Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Απαραδεκτος παιδοτοπος στην θεσσαλονικη

Recommended Posts

Καλημερα!

Πηγα με τον αντρα μου το Σαββατο σε εναν παιδοτοπο που ηταν απαραδεκτος....

Δνε ξερω αν μπορω να τον κατανομασω αλλα σε πρωτη φαση δεν θα το κανω αλλα οποις θελει θα του πω ποιος και που σε pm.

Δεν εχω παει πολλες φορες σε παιδοτοπο μιας και ο μικρος μου ειναι μολις 16 μηνων.

Παντως πηγα σε αυτον και διαπιστωσα τα εξης:

Ειχε εναν ξεχωριστο χωρο πανω για τα μικρα το πατωμα ηταν καλλυμενο με εναν πραγμα δεν ξερω πως το λενε αλλα νομιζω οτι αυτο ειναι καταλληλο μονο για εξωτερικους χωρους γιατι βρομοκοπαει και εννοιειται οτι δεν μπορει να σφουγγαριστει...

Ειχε μια μικρη τσουληθρα-στρωμα με σκαλοπατακια και ενα τουνελ τα οποια απο κιτρινα μαυρισανε και εκει που ηταν το τουνελ ειχε σκονη και χνουδι ενα δαχτυλο...το διχτυ που ειχε ανοιγε με χρατσ και ευκολα με ενα πανι θα καθαριζοταν....

Εκτος αυτου τα παιχνιδια που ειχε ηταν παραπολυ βρωμικα και πολλα σπασμενα...πχ ενα αυτοκινητακι χωρις ροδες...

Εκτος απο ολη αυτην την βρωμια ειχε μια μεγαλη γυαλινη συρομενη πορτα που δεν ειχε κανενα αυτοκολλητο χαμηλο οποτε πολυ ευκολα ενα μικρο θα μπορουσε να τρεξει και να σπασει την μυτη του πεφτοντας πανω...

Επισης στην ιδια ευθεια με την εξοδο αυτη ηταν η σκαλα χωρις προστατευτικο καγκελο οποτε αν ενα μικρο διεφευγε της προσοχης και εβγαινε η κουτρουβαλα θα ηταν πολη μεγαλη...

Τι να πω δνε θα ξαναπηγαινα εκει ποτε και αναρωτιεμαι ποσοι αλλοι παιδοτοποι ειναι σε αυτο το χαλι και πλεν δεν εχω και μεγαλη ορεξη να το εξερευνησω...Φανταζομαι οτι ο χωρος για τα μεγαλυτερα παιδια που ητνα κατω δεν θα ηταν καλυτερος η πιο καθαρος αλλα εκει τουλαχιστον ειναι παιδια οχι μωρα ακομα...

Δυστυχως υπαρχουν πολλοι κακοι επαγγελματιες.Αναρωτιεμαι αν αυτη η γυναικα που τον εχει εχει παιδια και αν θα τα αφηνε να παιξουν σε εναν τετοιο χωρο.

Συγγνωμη αν σας καουρασα θα ηθελα την γνωμη σας και αν ειχατε παρομοια εμπειρια καπου...ειμαι μηπως εγω υπερβολικη???

Ξερει κανεις αν μπορω να το καταγγειλω καπου?Ποιος ειναι υπευθυνος για τους ορους λειτουργιας τετοιων χωρων???

Σας ευχαριστω!!!

Διαφημίσεις

καλημερα!οπως ακριβως βλεπουν και στον τοπο μου οι γονεις τα παιδια τους να καθονται μες στην καπνα και οι ιδιοι οι γονεις να καπνιζουν σαν φουγαρα!

Καλημέρα Becky! Κι εγώ από Ρετζίκι είμαι και κατάλαβα πολύ καλά ποιον παιδότοπο εννοείς. Πήγα κι εγώ μία φορά πριν κανένα χρόνο. Πιο ωραίος παιδότοπος στην κοντινή περιοχή, κατά τη γνώμη μου πάντα, είναι το turo lupo στο Ασβεστοχώρι, μόνο και μόνο επειδή έχει εξωτερικό χώρο. Εξωτερικό χώρο έχουν και οι αθλητικές εγκαταστάσεις του κολλεγίου de la salle, που είναι φανταστικές και λειτουργούν και ως παιδότοπος. Πήγαμε προχθές και ήταν πολύ ωραία, είναι όμως μόνο για περιπτώσεις που έχει καλό καιρό, αφού έχει μόνο εξωτερικό χώρο τεράστιο με γκαζόν και παιδικά παιχνίδια. Τέλος και στο Μπλε Μήλο πάμε καμια φορά, από άποψη καθαριότητας όμως δεν ξέρω τι λέει, μια και τα περισσότερα παιχνίδια είναι κάτω που δεν έχει τύχει να μπω. Ελπίζω κάποια στιγμή να τα πούμε και από κοντά, μια που απ' ότι κατάλαβα είσαι γειτόνισσα!

Διαφημίσεις

Kαλέ θα μου μου στήλετε πμ για ποιον παιδότοπο λέτε..? και εγω ψηλά στα Μετέωρα μένω..5 λεπτά από Ρετζίκι.

chiritina77 ενημέρωσε με σε παρακαλώ μέσω πμ για να μην καταχραστώ το ποστ της becky για τους χώρους de la salle που ειναι, πως, πότε ανοιγουν κτλ. με ενδιαφέρει εμείς προτιμάμε τους εξωτερικούς χώρους όπως και να είναι ο καιρός...

rQGhp3.png

Μπέκυ κατάλαβα για ποιον λες.

Το έχω παρατηρήσει αυτό με την σκάλα ειδικά είναι έγκλημα μιας και έχουν τα μικρά παιδάκια στον πάνω όροφο.

Τον χώρο μέσα δεν το περιεξεργάστηκα γιατί ο δικός μου είναι μεγάλος και έπαιζε κάτω.

Γεια σας κορίτσια! Τελικά είμαστε αρκετές οι Ρετζικιώτισσες! :wink:

Κατάλαβα κ εγώ για ποιόν παιδότοπο λέτε! Βέβαια η μπεμπουλίνα μου είναι 45 ημερών κ δεν πάμε ακόμα σε παιδότοπους. Περίμενα να είναι πιο προσεγμένα τα πράγματα σε τετοιούς χώρους! :shock:

Θα συμφωνήσω με τη Becky πως πρέπει να γίνει καταγγελία! :evil: Αν κ δεν ξέρω που θα πρέπει να απευθυνθείς! Κάποιος πρέπει να τους βάλει μυαλό. Δεν αρκεί μόνο να πάρει κάποιος το παιδί του κ να φύγει.

Τεσπα... ξύπνησε η μπέμπα κ θέλει το γαλατάκι της!

christina77 σου έστειλα ένα πμ με κάτι απορίες που είχα! Όποτε βρεις χρόνο απάντησε μου! :wink:

• 1 month later...

Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί παιδότοποι που δεν ξέρουν τι σμημαίνουν συνθήκες υγιεινής...προσωπικά επείδη έχω στην ιδιοκτησία σου παιδότοπο είναι το α και το ω.Καλό όμως είναι και εσείς σαν γονείς να κάνετε τις παρατηρήσεις σας στους υπεύθυνους,έτσι για να μην πλήρώνετε την είσοδο τσάμπα...έχετε δικαιώματα ως καταναλωτες και εσείς αλλά και τα παιδιά σας ακόμα περισσότερο...:)

Διαφημίσεις