Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μερικες ερωτησεις..

korinaki

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!!Επιτελους βρηκαμε εκκλησια και κλεισαμε ημερομηνια για την βαφτιση του μικρου μας!!19 Ιουλιου σ ενα ενα πανεμορφο εκκλησακι στην Καισαριανη! :D Θελω να κανω μερικες ερωτησεις..Θελω να στολισω ενα τραπεζι το οποιο θα εχει το βιβλιο ευχων..Ποτε θα μπορεσω να το κανω χρονικα?Θα πρεπει να παω πολυ πιο νωρις εκει,η να προσλαβω εναν ανθρωπο να το κανει,και ποιον?Επισης,το τραπεζι θα γινει μονο για συγγενεις,βραδυ..Μπορω να πω στους υπευθυνους του μαγαζιου να το στολισουν?(με δικα μου υλικα)...

Διαφημίσεις

Εμείς θα κάνουμε το τράπέζι της δεξίωσης σε ένα ξενοδοχείο και έχω συμφωνήσει με τους υπεύθυνους να τους πάω τα πράγματα για τον στολισμό από την προηγούμενη μέρα και να τα στολίσουν αυτοί την μέρα της βάφτισης (θα τους έχω δώσει φωτογραφία για το πώς τα θέλω - κυρίως το τραπέζι με το βιβλίο των ευχών)

t6c4p3.pngXRnsp2.png

στους υπευθυνους του καταστηματος αλλά με μια μικρη επιφυλαξη-δεν ειναι δουλειά τους να το κάνουν...-ναμην το κλανουν σωστά...θα ελεγα καλυτερα σε μια φιλη που πιανουν τα χερια της και κοβει το μυαλο της...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Κοριτσια ευχαριστω για την βοηθεια σας!!Με το θεμα του τραπεζιου το βραδυ,βρηκαμε την λυση,με το τραπεζι ευχων στην εκκλησια τι μπορω να κανω?Επισης,σκεφτομαι να φτιαξω μονη μου τα προσκλητηρια αλλα δεν ξερω πως..Το θεμα της βαφτισης θα ειναι γυρω απο καστρο,πριγκηπας κ.λ.π..Μπορειτε να με βοηθησετε?

δωσε και χρωματα και σχημα...δηλαδη χαρτι η κρεμαστό και οταν σταματισει το σισινι να γκρινιάζει και λειτουργησει το μυαλό μου θα σουπω τι σκεφτομαι...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

Ειχε η Virginia φτιαξει ενα καταπληκτικο προσκλητηριο για την βαφτιση της κορης της(ειναι στις φωτο με τις μπομπονιερες και προσκλητηρια των μελων)και θα θελα κατι τετοιο αλλα φυσικα κατι αναλογο για αγορακι..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...