Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

απο προχτες που ειδα το ποστ σου εχω τραλαθει να της το παρω!! το βρηκα τελειο!! δυστυχως ομως τα τα site που προτεινει η fisher price για να τ αγορασεις πανε μονο αμερικη, το βρηκα στο ebay καινουριο αλλα οσο ηταν η τιμη για να το παρεις αλλα τοσα ηθελε για να στο στειλουν πηγαινε περιπου 115 ευρω και θα τα δινα αλλα εχει δυο ειδων jumperoo και δεν ειχε αυτο που μ αρεσε :( θα πληρωναμε που θα πληρωναμε αντι για 60 ευρω τα διπλα τουλαχιστον να ηταν αυτο που ηθελα...

εχεις βρει απο που θα το παρεις?

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια το έχω εγώ και είναι φανταστικό το είχα πάρει από το http://www.bimbomarket.it αλλά το είδα και στον κατάλογο του Mothercare στην Ελλάδα! Πρέπει το μωρό να κρατάει πολύ καλά το κεφάλι του, είναι μέχρι 82 εκ. ύψος και 12 κιλά βάρος μωρού!!!

Είναι για 20 λεπτά όμως μόνο δεν κάνει για παραπάνω!! Και αν δεν έχετε αρκετό χόρο μην το πάρετε γιατί είναι ολίγον τεράστιο!!! Εχει πολύ πλάκα πάντως, ο δικός μου όταν τον έβαλα σε στράτα χοροπηδούσε αντί να περπατάει γιατί είχε μάθει από το τραμπολίνο!

Κορίτσια το έχω εγώ και είναι φανταστικό το είχα πάρει από το www.bimbomarket.it αλλά το είδα και στον κατάλογο του Mothercare στην Ελλάδα! Πρέπει το μωρό να κρατάει πολύ καλά το κεφάλι του, είναι μέχρι 82 εκ. ύψος και 12 κιλά βάρος μωρού!!!

Είναι για 20 λεπτά όμως μόνο δεν κάνει για παραπάνω!! Και αν δεν έχετε αρκετό χόρο μην το πάρετε γιατί είναι ολίγον τεράστιο!!! Εχει πολύ πλάκα πάντως, ο δικός μου όταν τον έβαλα σε στράτα χοροπηδούσε αντί να περπατάει γιατί είχε μάθει από το τραμπολίνο!

μπραβο κοριτσακιιιιιι!! ποσα χαρηκα που ακουσα και για mothercare θα μπω και στο site που λες να δω αργοτερα γιατι παω να την κοιμησω ιχιχιχι!!

θυμασαι ποσο σου ειχε κοστισει και ποσο καιρο εκαναν να το φερουν??

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Πρέπει να είχε περίπου 100 ευρώ και 25 τα μεταφορικά, έκανε καμιά βδομάδα να έρθει!!!

Μπήκα όμως τώρα στο Bimbomarket για να σας το βρώ και δεν το βρήσκω κλαψ κλαψ, πάντως το Mothercare το έχει σίγουρα!

(το παιδι μου κοιμηθηκε μονο του )

να σε ρωτησω και κατι ακομα αμαλια μου?

γιατι μονο 20 λεπτα? και καθε ποτε 20 λεπτα?

τωρα παιζει εκει οπως στην αρχη? η αρχισε να το βαριεται?

σε ζαλισα??? ή μ αντεχεις??

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Διαφημίσεις

Αντέχω ρώτα οτι θές!!!!

Ετσι γράφει το προσπέκτους ....εγώ τον έβαζα 20 λεπτά το πρωί και 20 το απόγευμα!

Τώρα χαίρεται στην αρχή που τον βάζω αλλά στα 10 λεπτά φωνάζει για να τον βγάλω, το έχω και 4 μήνες σχεδόν! Τώρα ξέρεις θέλει να περπατήσει (που φυσικά και δεν μπορεί) και έχει άλλα στο μυαλό του.....καταλαβαίνεις! Πάντως στην αρχή που το πήραμε ήταν το καλύτερο του!!

Αντέχω ρώτα οτι θές!!!!

Ετσι γράφει το προσπέκτους ....εγώ τον έβαζα 20 λεπτά το πρωί και 20 το απόγευμα!

Τώρα χαίρεται στην αρχή που τον βάζω αλλά στα 10 λεπτά φωνάζει για να τον βγάλω, το έχω και 4 μήνες σχεδόν! Τώρα ξέρεις θέλει να περπατήσει (που φυσικά και δεν μπορεί) και έχει άλλα στο μυαλό του.....καταλαβαίνεις! Πάντως στην αρχή που το πήραμε ήταν το καλύτερο του!!

thankssss!!! τωρα θα παμε στο mothercare μολις ηρθε ο μπαμπας μας και θα μας παει θα σας πω εντυπωσεις το απογευμα ;)

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

ξεχαστηκα!! πηγαμε εχτες το βρηκαμε στον καταλογο αλλα δυστυχως δεν το ειχαν εκεινη την στιγμη :( μου ειπαν ομως οτι θα κοιταξουν κι αν το εχουν καπου κοντα θα μου το φερουν σε 3 μερες αν καπου μακρυα σε 10 μερες, υπαρχει ομως λεει περιπτωση να μην το εχουν καθολου αλλα θα με ειδοποιησουν τηλεφωνικως για να ξερω. Επλιζω να το βρουν :)

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

λεει οτι μπορεις απο τον 3ο ακρει να στηριζει το κεφαλακι του.

H fisher price προτεινει το amazon αλλα εκανα ολη την διαδικασια εγραψα διευθηνσεις κτλ και μολις πατησα οκ μοθ εγραψε δεν το στελουν εδω...

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

το πηραμε απο τα mothercare!! ξεχασα να το γραψω!! δεν το ειχαν και μας το εφεραν!! στην αρχη ηταν μια απογοητευση δεν ηθελε να κατσει καθολου κι εκλαιγε αλλα τελικα δεν της αρεσει η μουσηκη του γιατι ανα διαστηματα ακουγετε μια μαιμου κι ενας ελαφαντας εεε αυτο ειναι το κακο κλαιμε με μαυρο δακρυ:cool: χωρις την μουσηκη της αρεσει πηδαει και γελαει και το μαθαινει ολο και περισοτερο και πηδαει πιο ψηλα

συμπερασμα: νομιζω οτι εγω γελαω πιο πολυ απο εκεινη που την βλεπω:mrgreen:

ρουλακι ευχαριστω που με θυμηθηκες!!

hI1Vp3.png

1CJdp2.png