Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τεράστια διαφορά στις τιμές:(

zwza

Recommended Posts

Παρελαβα τις μπομπο.

Μου ειχε πει να τις δεσω εγω ωστε να μην εχουμε απωλειες.

Αποτελεσμα . Στις 1ες 25 :

3 σπασμενες (αναμενομενο)

3 με ξεκολημενο μαλλι

5 με ξεκολημενα ποδια

2 με ξεκολημενο μαγνητη

Πηρα τα μαγνητακια . Οι 1ες 3 ηταν μια φυσιολογικη φθορα κατ εμε της μεταφορας. Οι υπολοιπες ζημιες εδειχαν κακοτεχνεια γιατι θεωρωα αδυνατο να ξεκολησει το μαλλι , το ποδι ή ο μαγνητης στο σημειο της κολησης και να ειναι ακεραια η μπουμπουνιερα. Και δεν φταιει η μεταφορα αλλα ο κατασκευαστης γι αυτο.

Τα ρεσω πασχαλιτσες μια χαρα ηρθαν και ακεραια (nikos collections).

Αν παραγγειλετε απο εκει μακρια απο τα μαγνητακια (Palma emporio). Μιλαμε για την προχειροδουλεια

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

Κι εγώ σκέφτομαι να παραγγείλω από εκεί αν κι έχω πολύ καιρό μπροστά μου για να ψάξω στην Αθήνα.

Πάντως σχεδόν το ίδιο οικονομικές μπομπονιέρες έχει και το ELXISDORO απ'ότι έχω δεί στο site τους.

• 10 months later...
Κοριτσια στελνει με κουριερ και ειναι οντως ο πιο φθηνος και πολυ εξυπηρετικος . Εγω τις παρηγγειλα απο εκει με speedex , καπου 20-22 ευρω τα μεταφορικα και πηρα μπομπονιερα με 1,50 ευρω , ενω αλλου ειχε 2 -2,50 η ιδια ακριβως . Την Τεταρτη τις περιμενω . Αφηστε που για Αθηνα θα ειναι πιο φτηνα , γιατι εδω δεν εχει η εταιρια κουριερ καταστημα της και αυτο στοιχιζει , οταν εισαι επαρχια , οπως εγω . Παρηγγειλα κι ενα καλαθι μεγαλο για να τις βαλω μεσα.....15 ευρω στολισμενο . Μεχρι και στην Κυπρο στελνουν.

Παιδιά πάντως για να υπάρχει κάπου γραμμένος και ο αντίλογος χάριν αντικειμενικότητας, έχω να σας πω τα εξής:

1) Παρήγγειλα τα πράγματα από τον Ναρλή (ήμασταν οι νονοί) και για να κάνω την παραγγελία χρειάστηκαν τουλάχιστον 10 τηλεφωνήματα από μέρους μου (από Αθήνα), ενώ εκείνοι ποτέ δεν μου απήντησαν ενώ είχαν δεσμευτεί ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου. Έφαγα άπειρες ώρες στο τηλ. προσπαθώντας να συνδεθώ με την αναμονή και κάθε φορά έψαχναν την παραγγελία μου από την αρχή ενώ μιλούσαμε σχεδόν κάθε 3 μέρες.

2) Τους είπα ότι θα τα παραλάβουν οι γονείς του παιδιού στη Θεσ/νίκη και τους έστειλαν όλα τα πράγματα με τις τιμές επάνω!!! Σαν να κάνεις ένα δώρο και να το δίνεις με την απόδειξη για να ξέρει ο άλλος ποσα πλήρωσες!!

3) Για την όλη ιστορία χρειάστηκαν συννενοήσεις 2,5 μηνών προκειμένου να ολοκληρωθεί η παραγγελία μου (όλο κάτι έλλειπε) και να φτάσουν τα πράγματα. Περιττό να σας περιγράψω το άγχος...

Συνεπώς να μην τα βλέπουμε όλα μόνο με βάση τον οικονομικό παράγοντα διότι και ο παράγων χρόνος και άγχος είναι πάρα πολύ σημαντικοί και κάποιος οφείλει να γνωρίζει ότι θα σπαταλήσει μπόλικο και από τα δύο εάν και εφόσον προβεί σε ανάλογη παραγγελία.

Εγω παντως τους εστειλα μειλ στις 3 τα ξημερωματα με τις "αποριες" μου κ μου απαντησαν 2 μερες μετα..

Τους εστειλα χτες βραδυ παραγγελια κ σημερα το πρωι με πηραν τηλεφωνο για διευκρινησεις κ μου ειπαν οτι εφοσον το εχουν ετοιμοπαραδοτο θα φυγει απο αυτους αυριο κιολας..

Για τα μαγνηματακια δεν μου κανει εντυπωση.. κ εγω πηρα απο αλλου κ καποια ηταν στραπατσαρισμενα.. Μαλιστα επειδη τα ειχα κανει παραγγελια τα μισα μου τα εδωσαν με τα κουτια που παρελαβαν (ενα ενα μαγνητακι σε συσκευασια με αυτο με τις φουσκαλες).

Η κακοτεχνια ειναι του κατασκευαστη.. οχι του εμπορου λιανικης..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Eleana καλημερα,

προφανώς σου λειπει λεω ισως το acrobat reader ....

αν παρατηρήσεις οταν ανοιγεις την σελιδα του ναρλη λεει στην πανω μπαρα δεξια "προβλήματα με τους καταλογους" διαλεξε ποιο λειτουργικο συστημα εχεις και διαβασε ...αλλα ειμαι σχεδον σιγουρη οτι ή θες το java ή το acrobat reader

Ελπιζω να σε βοήθησα

• 5 months later...

Είδα τη συζήτηση σας κορίτσια και θα σας παραθέσω τον δικό μου μαραθώνιο που τελικά δεν κατέληξε καν να πάρω αυτά που είχα παραγγείλει!

1) Οι τιμές του διαφέρανε για το λόγο αυτό αποφάσισα και εγώ να τις πάρω από του Ναρλή πέρισυ που βάπτισα το γιό μου & την κόρη μου. Ο Τηλεφωνικός μαραθώνιος ξεκίνησε σχετικά νωρίς (2,5 μήνες Πρίν το μυστήριο). Δεν σας κρύβω ότι έλπιζα ότι είναι αρκετό χρονικό διάστημα και εύλογο φυσικά για να λάβω σωστά την παραγγελία μου και χωρίς καθυστερήσεις. Όλα καλά με την παραγγελία ευγενέστατοι κτλ, και εκεί ήταν το δράμα μου. Δεν απαντούσαν στο τηλέφωνο , δεν με πήραν καν τηλέφωνο για να με ρωτήσουν τι τούλι θέλω , τι κουφέτα και τι χρώμα κορδέλα , ποιότητα , κουφέτα , και γενικά όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να ρωτάνε.

2) Πέρασαν παραπάνω από 2 εβδομάδες απίστευτης ταλαιπωρίας για να απαντήσει κάποιος όπου με είχα ΟΛΗ ΜΕΡΑ σε μια αναμονή και ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

3) Μου είπαν ότι στην τιμή περιέχονταν 5 κουφέτα smarties (ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ) και εκεί τρελάθηκα και όταν της είπα να αυξήσουμε την ποσότητα με έβαλε στην αναμονή για να το ρωτήσει λέει (ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ) μέχρι που η γραμμή έκλεισε ! Προσπάθησα να ξαναπάρω , (ΚΑΚΩΣ) αν και δεν τα κατάφερα, και τελικά με πήρε μετά από 20 ΜΕΡΕΣ δίνοντάς μου επιπλέον τιμή 0,30/τμχ!!!!!!!!.

Τελικά , την ακύρωσα μέσω ΦΑΞ την παραγγελία μου, πήγα στο Mpomponieracenter με εξυπηρέτησαν ταχύτατα αν και πήγα εν όψη Αυγούστου που κλείναν όλοι , εξυπηρετικότατοι , καλοσυνάτοι , απαντάνε αμέσως , ΟΛΑ στην ώρα τους , με 11 κουφετάκια οι μπομπονιέρες, ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ και γενικά έχουν πολύ καλή φήμη.

Δεν κάνω διαφήμιση σε κανένα αλλά πιστεύω ό Ναρλής είναι μονο για το ζητω!

Θεωρώ λοιπόν ότι

Σας ευχαριστώ για την ακρόαση

Είδα τη συζήτηση σας κορίτσια και θα σας παραθέσω τον δικό μου μαραθώνιο που τελικά δεν κατέληξε καν να πάρω αυτά που είχα παραγγείλει!

1) Οι τιμές του διαφέρανε για το λόγο αυτό αποφάσισα και εγώ να τις πάρω από του Ναρλή πέρισυ που βάπτισα το γιό μου & την κόρη μου. Ο Τηλεφωνικός μαραθώνιος ξεκίνησε σχετικά νωρίς (2,5 μήνες Πρίν το μυστήριο). Δεν σας κρύβω ότι έλπιζα ότι είναι αρκετό χρονικό διάστημα και εύλογο φυσικά για να λάβω σωστά την παραγγελία μου και χωρίς καθυστερήσεις. Όλα καλά με την παραγγελία ευγενέστατοι κτλ, και εκεί ήταν το δράμα μου. Δεν απαντούσαν στο τηλέφωνο , δεν με πήραν καν τηλέφωνο για να με ρωτήσουν τι τούλι θέλω , τι κουφέτα και τι χρώμα κορδέλα , ποιότητα , κουφέτα , και γενικά όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να ρωτάνε.

2) Πέρασαν παραπάνω από 2 εβδομάδες απίστευτης ταλαιπωρίας για να απαντήσει κάποιος όπου με είχα ΟΛΗ ΜΕΡΑ σε μια αναμονή και ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

3) Μου είπαν ότι στην τιμή περιέχονταν 5 κουφέτα smarties (ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ) και εκεί τρελάθηκα και όταν της είπα να αυξήσουμε την ποσότητα με έβαλε στην αναμονή για να το ρωτήσει λέει (ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ) μέχρι που η γραμμή έκλεισε ! Προσπάθησα να ξαναπάρω , (ΚΑΚΩΣ) αν και δεν τα κατάφερα, και τελικά με πήρε μετά από 20 ΜΕΡΕΣ δίνοντάς μου επιπλέον τιμή 0,30/τμχ!!!!!!!!.

Τελικά , την ακύρωσα μέσω ΦΑΞ την παραγγελία μου, πήγα στο Mpomponieracenter με εξυπηρέτησαν ταχύτατα αν και πήγα εν όψη Αυγούστου που κλείναν όλοι , εξυπηρετικότατοι , καλοσυνάτοι , απαντάνε αμέσως , ΟΛΑ στην ώρα τους , με 11 κουφετάκια οι μπομπονιέρες, ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ και γενικά έχουν πολύ καλή φήμη.

Δεν κάνω διαφήμιση σε κανένα αλλά πιστεύω ό Ναρλής είναι μονο για το ζητω!

Θεωρώ λοιπόν ότι

Σας ευχαριστώ για την ακρόαση

Οι παροιμίες ειναι σοφές..."Ο,τι πληρώσεις παιρνεις..."

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...