Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γλειφιτζουρια και αλλα...

Carmela

Recommended Posts

Προκειται να κανουμε την βαπτιση του μωρου μας τον Μαιο...

Προσκλητηρια βρηκαμε, μπομπονιερες βρηκαμε, το κτημα το κλεισαμε... ειμαστε σε αναζητηση στολισμου τραπεζιων. Οι τιμες των συνθεσεων που προτεινουν οι διακοσμητες ειναι εξωφρενικες, και ετσι αποφασισαμε να κανουμε κατι μονοι μας...Ψαχνοντας στο φορουμ ειδα καταπληκτικες ιδεες και λεω να "αντιγραψω" το κουβαδακι με το χαρτι αφης και τα γλειφιτζουρια... Ελα ομως που δεν βρισκω γλειφιτζουρια της προκοπης...εχω δει αυτα του my tree και ξετρελαθηκα ...ψαχνω λοιπον τον προμηθευτη τους, ή καμια αλλη τρυπα, που να εχει ζαχαρωδη και κυριως γλειφιτζουρια με ξυλινο ποδαρακι ... Επισης που βρισκω χαρτι αφης? Ειναι ρολο ή φυλλα?

Κοριτσια θα με διευκολυνατε πολυ αν μοιραζοσασταν την εμπειρια σας..

Δουλευω τα πρωινα, ο διαθεσιμος χρονος για ψαξιμο ειναι ελαχιστος και ετσι οι μετακινησεις μου πρεπει να ειναι συγκεκριμενες ...

.png

Διαφημίσεις

Θα σου πω μόνο για το χαρτί αφής, γιατί για τα γλυφιτζούρια και εγώ είμαι στο ψάξιμο...

Λοιπόν, το χαρτί αφής το αγόρασα απο ένα βιβλιοπωλείο - φαντάζομαι θα υπάρχει σε όλα τα βιλιοπωλεία. Δεν έψαξα για κάποια "τρύπα", γιατί ήδη είναι πολύ οικονομικό (15 λεπτά η μία κόλλα σε μεγάλη διάσταση 50χ70). Αν θέλεις όμως πιο οικονομικό, έχει στο organizer strores στην Λαυρίου, όμως δεν έχει όλα τα χρώματα.

Περιμένω νέα για τα γλυφιτζούρια και εγώ... :D

Ποιο είναι το θέμα της βάφτισης???

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Περιμένω νέα για τα γλυφιτζούρια και εγώ... :D

Ποιο είναι το θέμα της βάφτισης???

Ευχαριστω για την απαντηση.... Θα παω στα Organizer Stores...εχει και στον Κηφισο, ετσι?

Οσο για τα γλυφιτζουρια...η relcon εχει καλες τιμες, δεν ξερω εαν πουλαει λιανικη, αλλα δεν ειναι ακριβως τα γλυφιτζουρια που ψαχνω..

Σχετικα με το θεμα.....για να ειμαι ειλικρινης, δεν μας αρεσουν τα "θεματα" ....γι αυτο πηραμε ανεξαρτητα προσκλητηρια, αυτα εδω

http://www.an-agapas.gr/f1l3s/product_images/PRO120.jpg

και μπομπονιερες, καρουζελ...

Γενικως θελουμε ολα να ειναι παιδικα, αναλαφρα και με χαρουμενη διαθεση....

.png

carmela,πολύ ωραία τα προσκλητήρια που διάλεξες.Απλά και παιδικά.Φαντάζομαι οτι και οι μπομπονιέρες σου θα είναι ιδιαίτερες.Ψάχνω και εγώ γλειφυτζούρια με ξύλινο στίκ και δεν έχω βρεί πουθενά.θα δω στο mytree που έγραψες.Άν βρείς και πουθενά αλλού γράψτο...Ευχαριστω..

Διαφημίσεις

Eυχαριστω, ευχαριστω ...

Σαν εναλλακτικη των γλειφιτζουριων και επειδη τα τετραδιακια εχουν σχηματα απο αυτοκινητακια, σκεφτηκα να βαλω στα κουβαδακια, στικς με ξυλινα αυτοκινητακια, ή ανεμομυλους, μπαλονια με το πλαστικο χερουλακι οπου θα κρεμονται κορδελες με τυλιγμενες καραμελιτσες και αλλα τετοια απλα πραγματακια...τι λετε?

Βεβαια οπως ειπα, η μπομπονιερα ειναι καρουσελ, αλλα τι να κανουμε..ειπαμε δεν εχουμε συγκεκριμενο θεμα... :D

παντως εξακολουθει να ισχυει η απελπισμενη ζητηση για γλυφιτζουρια τυπου My tree...

.png

παιδια κι εγω εχω τρελλαθει με τα γαλανολευκα γλυφιτζουρια του mytree γιατι σκεφτομαι να κανω μονη προσκλητηρια οταν ερθει η ωρα με το καλο... -υπολογιζω φθινοπωρακι δηλ.- οποια εχει κατι στο νου της ας μας δωσει τα φωτα της! απαραιτητως με ξυλινο στικακι! και προτιμω το απαλο γαλαζιο! οχι σκουρο μπλε! μερσι!

me and my men...

Eυχαριστω, ευχαριστω ...

Σαν εναλλακτικη των γλειφιτζουριων και επειδη τα τετραδιακια εχουν σχηματα απο αυτοκινητακια, σκεφτηκα να βαλω στα κουβαδακια, στικς με ξυλινα αυτοκινητακια, ή ανεμομυλους, μπαλονια με το πλαστικο χερουλακι οπου θα κρεμονται κορδελες με τυλιγμενες καραμελιτσες και αλλα τετοια απλα πραγματακια...τι λετε?

Βεβαια οπως ειπα, η μπομπονιερα ειναι καρουσελ, αλλα τι να κανουμε..ειπαμε δεν εχουμε συγκεκριμενο θεμα... :D

παντως εξακολουθει να ισχυει η απελπισμενη ζητηση για γλυφιτζουρια τυπου My tree...

carmela τα καρουσελ ποσο τα πηρες? γιατι οι τιμες που εχω δει ειναι απο 2-2,5ε και πανω τα απλα -χωρις ηχο/κινηση δηλ.-... τα εχεις πετυχει πουθενα πιο οικονομικα σε τιμες jumbo πχ? σαν πρωτη σκεψη εχω να δινω μπομπονιερες παπουτσακια -να αγορασω δηλ. αρεκετα ζευγαρια απο jumbo και να τα κανω μονη...- αλλα ελεγα μηπως δινω στους μικρους καρουσελ... δεν ειμαι και πολυ του να δινω αλλες στους μεγαλους αλλες στους μικρους μεν, αλλα αν βρω και καρουσελ οικονομικα ισως το κανω...

me and my men...

Διαφημίσεις

Τα καρουσελ ειναι αυτα..http://www.an-agapas.gr/f1l3s/product_images/VAP150.jpg

Φυαικα δεν γυριζουν, αλλα ειναι πολυ ομορφα αξιοπρεπεστατη κατασκευη και μεγεθος...και τιμη φυσικα

Τα γλυφιτζουρια της Victory, απο οτι ειδα απο το σαιτ της Εταιριας, δεν εχουν τα χρωματα του Μytree .....παρ ολα υατα μηπως ξερετε τιμες?

.png

κι εγω το σαιτ της victory χαζευω αλλα τιποτα σπουδαιο... πολυ ψιλικατζιδικο!

επεισης και αυτο το χρωμα του γλυφιτζουριου πισω απο το πουγκακι μου αρεσει πολυ... http://www.an-agapas.gr/node/718/?page=6

πολυ ωραια τα καρουσελ... ψιλοτσιμπανε βεβαια -για τη δικη μου τσεπη-, αλλα πολυ ομορφα...

me and my men...

στο site του αν αγαπας γραφει ότι τα καρουσελ ειναι σετ 4 χρωματα, δηλαδή πρεπει να παρεις και τα 4 διαφορετικά χρωματα ή μπορείς να επιλέξεις μονο το ροζ?

Διαφημίσεις

κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας...

Αυτα του elxis φαινονται μια χαρα

και αν τα παρουμε χονδρικη θα εχουν καλυτερη τιμη....ετσι δεν ειναι?

.png

στο site του αν αγαπας γραφει ότι τα καρουσελ ειναι σετ 4 χρωματα, δηλαδή πρεπει να παρεις και τα 4 διαφορετικά χρωματα ή μπορείς να επιλέξεις μονο το ροζ?

υποχρεωτικα παιρνεις και τα 4 χρωματα...

σιελ, κοκκινο, βεραμαν και ροζ...

.png

Δεν μου πολυαρέσει αυτο, τι να το κανω το σιελ και το βεραμαν σε βαπτιση κοριτσιου??? Αντε το κοκκινο καπως το βολευεις. :cry:

χονδρικη αν μπορεις να τα παρεις λογικα θα ειναι πιο οικονομικα... εγω δεν εχω επαγγελματικο αφμ αρα λιανικη θα παρω οτι παρω..

me and my men...

Δεν μου πολυαρέσει αυτο, τι να το κανω το σιελ και το βεραμαν σε βαπτιση κοριτσιου??? Αντε το κοκκινο καπως το βολευεις. :cry:

ελα να τα μοιραστουμε! αγορι εγω και δεν θελω τα ροζ-κοκκινα, κοριτσι εσυ δεν θες τα μπλε! :wink:

me and my men...

δεν θα εχεις αγορακια καλεσμενους να τα δωσεις..?

.png

βρηκα και αυτες τις 2 περιπτωσεις αλλα ερχεται αρκετα πιο ακριβο απο το αν αγαπας, μιας και ειναι σκετα καρουσελ χωρις κουφετα... δηλ. εχεις εξτρα κοστος και για αυτο... http://www.adorex.gr/viewimage.php?id=123 και http://www.veryniceday.gr/eshop/product.php?productid=3494&cat=257&page=1

me and my men...

δεν θα εχεις αγορακια καλεσμενους να τα δωσεις..?

Δηλαδή προτείνεις να παρει ο καθε καλεσμενος αναλογα με το φυλο του, την μπομπονιέρα του αντιστοιχου χρωματος? Νομίζω ότι διαχωρισμός στο φυλο και αυτο οχι αναγκαστηκα γίνεται μόνο στις παιδικές μπομπο. Τουλάχιστον εγω ετσι εκανα.

κι εμενα θα με χαλαγε λιγο το ροζ σε βαπτιση αγοριου... κιτρινο-κοκκινο το παλευεις... αντιθετως το γαλαζιο δεν μου χτυπαει πολυ ασχημα σε κοριτσιστικη βαπτιση... γιατι κοριτσακι δεν πολυγκρινιαζει για το γαλαζιο χρωμα... αντε να δωσεις ροζ σε αγορακι! :wink:

me and my men...

Σκεφτηκαμε οτι στα αγορακια μπορουμε να δωσουμε βεραμαν και γαλαζια και στα κοριτσακια κοκκινο και ροζ.

Το ιδιο ισχυει και για τους μεγαλους...δεν καναμε μεγαλιστικες μπομπονιερες..καλο, κακο, δεν ξερω!

.png