Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.

ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΟΥΛΑ 3 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ.

ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ.

ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ;;; :)

• 7 months later...

Διαφημίσεις

Επειδη θελω και εγω να παω να το δω εχει καποιος να μας πει γνωμη του????

Για το δημοτικό μόνο ξέρω κάποιον που έχει πάει το γιο του.

Έχουν αρκετά ενημερωμένη σελίδα

http://www.elp.gr

Απ' ότι ξέρω είναι κατά κάποιο τρόπο σχολείο της εκκλησίας.

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers][img]http://global.thebump.com/tickers/ttc0e67.aspx[/img][/url]

• 5 months later...

Γεια σας, είμαι νέο μέλος και είδα ότι ενδιαφέρεστε για το σχολειο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ. Είχα το γιο μου εκει τρία χρόνια από τον παιδικό μέχρι και το Νηπιαγωγείο. Είχα ψάξει όλους τους "καλούς" σταθμούς της περιοχής μου και παντού έβρισκα σοβαρά προβλήματα και πολύ επιφανειακό! και ψεύτικο! ενδιαφέρον αναφορικά με το "λειτούργημα" που κάνουν οι νηπιαγωγοί. Επίσης επικίνδυνους χώρους παιγνιδιού και δραστηριοτήτων. Ολα τα μετρούσαν με το χρήμα μέχρι το τελευταίο ευρώ. Ηθελα κάτι πιο γνήσιο και αληθινό για το παιδί που ήταν μόλις 2,6 μηνών. Στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ βρήκα αυτό που έψαχνα. Οι νηπιαγωγοί έδιναν την ψυχή τους για αυτά τα παιδιά. Διέθεταν ώρες από τον προσωπικό τους χρόνο για να διοργανώσουν γιορτές και άλλες εκδηλώσεις. Το παιδί έγινε άλλος άνθρωπος. Ωρίμασε μέσα σε ένα υγιές περιβάλλον και πήρε αρχές διαμέσου της αγάπης που εισέπραττε από όλες τις λειτουργούς. Εχει τις καλύτερες αναμνήσεις (και γνώσεις) από την προσχολική του ηλικία και τελικά αυτό είναι που μετράει για μένα.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.

ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΟΥΛΑ 3 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ.

ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ.

ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ;;; :)

Pikos σου είπαν ποιό είναι το μηνιαίο κόστος με ή χωρίς σχολικό?

tt1724b1.aspx

Διαφημίσεις

• 2 months later...
Γεια σας, είμαι νέο μέλος και είδα ότι ενδιαφέρεστε για το σχολειο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ. Είχα το γιο μου εκει τρία χρόνια από τον παιδικό μέχρι και το Νηπιαγωγείο. Είχα ψάξει όλους τους "καλούς" σταθμούς της περιοχής μου και παντού έβρισκα σοβαρά προβλήματα και πολύ επιφανειακό! και ψεύτικο! ενδιαφέρον αναφορικά με το "λειτούργημα" που κάνουν οι νηπιαγωγοί. Επίσης επικίνδυνους χώρους παιγνιδιού και δραστηριοτήτων. Ολα τα μετρούσαν με το χρήμα μέχρι το τελευταίο ευρώ. Ηθελα κάτι πιο γνήσιο και αληθινό για το παιδί που ήταν μόλις 2,6 μηνών. Στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ βρήκα αυτό που έψαχνα. Οι νηπιαγωγοί έδιναν την ψυχή τους για αυτά τα παιδιά. Διέθεταν ώρες από τον προσωπικό τους χρόνο για να διοργανώσουν γιορτές και άλλες εκδηλώσεις. Το παιδί έγινε άλλος άνθρωπος. Ωρίμασε μέσα σε ένα υγιές περιβάλλον και πήρε αρχές διαμέσου της αγάπης που εισέπραττε από όλες τις λειτουργούς. Εχει τις καλύτερες αναμνήσεις (και γνώσεις) από την προσχολική του ηλικία και τελικά αυτό είναι που μετράει για μένα.

Το παιδί συνέχισε και μετά το νηπιαγωγείο στο ίδιο σχολείο ή το πήρες?