολλά τα λεφτά....

Οχι δεν είναι καθόλου ακριβά. Εχω κανονίσει και εγώ ραντεβού εκεί την άλλη εβδομάδα. Ανυπομονώ... Δεν έχω χρόνο για πολύ ψάξιμο και θα ήθελα τοσο πολύ να ξεμπερδεύω...

ο στολισμός θα μου στοιχίσει 500-600 ευρώ (θα περιλαμβάνει καραβάκια χειροποίητα + γλαστράκια με λουλούδια και κεράκια σε κάθε τραπέζι τα οποία θα είναι δέκα)
55 ευρώ γι΄αυτά λες; καλά ακούγεται!

τα καραβάκια θα είναι χάρτινα; κι εγώ τέτοιο θέμα είχα στη βάφτιση...

και τα λουλούδια φυσικά φαντάζομαι ε;

έχει κάπου στο σαιτ εικόνα του τραπεζιού να δω ή είναι κατά παραγγελία δική σου;

edit κορίτσια, επειδή δεν έχω κάνει κάτι τέτοιο...

μη γελάσετε αν σας φανεί χαζή η ερώτηση...

τα πράγματα μετά σου μένουν; ή είναι για ενοίκιο η τιμές αυτές;

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

όχι τα καραβάκια είναι ξύλινα χειροποίητα και τα λουλούδια φυσικά..

στο site δεν έχει τα δικά μου , μοιάζουν περίπου τα βαζάκια με τα γλαστράκια που έχει..μόλις την κάνω τη βάφτιση στις 9 Μαίου θα σας ανεβάσω φώτο...

και αποθηλασε επιτελους!

και μετά θα είναι δικά μου εννοείται..θα χαρίσω κάποια και τα άλλα θα τα κρατήσω

Τι να κρατήσεις .... αν όλα είναι τόσο όμορφα δεν θα μείνει ΤΙΠΟΤΑ στο τραπέζι.

Εγώ έφτιαξα 15 συνδθέσεις και δεν έμεινε τίποτα ούτε η μαμά μου πήρε , ούτε η αδερφή μου.... την πάτησα αλλά τουλάχιστον άρεσαν

Αν θες να είσαι σίγουρη ότι θα έχεις για ναμνηστικό τότε ζήτα της μια σύνθεση παραπάνω ...... μονο για σένα!!!!

εχω ενα μπεμπουλινι ομορφο γλυκο κουκλινι!

γεια σας κοριτσια σας,εγω ασχολουμε επαγγελματικα με την οργανωση γαμου και βαπτισης γιαυτο και δεν με βλεπεται συχνα να μην θεωρηθει αυτοπροβολη.εχω ενα γιο 4 χρονων και εχω μαθει πολλα απο το parents.πραγματικα οι τιμες ειναι καπου εκει.ειναι ομως απλα τα πραγματα και μπορειτε και μονεσ σας να κανεται θαυματα.παρτε γαζες,διαφορα διακοσμητικα,λουλουδια σε γλαστρακια,βαζα με ζαχαρωτα και θα εκπλαγειτε με το αποτελεσμα.

γεια σας κι απο εμενα. κι εμεις ετοιμαζομαστε για βαφτιση τον ιουνιο και τα φτιαχνω ολα μονη μου. αν εχει κανεις χρονο, κεφι παιρνει ιδεες απο αυτο το site και απο αλλα και δημιουργει φοβερα πραγματα και οικονομικα. συμφωνω λοιπον απολυτα με την ηλιαννα. εγω φτιαχνω μονη μου κουκλιτσες για μπομπο, τη διακοσμηση των τραπεζιων, τον μπουφε κλπ. με το καλο να πανε ολα καλα και θα "ανεβασω" φωτο.

life can be wonderful

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...