Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

βαπτιστικα ρούχα;

rita-

Recommended Posts

σήμερα πήγα στην έκθεση γάμου-βάπτισης...πειράζει που δε μου άρεσε τίποτα απο τα ρόύχα;....που μου προτείνετε να κοιτάξω; τα βρίσκω όλα υπερβολικά φουντωτα για κοριτσάκι 10μηνών...

Διαφημίσεις

Να κοιτάξεις στα matou France. Η δικιά μας νονά, από 'κει τα πήρε και μου άρεσαν πάρα πολύ. Τα βρήκα πολύ κομψα, χωρίς να είναι πολύ φορτωμένα λες και είνα καρναβάλι..

Μπορεις να παρεις ενα οποιοδηποτε φορεματακι σου αρεσει απο καλο καταστημα χωρις να θεωρειται βαπτιστικο! :wink:

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

ψαξτε στην βαπτηση το post που εχω βαλει μετα στοκατζιδικα με 70 και 0 τις εκατο κάτω απο τις τιμες των βαπτιστικων..αν χρειαστετε βοηθεια, πετε το να ψαξω να ας το βρω...επώνυμα περασμενων σεζ'ον σε άριστη κατάσταση και π αριστη τιμη...βρηκα marasil με 150 ευρω ολο το σετ βαπτισης για φιλη μυ που απτιζει και μουτζονομουν που δεν τα ειχα ανακαλυψει πριν χρονια οταν βαπτιζα εγω....

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

για βοηθησε με περισσότερο, το κεφάλι κοντεύει να σπάσει, δυο βράδια τώρα μας έχει στο πόδι η μικρη, έτρεχα και το πρωί χωρίς αποτέλεσμα....υπάρχει ιστοσελίδα με τα μαγαζία; βλέπεις ούτε εγώ ούτε η νονά προλαβαίνουμε να ψάξουμε όπως θα ψάχναμε κάτω απο άλλες συνθήκες.....

Διαφημίσεις

Σας βάζω εδω τα στοκατζιδικα γιατι κάποια είναι και πολύ καλά αλλά και γιατι κυριως τις θεωρω.... ΕΞΥΠΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ....

ΠAIΔIKA POYXA

ALOUETTE: Φιλικών 58, Περιστέρι τηλ.: 210-5718014. Παιδικά ρούχα και αξεσουάρ ηλικίας από 0 - 16 ετών με έκπτωση 30% έως 50%.

CROCODILINO: Πειραιώς 91 και Kυθήρων 2, Πειραιάς, τηλ. 210-4839535. Παιδικά ρούχα και παπούτσια φετινής σεζόν, από τον 1ο μήνα μέχρι 14 ετών, με έκπτωση 30 - 40%, αλλά και περσινά μοντέλα σε προσφορά.

HPA: Tιτάνων 26, Eλληνικό τηλ.: 210- 9933109, Λ. Δημοκρατίας 246, Aγιοι Aνάργυροι τηλ.: 210-2388085. Παιδικά ρούχα της προηγούμενης σεζόν για ηλικίες 0-12 ετών με μεγάλες εκπτώσεις.

GRANT: Λεωνίδου 7 & Mπουμπουλίνας, Aγ. Δημήτριος, τηλ. 210-9756736, Πελασγίας 18 & Aγ. Πέτρου, Περιστέρι, τηλ. 210-5781283. Pούχα και παπούτσια της εταιρείας GRANT για παιδιά από 6 μηνών μέχρι 12 ετών στη μισή τιμή από την αρχική.

KITTEN: Kλεάρχου 89, Aγιος Δημήτριος τηλ.: 210-9711385. Pούχα από 0-5 ετών και προίκα μωρού σε έκπτωση που ξεκινά από 50%.

LAPIN HOUSE: Στυλιανού Γονατά 4, Περιστέρι τηλ.: 210-5706100. Pούχα και παπούτσια από 0-14 ετών με έκπτωση 30% και πάνω.

MARASIL: Λούβαρη 14, Περιστέρι τηλ.: 210- 5735440. Παιδικά ρούχα Mandarino, Marasil, Maui & Sons. Eκπτωση 50%.

MATOU FRANCE: Λ. Δημοκρατίας 8, Mελίσσια τηλ.: 210-8032463. Παιδικά ρούχα για ηλικίες από 3 μηνών έως 16 ετών με έκπτωση μέχρι και 70%.

MINI RAXEVSKY: Σφακίων 50, Περιστέρι, τηλ. 210-5907928. Mπεμπέ και παιδικά της περσινής κολεξιόν στη μισή τιμή, καθώς και μοντέλα παλαιότερων ετών σε ακόμη χαμηλότερες τιμές.

ΜOYΓEP: Λ. Aθηνών 162, Περιστέρι τηλ.: 210-5719811. Παιδικά παπούτσια MOYΓEP, νούμερα 17 έως 40. H έκπτωση φτάνει έως και 50%.

PETIT ELEPHANT: Zηνοδώρου & Kαλλικλέους 2, Kολωνός τηλ.: 210-5146437. Παιδικά και μπεμπέ της τρέχουσας κολεξιόν σε τιμές πρατηρίου.

PORTOKALI: Λ. Iωνίας 225, Aγιος Eλευθέριος τηλ.: 210-2010107. Παιδικά ρούχα της προηγούμενης σεζόν για ηλικίες 0-16 με τιμές χαμηλότερες από την αρχική.

PRENATAL: Eλευθερίου Bενιζέλου 195, N. Σμύρνη τηλ.: 210-9349638. Παιδικά ρούχα Prenatal, Naf Naf, Chevignon για ηλικίες 0-12 με έκπτωση 40%. Προσφορές σε μπλουζάκια, παντελονάκια και φούστες με 3 ευρώ. Mαγιό από 2 έως 10 ευρώ.

ROCCOBAROCCO: Aγίου Nεκταρίου 5-7, Mοσχάτο τηλ.: 210- 9414522. Παιδικά ρούχα, παντελόνια, μπλούζες με έκπτωση μέχρι και 50%.

TRICOTEEN: 25ης Mαρτίου 43, Aργυρούπολη τηλ.: 210-9929935. Παιδικά ρούχα της προηγούμενης σεζόν. Eκπτωση 20-70%.

τα περισσοτα παιδικά καταστηματα εχουν μεσα και τμημα στοκ...θα βρεις σιγουρα...

στο prenatal έχω πάει, είχα πάρει και ρούχα εγκυμοσύνης καθώς επίσης και μια ντουζίνα για τη μικρή!

απο όλα αυτά πιο πιστεύεις ότι είναι καλύτερο; ή να το θέσω αλλιώς, εσύ απο που ψώνισες;

στο πρενατάλ εχω βρει ΑΠΙΘΑΝΑ ρουχα και οταν βαζει εκπτώσεις τατσακίζω...αλλά και χωρις εκπτώσεις οι τιές ειναι καλυτερες απο αλλου...

τα βαπτιστικά του ειναι απο τα ωραιοτερα που εχω δει...το φλεβαρη εβγαλε το σετ της βαπτισης με λινά ρουχαλάκια και σταυροβελονιά τρενακι άνω σε λευκο λινο πανί... τα ρουχα 40 ευρώ και κάτι τις παραπάνω ολα τα υπολοιπα....αχ και να βαπτιζα...!!!!!!!!!!!!

ασε εμενα..η νονα και ο νονός ηθελε\αν να τα σκάσουν και πήραν christian dior...διαφωνουσα αλλά ηταν δικο τους θεμα...

πολύ ωραια σετ εχω δε στο marasil στο στο στο περιστερι..κοντά στην εθνικη οδό...δες διευθυνση μεσα στην λίστα που εχω βαλει...

τα ρουχα του μεγάλου ηtαν lapin...

εχω βρει ΄πολύ οικονομικά σετ βαπτισης και σε καλή κατάσταση...

Διαφημίσεις

καλημέρα και σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!!σήμερα το πρόγραμμα έχει έξοδο στα μαγαζια για βαπτιστικά γιατί δεν θα αντέξω και αλλο βράδυ ξάγρυπνη απο το άγχος

καλημέρα και σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!!σήμερα το πρόγραμμα έχει έξοδο στα μαγαζια για βαπτιστικά γιατί δεν θα αντέξω και αλλο βράδυ ξάγρυπνη απο το άγχος

ισως θαπρεπε να ηταν το μονο που να σε αγχωσει..τα ρουχα δεν τα βλέπει σχεδον κανεις..στις φωτο δεν φαινοναι μελετομεριες και φορουνται και πολύ...ειδα και εγω τα δικα μας.....

μην αγχεσαι και μη σκάς...κουκλάκι θα ειναι το παιδάκι σου οτι και να το βάλεις...

Εγώ τα βαπτιστικά τα πήρα από το ΕΦ στο Π. Φάληρο, έχει και site για να ρίξεις μια ματιά... Το φορεματάκι το αγορασε μόνη της η νονά αλλά το φόρεμα που την πήγα στην εκκλησία το αγόρασα από εκεί και άρεσε πάρα πάρα πολύ ήταν από μια σειρά βαπτιστικών και κόστισε 70€.

Καλό ψάξιμο κοριτσάκι!!!

εχω ενα μπεμπουλινι ομορφο γλυκο κουκλινι!

Διαφημίσεις

Κανένα μαγαζί για Θεσσαλονίκη εκτός απο την Φράγκων?

Α! Και κάτι άλλο ήθελα να ρωτήσω... Μakis Tselios και aslanis εχει στην Φράγκων ή πρέπει να ψάξω αλλού?

Και πόσο κοστίζουν αυτά τα πακέτα?

Τα μωράκια είναι τα ωραιότερα άνθη.......

Πολυ ωραια ρουχα πολυ καλης ποιοτητας και που μπορουν νατα ξαναφορεσουν ειναι της μαρκας darkred]monsoon και θα τα βρεις στα accesorize και στο the mall.Απο εκει πηρα του Μαριου για την βαφτιση και τα ξαναφορεσε σε πολλους συνδιασμους.

Πολυ ωραια ρουχα πολυ καλης ποιοτητας και που μπορουν νατα ξαναφορεσουν ειναι της μαρκας darkred]monsoon και θα τα βρεις στα accesorize και στο the mall.Απο εκει πηρα του Μαριου για την βαφτιση και τα ξαναφορεσε σε πολλους συνδιασμους.

• 4 weeks later...
Εγώ τα βαπτιστικά τα πήρα από το ΕΦ στο Π. Φάληρο, έχει και site για να ρίξεις μια ματιά... Το φορεματάκι το αγορασε μόνη της η νονά αλλά το φόρεμα που την πήγα στην εκκλησία το αγόρασα από εκεί και άρεσε πάρα πάρα πολύ ήταν από μια σειρά βαπτιστικών και κόστισε 70€.

Καλό ψάξιμο κοριτσάκι!!!

Και εγώ με την αδερφή μου όλα απο εκεί τα πήραμε..Φοβερές τιμές σε τρομερη ποιότητα. Και τα ρουχαλάκια όλα πολύ κομψα χωρις να ειναι υπερφορτωμένα.

Καλο ψαξιμο και απο μενα!!(και μην αγχωνεσαι, όλα καλα θα πανε θα δεις!) ;)

Πεταλουδιτσα μου εισαι η ζωη μου!!!!