Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βάφτιση μετά τον 15ο μήνα?

melita

Recommended Posts

Το μωρό μ ου είναι 4 μηνών. Σκεφτόμαστε να την βαφτίσουμε προς το καλοκαίρι του 2010 που θα είναι 18 μηνών (μαζί με το θρησκευτικό μας γάμο). Αν και πιστεύω ότι θα είναι λίγο μεγαλούτσικη, τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσω? Έχετε εμπειρία από βάφτιση παιδιού σε τέτοια ηλικία?

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

Διαφημίσεις

Melita καλασπέρα, εγώ δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα. Η μπέμπα .... έ η Ειρήνη λοιπόν, ήταν ευδιάθετη χαμογελούσε και πήγαινε σε όλο τον κόσμο και έκλαψε μ΄νο στην κολυμπήθρα.

Δεν ξέρω τα άλλα παιδάκια πως συμπεριφέρονται αλλά νομίζω είναι γενικά στο παιδί και τι διάθεση θα έχει εκείνη την ημερα......

εχω ενα μπεμπουλινι ομορφο γλυκο κουκλινι!

Το μωρό μ ου είναι 4 μηνών. Σκεφτόμαστε να την βαφτίσουμε προς το καλοκαίρι του 2010 που θα είναι 18 μηνών (μαζί με το θρησκευτικό μας γάμο). Αν και πιστεύω ότι θα είναι λίγο μεγαλούτσικη, τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσω? Έχετε εμπειρία από βάφτιση παιδιού σε τέτοια ηλικία?
αν ετσι σε βολευει κανενα προβλημα...τον γιο μου τον βαφτισα 16 μηνων.μια χαρα...αλλωστε και μια φιλη μου που εκανε γαμο και βαφτιση μαζι της στοιχισε οικονομικα πολυ λιγοτερα χρηματα.. :D

στερεωτυπα πια δεν υπαρχουν,οτι βολευει τον καθενα...με το καλο ο γαμος

σου λοιπον και η βαφτιση..να χαιρεσαι το γλυκουλι σου :D:D:D

Κι εγώ την Ειρήνη μου τη βάφτισα 21 μηνών. Επειδή ήξερε τι θα γίνει, μόλις είδε τον παπά στην κατήχηση ψιλοέβαλε τα κλάματα. Μετά σταμάτησε και γυρνούσε μέσα στον κόσμο.Είχε όμως και πάλι μια ψιλοανησυχία για το τι θα συμβεί. Τελικά έκλαψε μόνο την ώρα της κολυμπήθρας. Στη συνέχεια ήταν όλα μέλι-γάλα. Κατάλαβε ότι τα δύσκολα είχαν περάσει και ήταν μέσα στην καλή χαρά. Δεν το μετάνοιωσα καθόλου που την βάφτισα τόσο μεγάλη.

Κοριτσια γιατι ανχωνεστε; υπαρχει νομος που λεει τον ταδε μηνα πρεπει να βαπτηστη ενα παιδι; οχι οπωτε οποτε μπορουν οι γονοισ και οι νονοι τοτε ασ γηνη η βαπτηση

οσο αν κλεει ε;;και τη εγεινε; γουρι ελεγαν ταχα πωσ ειναι οι παλιεσ

μην στεναχωριεστε καθολου οπωτε εσεισ νομιζετε!!

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

Διαφημίσεις

αν σε παρηγορει να σου πω οτι τον γιο μου τον βαφτησα 3,5 ετων,γιατι περιμενε λιγο να μεγαλωσει και ο αδερφουλης του,και τα βαφτησαμε και τα δυο μαζι.το ευχαριστηθηκε παρα πολυ,δεν εκλαψε καθολου,ολο γελουσε,στο κεντρο χορευε ολο το βραδυ,και το συμαντικοτερο για μενα,θα θυμαται παντα την βαπτηση του.

71107turcfebzs2.gif

252682in41fsxg03.gif

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...